ama geçiktikçe yer bulamıyoruz
O gün fotoğraf çekmeye çalışıyorum bi battaniye almıştım.annem napıyon diye sordu :))) internete biraz uzak malum :) tam çekemedim.çekeyim o resmi de koycam
ama geçiktikçe yer bulamıyoruz
benimki alıştı habire yaşasın kadınlar kulübü die takılıo banasırnaşık şey
ya kızlar bende kara kara düşünmeye başladm şimdiden yazın kısmetse ağustosa kalmayı pek istemiorm çünkü ramazan gelio en geç ağustosun ilk haftası balayının fln bitmiş evimize dönmüş olmamız lazım
bide yarın bi öğretmenevi var ona bakakım dicem nişanlıma ona kalsa 8 milyara tutacakta o paranın yarısıyla balayı yaparız diyorum o yeterki sen mutlu ogün diyo bidaha bugünlerin dönüşü yok yapalım yemekli diyoda ben okadar para vermek istemiyorum çünkü evlendikten sonra benide sarscak o verilen para
takılıorm anneme viledam yok mandalım yok ben napıcammmmmmmmdiorm ayy delirdi sonunda dio:))))))))
bende anneme çay setini gçsterdim sen böyle her gördüğünü alırsan yandık diyo keşke site kapalı kalsaydı falan
temmuz sonu ağustos başında evlerimize dönmüş artk yerleşmiş olmalıyız
25 ytl
arkadaşlar netten bugün bu schafer marka bıçak setini sipariş ettim yarın gelir inşallah tahtası çok hoşuma gitti bide benim mutfağımdaki herşey kırmızda bu kırmızı tahtaya bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?