2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aa rasiba sana ütü masası hakkında bi kaç bişi söylycem bende bunu bernardoda grmüşdüm böle kumaşlı kareli çok güzel di ama
ütü koycak yer yok
katlanan açılan yerler kıyafete iz yapar
masanın boyu kısa
çok istedim bende almayı ama bunları da düşünmk lazım

Kolaçan ediyorum buraları kaydirigubbakcemile4 çeyiz bölümünde konuşmuşunuz ordan öğrendim canım

Çok fena alışkanlık yapıyor.ama ben burda mutlu oluyorum :D hem de paylaşımlar güzel

:Dbende sabah kalktığmdan beri burdayım belim yanım tutladu annemden yediğim laflarda işin cabası yemin daha yemek yiyemdim bi saat kadar alışverişe gttik hemen tekrar buraya kalkamdım ya

rasiba canım kırmızı renkleri var mı bilmiyorum ama tiryaki,katı meyve sıkma makinası ve mutfak robotu da olması gereken el aletleri arasında.

rasiba canım kırmızı renkleri var mı bilmiyorum ama tiryaki,katı meyve sıkma makinası ve mutfak robotu da olması gereken el aletleri arasında.

Canım gerçekten çok gerekli mi?ben geçen küçük ev aletleri bakmaya gittim.şöyle bi fiyat elde edim dedim.ama meyve sıkacağı ve mutfak robotunu gereksiz buldum hiç işin içine katmadım.çünkü bizim evde var ve kıştan kışa sadece portakal sıkmaya çıkarıyoruz bi ara fisfisfis

mantımı var nan! nası yicen kız şimdi onu :)))))))
banada bi servis aç noliiiiiiiiii
canım çektiii :)))

iyi akşamlar arkadaşlar

evet canım meyva sıkacağını falan aldım evdi mağazaları varya onlar her ay bişeyde kampanyaya giriyo onuda ordan yarı fiyatına aldım

naprsınız nan ben evdeyım ohhh yemek yıycem mantıda var ohhhhhhh

canım afiyet olsun ben dün rejime başladım 53 kiloyum 50 ye inmem lazım ama akşam vicdan filmine gittim filme girmeden de hamburger yedim anlıycağın benim rejim 1 gün sürdü ama yarın tekrar başlıyacağım

2009 yazı evlencekler merhaba,bende aranıza yeni katıldım,gerçi benm yaz değil eylül sonu gibi düşünüyoruz,ben herşeyimi ev de dahil hallettim sayılır,tek problem düğün yeri,kafayı yiycem.yemekli istedik bi ara hem çok külfetli olur hemde milet yemek yemekten düğünü anlamıyor dedik,sonra pastalı düğün olsun istedik,şimdi istanbulda bakıyorum ama pek güzel düğün salonları yok :(( nişanlım aralıkta askere gidiyor,mayısta gelck inş.gitmeden yeri tutsak mı acaba onuda bilmiyorum.eminim içinzde yer bakan,yada tutan vardır,yardımınzı beklyrm ..

hoşgeldin the lady geçengün burda arkadaşlar yazdı yerler dolmuş istedikleri salonları tutamamışlar bence tutun derim çünkü kaliteli ve şık düğün salonu az var ben 1 aydır araştırıyorum istanbulun neresi

hoşgeldin the lady geçengün burda arkadaşlar yazdı yerler dolmuş istedikleri salonları tutamamışlar bence tutun derim çünkü kaliteli ve şık düğün salonu az var ben 1 aydır araştırıyorum istanbulun neresi

istanbul avrupa yakası ndayım ,bende 1 aydır bakıyorum bir iki tane buldum taç düğün salonu nu çok beğendim aslında hasekin orda aksaray da ama birz küçükmüş gibi geldi bana,bide zümray düğün salonu fena değil,ya anlamıyorum nerdeyse 1 sene öncesinden yer ayırtmak bana anlamsız geliyor ama tutuluyormuş demek ki :)

ne rejımı kız 50 kılo ıle bend 45 kıloyum 50 olmak ıstıyom ama normal aslında kılom normalde aman salla yarın gene baslarsın rejıme :roflol:
elısaa gel bıdenm verım nan ayıp ettın

Canım gerçekten çok gerekli mi?ben geçen küçük ev aletleri bakmaya gittim.şöyle bi fiyat elde edim dedim.ama meyve sıkacağı ve mutfak robotunu gereksiz buldum hiç işin içine katmadım.çünkü bizim evde var ve kıştan kışa sadece portakal sıkmaya çıkarıyoruz bi ara fisfisfis

canım bizim elimizden düşmüyor özellikle mutfak robotu ve sürahi kısmını çok kullanıyoruz.meyve sıkma makinasına gelince annem sağolsun her kahvaltıya meyve suları hazırlardı bizlere taze taze içelim diye.ondan kalma bi alışkanlık olduğu için ben alma ihtiyacı duydum :)

merhabaaa kızlarr...
yazmaya vakitt bulmıyorum diye sizi unuttuğumu sanmayın...
bende mutfak robatunu gereksiz buldum kızlar.evde süs niyetine duruyor:D
ama katı meyv sıkacağı aldım. her türlü şeyi sıkarım diye...

hayrlı cumalar tum dualarınız kabul olsun ıns :Saruboceq:
bence robot gereksız cok yer kaplıyo bızm evde var bı ıse yaramıyo onun yerıne ben braundan alcam saklama kaplarıyla olandan cok az yer kaplıyo ve harıka katı meyve sıkacağıda bana kesınlıkle lazım cunku çay ıcmıyom

Back
X