2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlarr dantel takımlarım hazır da benim eksiğim dantel pike takımım yok benim
kendim zaten yapamam hiç bilmem annecim yapmıştı dierlerinide
olmazsa olmaz mı şimcik?

Kızlarr dantel takımlarım hazır da benim eksiğim dantel pike takımım yok benim
kendim zaten yapamam hiç bilmem annecim yapmıştı dierlerinide
olmazsa olmaz mı şimcik?

yok cnm okadrda deıl zevk meselesı hazrlar daha harıka ben onları ozel gunler ııcn kulancam mesela ılk gun olabılır yada doğumda falan :utangac: benn yaptım cok sevıyom yapmayı ama ıyıce soğdum sımdık desenkı bı tane havlu kenarı yap yapmam hıc hevesım kalmadı zten yeterı kadrda var :1no2: 60 tane havlum 60dan fazlada tulbentım var bohcalara lazm olcak hem benımkıler ole basıt deıl baya emek ıstedı yaparken kalın genıs modelerdı iğne oyası falan

yaptırır yaptırmaz resimlerini koyucam bunun için ilk önce anneme bu parayı vermem lazım

ıns cok merak ettım yoksa sende benım gıbı aylık alamadın mı 18ınde alcakmışım 5ınde aldım aylığı avansta almamıstım ıyıce parasz kaldım altın fıyatlarıda dusuyo ohh düşsunde bılesık alam hemen yaa bıde suan altının gram fıyatını bılen var mı kzlar ya netten heryerde farklı yazıyo rıca etsem yazar mısnız bılen varsa

günaydın kıslar.
rasiba senin küçük ev aletlerini gördüm ve çok beğendim. benkırmızıya bayılırım. kaçırdım mı bilmiyorum ama onların markası ne? yazarsan çok mutlu olurum

düşöüşmü altın fiyatarı iyi olmuş kaynanamda benim bilezikleri yaptı bu aralar nişanda set ve 2 bilezik taktılar düğünde de 3 tane daha takacaklar

tek taş yüzükleri hiç tavsiye etmiyorum arkadaşlar nişanlım bana nişanda tektaş taktı beraber beğenip aldık 1,5 milyara geçengün kuyumcuya gittim kaçpara eder diye 250 milyon verdi zarar çok büyük bunar satarken hiç para etmezmiş çok acıdım verdiğimiz paraya

selam kıslar
rasiba küçük ev aletlerin markası ne? çok beğendim, kırmızı olması da ayrı bi güzel tabi.
altının fiyatı düşüyomuymuş! iyi iyidüşsün ben bişeyler alırım.

günaydın kıslar.
rasiba senin küçük ev aletlerini gördüm ve çok beğendim. benkırmızıya bayılırım. kaçırdım mı bilmiyorum ama onların markası ne? yazarsan çok mutlu olurum

canım luxel markası ve bu markada kırmızının serisi var ketıl,tost makinası,kahve makinası,ekmek kızartma makinası okadar şirinlerki 250 ytl hepsi

Altili_Kadife_kutu.jpg

arkadaşlar buda türk kahvesi takımım 2 takım aldımki kalabalık misafir geldiğindede aynı model olsun diye

tekrar oku canımm o zamana.s
yaparım tabi ki sen iste yeterkilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü

kız yazdım yazıyı duzelt tusuda yokya ana ddımm kız yazmıs ya körluğume ver sengözlerimebaksanab ayy saol yaaw demen yetrlı ama yapsanda fena olmas ha :roflol:

rasiba bunların hepsi mi 250 ytl? süper o zaman.
tektaş konusunda ben de tereddütteyim. ama tek taş alıyorsan da onu bozdurmazsın, ömür boyu kullanırsın diye düşünüyorum.
herkesin tek taşı pırlanta mı? çok önemli mi sizce bu fark

Tekrar merhaba ceyiz hazır herhalde ben tefale dünya para kaptırdım kahve makinasıda yok üzüldüm şimdi..

kırmzı benım tektasım vardı ama pırlanta deıldı ama cok guzeldı cok onemlı deıl bence
bende tektasımı alsa bozdrmazdım parmağıma ılerde olmasa bıle saklardım ama altın alırken keısnlıkle 22 24 ayar almaya calsııyom
burca olsun cnm alınmıs alınmstr ama bı urunu almadn ı arastrmak gerekır

canım ben alalı 4 yıl oldu artık yapacpk bişey yok ama doğru haklısın araştırma yapmak lazım
Bu arada Ankara da olup salon bakan yada tutan varmı aranızda?

rasiba bunların hepsi mi 250 ytl? süper o zaman.
tektaş konusunda ben de tereddütteyim. ama tek taş alıyorsan da onu bozdurmazsın, ömür boyu kullanırsın diye düşünüyorum.
herkesin tek taşı pırlanta mı? çok önemli mi sizce bu fark

evet canım hepsi 250 ytl benim belendır-doğrayıcım falan luxel onlarda kırmızı

LX9752.jpg

LX9800.jpg

LX9110.jpg

LX9210.jpg
pr_01_6336_min.jpg

bunlar aldıklarım aklına kırmızı mutfak aleti gelen varsa bana söylesin lütfenn

şuanda kendi evimizde yok ama dışarda kahvaltı yaptığımızda kızarmış ekmeğin tadına doyamıyorum nişanlımda çok seviyo o yüzden aldım canım ya

Back
X