2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

resim büyütüp küçültme işlerini ben hiç bilmiyorum :sm_confused::çok üzgünüm:

neyse koydum ılk defa url adresnı buldum netten ve koydum bak ıstersen sende cnm ceyıs resımlerı bolumunde yavas yavas koyyom cok buyuk oldu ama napım :çok üzgünüm:

kapanısı ben yapmışım açılışıda ben yapım dedım
slm kzlar gorusmeyelı nasılsınız hepınız var mı bı değişıklık

herkese selamm çok şükür kavuştuk sitemize ya zaman geçmio valla
bi bardağa kafayı takmıştm kızlar yalancı romantik dizisinde görmüştm bayılmştm paşabahçeninmiş bulundu sonunda rahatladm :)))) benim gibi bardak hastası bi arkadaşımız daha vardı nastasia mydı?

şimdi hedef bu kadeh:)))

beğenip almak istenyenler olursa die bardakların kodlarını yazıyorum arkadaşlar yakınınızda paşabahçe satan bi mağzaya getirtebilirsiniz belki

1. bardak bira bardağı kodu: 42199 ben meşrubat bardağı olarak kullanmayı düşünüyorum icap ederse bira da olabilir
2. bardak royal flüt şampanya kadehi kodu:44575

Ay sonunda açılmış sitemiz şükür.katre ve istanblue hayırlı olsun düğün tarihleriniz canım

ya arkadaşlar şimdi girebildim ne oldu böyle bemde sorun bende sanıyordum çok özledim sizi

Ay rasibacım ben de çok özledim ya.çatladm site açılmıyor diye.hatta bi daha açılmicak diye üzüldüm.ama şükür açıldı ya

Ay rasibacım ben de çok özledim ya.çatladm site açılmıyor diye.hatta bi daha açılmicak diye üzüldüm.ama şükür açıldı ya

aynen canım ya nişanlımın başının etini yedim ben napayım diyo bilmiyom dedim git site yetkilerini bul ben kimlerden akıl alcam nasıl yapcaz düğün hazırlığını deyince ne yani biz şimdi o site olmasa evlenecmicezmi dedi keşke dedi ordaki arkadaşlarının msn adreslerini alsaydın yoksa evlenemicez.
ya bi garip oldum ben dün bıçak takımı alıyoz nişanlıma dedimki ben niye dedi e kime göstercem ben şimdi bunu sanki almak bi anlamsız geldi size gösteremeyince

Rasibacım aynen ben de deli oldum.dedim arkadaşlarla çeyizlere bakıyoduk,evlerini görüp fikir alıyodum falan.sinir oldum bilgisayar gereksiz gibi görmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…