Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya ben senin bu balkavanozunu mudodan aldığını yazdın gibi geliyo ama karıştırdım galiba
herkese günaydın hatunlar özleştik valla zaman geçmio ya dün geçen gün nevresim almıştm yine (annem deli oluo:)))) resmini ekliim bari
days in colours 64 ytl
![]()
teşekkürlerr:))
bende yatak odamı aldım sıra erkek tarafında büyük eşyalar onları bekliyor
çeyizde çok zor incik bocuk herşey kızların işi
erkekler büyük eşya alıyo tamam
haksızlık buu
bende haksızlık oldugunu düsünüyorum
birde kız ne getiriyor demiyorlar mı bizim aldıklarımız cok daha fazla para tutuyor
gunaydın kızlar
bzım burdada yatak odası yada oturma grubu alınır
ben ıkısınıde almıycam uzaga gelın gıdecegım ıcın zaten dıger herseyı aldım
onların alacagı
buzdolabı
tv
yatak odası
salon koltuk takımı
yemekodası
salon halısı
salon perdesı
dıger herseyı ben yaptım
:)
butun yuk kız tarafında aslında kucuk mucuk ama alınanlar cok para tutuorr
Ben haksızlık olduğunu düşünmüyorum.
Hatta bana hemen hemen yapılan masraflar eşitmiş gibi geliyor.
Neden derseniz ;
Kız tarafı mutfak eşyalarını ,yatak odası takımını ,(bazıları beyaz eşyalarını alır bazıları hiç almaz.Ki takdir edersiniz ki beyaz eşya alınmadığında erkek tarafı her halukarda daha çok masraf yapar.Herneyse....) + nevresim,dantel gibi ıvır zıvır şeyleri alır.
Erkek tarafı ise oturma grubu ,salon takımı,salon için oturma grubu,evin perde + halılarını ,bazen beyaz eşya ,tv ve müzik seti gibi diğer elektronik aletlerin yanısıra "en az" 5.000ytl lik bir düğün(buna gelinlik,yapılan gelin alışverişi ve kuaför masrafları dahildir )+ takılan altınlar olmak üzere belki kız evinden biraz fazla masraf yapar.
Yani ortada bi haksızlık yok bence.Kurulan yuva için iki tarafında neredeyse eşit masraf yaptığını düşünüyorum :1closedeyes:
Günaydın kızlar...Hayırlı cumalar
günaydınnn kızlarrrr :teytey:
günaydınnn kızlarrrr :teytey: