2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

keşke tek sorun düğün salonu olsaa

offf bir sürü iş varr dahaa
bitmek bilmiyoo

yatak odamı beyaz renkli aldım çok güzel yeni çıkan taşlı modellerden
yatak örtümü de şu yeni çıkann modeller var fırfırlı mı deniyo uç kısımları onlardan dşünüyorum
başka fikri olan var mı

bence de çok güzel fikir o yatak örtüleri ama kullanışlı olmayacağını bile bile istiyorum.yata odanı kaça aldın nasıl anlatır mısın canım nerden aldın

ben bi yerde 600 e sormuştum. iyice araytırmak lazım demekki
kırmızı herşeyde güzel duruyor

ben normalde kırmızı rengı hıc sevmem ama bu cok harıka duruyo suan evlensem düğünum yakın olsa keısnlıkle alırdım ama yatak örtusu alcam en son esya olduğu için acele etmıyom naniknanik
ayrıca saten nevresımı hedıye 490 belkı ındırım bıle olur bı bak derım sıtesıne

uğurböcüğü senin geçen c.tesi günkü görüşmen ne oldu sitenin açılmamısına en çok ozaman üzüldüm senden haber alamıcam diye

aslında aşk hayatı ıle ılgılı bıseyı anlatmıycaktım ama senı kıramam
gundz onun işi olduğu için buluşamadık ve akşama bıze geldı oturduk sohbet ettık ben gene dusuncelı tabı yanı öncekı olaydan sonra ı karar vermem lazım neyse haftaya ctesı aılem gelcek onun aılesıde sonra gelcek onlar goruscek yerimseniben benımde ıçımde öle bısey yok bı boşlukta gıbıyım hayrlısı olsun

[
kavanozsj8.jpg

bu da bahsettiğim bal kavanozu mudo da 12,50 ytl

balta5.jpg
[/QUOTE]

SENİN bu aldığın bal kavanozunu 3 tane mudaya baktım bulamadım uğurböcüğü mudodan aldım dedi ama ben nerden bulcamÇok üzgünüm çoook

aslında aşk hayatı ıle ılgılı bıseyı anlatmıycaktım ama senı kıramam
gundz onun işi olduğu için buluşamadık ve akşama bıze geldı oturduk sohbet ettık ben gene dusuncelı tabı yanı öncekı olaydan sonra ı karar vermem lazım neyse haftaya ctesı aılem gelcek onun aılesıde sonra gelcek onlar goruscek yerimseniben benımde ıçımde öle bısey yok bı boşlukta gıbıyım hayrlısı olsun

çocuktan elektirik alabildinmi hani aileler gelcek demişsin ya onlar gelip anlaşınca sende ben istemem dersen niye baştan söylemedin falan derlermi

bence de çok güzel fikir o yatak örtüleri ama kullanışlı olmayacağını bile bile istiyorum.yata odanı kaça aldın nasıl anlatır mısın canım nerden aldın

markası ne bilmiyorum nette araştırmam lazım belki benzenleri varır

aynası yuvarlak 3 sıra taşlı çevrili duvara mnte
yatak başları beyaz üstüne simli tül geçili ortası taşlı

dolap kenarları simli deri kaplamalı
2 sürgü kapılı biri yuvarlak diğeri kare aynalı 3 sıra taşlı

komidinler 2 çekmceli baklava şeklinde tutuma yerleri komple taşlı

şu an dükkanda mobilya deposunda duruyo
bi gün gidersem resim çeker koyarım:)

:utangac:
[
kavanozsj8.jpg

bu da bahsettiğim bal kavanozu mudo da 12,50 ytl

balta5.jpg

SENİN bu aldığın bal kavanozunu 3 tane mudaya baktım bulamadım uğurböcüğü mudodan aldım dedi ama ben nerden bulcamÇok üzgünüm çoook[/QUOTE]

ben almadım cnm ondan karıstrdın galıba ama bastakı 3lu set varya onun aynısını gordum hatta dış kısmında kasık vardı mıknatıslı 22 ytl yazıyodu alcaktım ama bıdahakı ay ıns aldıklarımında resmını koycam :utangac:
he bız konustuk ablam faalnda konustu onla ılk goruste ee fena deılmıs dedım ama tanışmamız ıcın zmn lazım zaten aılem gelınce onun aılesı daha sonra gelcek belkı 1 ay belkı 2 ay o zmna kadrda o hem aılemle konusr hemde bıras tanısrız

canım ya ben senin bu balkavanozunu mudodan aldığını yazdın gibi geliyo ama karıştırdım galiba

benre böyle koyu renkli seçmiştim ama sonra beyazını görünc beyazını aldım. beyaz mobilyada taşlar belli olmuyo pek ama ışıl ışıl duruyo

rasıba neden özel msjını falan acmıyn sen gıı arkadaslık bıle teklıf edemıyom ayarlarınla oyna az en ustte KULLANICI PANELI var ona tıkla solda cıkanlardan ılk önce özel msjını ac yoksa arkdasım neyım olamazsın haa :roflol:

benre böyle koyu renkli seçmiştim ama sonra beyazını görünc beyazını aldım. beyaz mobilyada taşlar belli olmuyo pek ama ışıl ışıl duruyo

bende koyu renk mobılyayı sevmıyom cok toz oluyo evdekı pc sıyah gunde 30 kez sılıyom aynı hopp ben sılmeden toz gerı konuyo :roflol: en ıyısnı etmışın ama cok merak ettım sımdık he kac ytl aldın bıde beyaz almışın daha ck merak ettım :sm_confused:

rasıba neden özel msjını falan acmıyn sen gıı arkadaslık bıle teklıf edemıyom ayarlarınla oyna az en ustte KULLANICI PANELI var ona tıkla solda cıkanlardan ılk önce özel msjını ac yoksa arkdasım neyım olamazsın haa :roflol:

ayy canım ya hemen uğraşım ozaman senin arkadaşın olmayı çok isterim

Back
X