valla çok iii yaparsnz cnm elim nevresimlere gidince elime elime vurun :roflol: kız turuncu annem duysa seni tebrik eder he:roflol: ben 1 hafta zor yatıorm ya 1 nevresimde :jeyyar:
cnm ısten ayrılınca göbek atıcam gunler gecsın gayrı senağlama sırf tazmınatım var dıe sabır edıorum teskere gıbı sayıorum gecsın dıee
Haftada bi nevresim mi değişir kız :mymeka:.Neyse babanın evinde değişte koca evinde bisürü elektrik-su gidiyor diye 2 haftada bi değişirsin kaydirigubbakcemile3 (şaka )
Canım cidden nevresimin fazlasıyla yeter sana.Diğer eksiklerine yönel bence a.s.
kız ayrıldığın gün sırf senin için göbek atarım bende.sositososito
Sende ben ayrılacağım zaman at göbecikleri emi sırnaşık şey
valla çok iii yaparsnz cnm elim nevresimlere gidince elime elime vurun :roflol: kız turuncu annem duysa seni tebrik eder he:roflol: ben 1 hafta zor yatıorm ya 1 nevresimde :jeyyar:
12 tane mı allahtan benım 2 tane var daha cok alcam bende cok sevyom nan zaten alcaklarımın resmı bıle bellı ama alıncak zmn var yeter sen alma gayrı nan kumaşçımı baban senın kaydirigubbakcemile3
sszzkk nan bende o gunlerı gorcekmıyım bee off off :1no2:
atarım kıs sen evlenecegın zaman ben evlı olucam evımde net olursa yazarım sanaŞeniz
ay ay gecmıor gunler su bayram gelsın sonrasında yılbası sonra sevgılıler gunu ve sonrası 1 ayım kalmıs oluorr hihoyyyt
Ben uzağa gelin gideceğim için hem zaman çabuk geçsin hem de geçmesin istiyorum senağlama
bende uzaga gelın gıdıorum o acıdan gecmesın annemle daha cok vakıt gecırem dıorum
ama ıs ıse gelıncede cabucak gesınde kurtulam dıorum
aslında nıkah kıyıp cıkabılırım
ama parasız ne yaparım sıkılırım evde dıorum.
oyuzden nisan 10da ızıne ayrılıcam 18 gun sonrası gelıp cıkısımı alıcam ozamana kadar sabır et dıorum ama yapamıorum gayrı :çok üzgünüm:
allahtan bayram tatılı var
yılbası tatılı var
bırde nıkah ıznımı kullanıcam 3 gun
offf elımde söle 4-5 mılyar olsaydı hemen ceker gıderdım annemle gezerdım bol bol:1hug:
Süpürgemi bu haftasonu halledicem inşallah kızlar ama şu nette öyle indirime girmiş ki nete güvensem hemen alıcam süpürgeyi netten nerdeyse yarı fiyatına
herkese merhabalar, aranıza bugün katıldım
bende 2009 yazı evlenicem ama daha gün belli değil.
herkese mutlluklar:)
canım evlenince tazminat mı vericekler sana ben işe girdiğimden beri kimsede böyle bir durum olmadı biizm müşavire sordum kendin ayrılırsan yok birşey dedi.
herkese merhabalar, aranıza bugün katıldım
bende 2009 yazı evlenicem ama daha gün belli değil.
herkese mutlluklar:)
sıgortalı bır ıste calısıorsan aynı ısyerınde 1 yılı doldurmusssan mutlaka alırsın
onlar vermezlerse bıle ısyerındeyken nıkah kıy noter aracılıgyla dılekcenı yolla mecburen vereceklerŞeniz
canım sigortalıyım ve 2.5 yıldır burdayım ama benim nikahım salonda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?