keşke tek sorun düğün salonu olsaa
offf bir sürü iş varr dahaa
bitmek bilmiyoo
yatak odamı beyaz renkli aldım çok güzel yeni çıkan taşlı modellerden
yatak örtümü de şu yeni çıkann modeller var fırfırlı mı deniyo uç kısımları onlardan dşünüyorum
başka fikri olan var mı
ben bi yerde 600 e sormuştum. iyice araytırmak lazım demekki
kırmızı herşeyde güzel duruyor
uğurböcüğü senin geçen c.tesi günkü görüşmen ne oldu sitenin açılmamısına en çok ozaman üzüldüm senden haber alamıcam diye
aslında aşk hayatı ıle ılgılı bıseyı anlatmıycaktım ama senı kıramam
gundz onun işi olduğu için buluşamadık ve akşama bıze geldı oturduk sohbet ettık ben gene dusuncelı tabı yanı öncekı olaydan sonra ı karar vermem lazım neyse haftaya ctesı aılem gelcek onun aılesıde sonra gelcek onlar goruscek yerimseniben benımde ıçımde öle bısey yok bı boşlukta gıbıyım hayrlısı olsun
bence de çok güzel fikir o yatak örtüleri ama kullanışlı olmayacağını bile bile istiyorum.yata odanı kaça aldın nasıl anlatır mısın canım nerden aldın
[
bu da bahsettiğim bal kavanozu mudo da 12,50 ytl
uğur böcüğü sen bunu almıştın ozaman
benre böyle koyu renkli seçmiştim ama sonra beyazını görünc beyazını aldım. beyaz mobilyada taşlar belli olmuyo pek ama ışıl ışıl duruyo
hayr cnm almadım bunuda karstrdın sıbel ve nastasıa almıstı bende gıttım gordum ama almadım bal kavanozuda nastasıa aldı galıba kaydirigubbakcemile3
benre böyle koyu renkli seçmiştim ama sonra beyazını görünc beyazını aldım. beyaz mobilyada taşlar belli olmuyo pek ama ışıl ışıl duruyo
2 tane sipariş ettim 12 kişilik olsun diye
rasıba neden özel msjını falan acmıyn sen gıı arkadaslık bıle teklıf edemıyom ayarlarınla oyna az en ustte KULLANICI PANELI var ona tıkla solda cıkanlardan ılk önce özel msjını ac yoksa arkdasım neyım olamazsın haa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?