- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben içerenköyde oturyorumbiliyo munuz buraları?
sel bacıı sende mı evlenıyon ben evde galdım herhal hosgeldın bu arada
he böcükk bacı bende evleniyorum hayırlısıyla ama biz de daha gün belli değil. sadece temmuz diye konuşuluyo. snırım kuranda belli olacak hayırlısıyla
tabı ınsan bıseyı sevınce baskasını gözu görmuyoo bende cok beğendım olsun parası onemlı deıl bıde bu mobılya her yıl alıncak bışey deıl yanı beyaz esya mobılyada cımrı deılım ama dığer konuslarda markaları takıp edıyom bend esenlerde oturuyom
senin düğün ne zaman ki...:sm_cool:mobilyayı içerenköyden aldım. bi kere alınacak şey birşey bunlar dediğin gibi. fiyat değil içimize sinmesi önemli herşeyin:)
pardon canım kurban bayramında belli olcak inşallah.
çakışabilir bizim düğünler. bizimkiside öyle olabilir olmazsa ramazandan 15 gün önce dşyolar. o da olmadı razamandan sonra. inşallah ramazandan sonraya kalmazdüğün yaza olacak ama tarih daha belli değil
temmuz ilk haftası falan diye düşünüyorum ben ama daha kimse bilmiyo:))
umarım raqmazandan sonraya kaymaz balayına gidecekseniz havalr çok iyiykenken gitmek daha güzel
ben balayına gidicem ama biraz selülitim var napıcam ben o halde bikini falan giyemem hadi bi kaç yıllık evli olsam neyse de :)
nasıl yok ederim şunları off:S