2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

3500 mu bıraz pahalı mı ne gercı benımkıde 2500 ama arada 1000 ytl var baban aldı demı benımde babam alca ıcın dert etmıyom o öduycek :roflol:

bende çalıştığım için ben ödüyorum
zaten bu maasraflar çok diğerlerinide babam hallediyo

evet biraz pahalı 1500 e bile var ama bunu görünce başkasını istemedim:)

tabı ınsan bıseyı sevınce baskasını gözu görmuyoo bende cok beğendım olsun parası onemlı deıl bıde bu mobılya her yıl alıncak bışey deıl yanı beyaz esya mobılyada cımrı deılım ama dığer konuslarda markaları takıp edıyom bend esenlerde oturuyom

pardon canım kurban bayramında belli olcak inşallah.

tabı ınsan bıseyı sevınce baskasını gözu görmuyoo bende cok beğendım olsun parası onemlı deıl bıde bu mobılya her yıl alıncak bışey deıl yanı beyaz esya mobılyada cımrı deılım ama dığer konuslarda markaları takıp edıyom bend esenlerde oturuyom

mobilyayı içerenköyden aldım. bi kere alınacak şey birşey bunlar dediğin gibi. fiyat değil içimize sinmesi önemli herşeyin:)

pardon canım kurban bayramında belli olcak inşallah.

bende dedım bu ne dıo bole :roflol: yok hanı sandımkı koca varda kısmet meselesı der gıbı ayy neysekı duzelttın yerimseniben
temmuzda evlensen herseyın hazr mı nan kafamçokkarıştı

düğün yaza olacak ama tarih daha belli değil

temmuz ilk haftası falan diye düşünüyorum ben ama daha kimse bilmiyo:))

yok lan işte yavaş yavaş . yemek takımı aldım kahvaltı takımı, tencere takımı ve kaşık çatal bıcak setimi aldım.

düğün yaza olacak ama tarih daha belli değil

temmuz ilk haftası falan diye düşünüyorum ben ama daha kimse bilmiyo:))
çakışabilir bizim düğünler. bizimkiside öyle olabilir olmazsa ramazandan 15 gün önce dşyolar. o da olmadı razamandan sonra. inşallah ramazandan sonraya kalmaz

umarım raqmazandan sonraya kaymaz balayına gidecekseniz havalr çok iyiykenken gitmek daha güzel

ben balayına gidicem ama biraz selülitim var napıcam ben o halde bikini falan giyemem hadi bi kaç yıllık evli olsam neyse de :)

nasıl yok ederim şunları off:S

evet bende o yüzden istemiyorum. hem ne bilimm çabuk olsun artık o zamana 2 senedir nişanlı olcaz heap et yani. o kadarcık kalmışken bir ay daha u zamaz inşallah.
amaaan takma selülit felan be herifin bilecek zaten daha kimden saklican :)

ya haklısında elinden geliyo sa ve yapabiliyorsan gönder selülitlerini. ama onlardan kurtulmak ne kadar kolay olur bilmem. uğraştırır seni bide düğün telaşesi arasında zayıflarsın belki sıkılaşırsın. dert etme yaaa

umarım raqmazandan sonraya kaymaz balayına gidecekseniz havalr çok iyiykenken gitmek daha güzel

ben balayına gidicem ama biraz selülitim var napıcam ben o halde bikini falan giyemem hadi bi kaç yıllık evli olsam neyse de :)

nasıl yok ederim şunları off:S

canım mecitefendi selülit yağı kullananlar var sende dene istersen.bende kk formunda okudum ister bi göz at sağlık bölümümüydü tam hatırlayamadım ama canım:uhm:

Back
X