günaydın gıslarrrrrrrr.dün neler oldu neler.şok yaşattılar bana.nerde bu evlilik listesi?
noldu kısssssssssssssssssssss çatlatma bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın gıslarrrrrrrr.dün neler oldu neler.şok yaşattılar bana.nerde bu evlilik listesi?
sabah sabah biraz gülümseyebilmeniz umuduyla :roflol:
Kadinin biri bir hayvan dükkanina girmis. Papaganlardan birini çok begenmis ve tezgahtara fiyatini sormus. Adam:
- '100 milyon ama size o hayvani önermem çünkü bize de genelevden geldi. Agzi çok bozuktur.' demis.
Kadin bosver, cok begendim bunu diyip papagani satin almis. Eve getirmis, salonun bir kosesine yerlestirmis.
Papaganin ortüsünü acmasiyla papagan baslamis:
- 'Oooo..yeni ev,yeni mama..' Kadin bozuntuya vermemis. Sonra kadinin kizlari eve gelmis.Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..' demis. Kadin biraz bozulmus. Sonra kadinin erkek çocuklari eve gelmis.
Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..yeni müsteriler' demis.
Kadin bu sefer bayagi bozulmus.Sonra kadinin kocasi gelmis. Papagan yine baslamis:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..eski müsteriler..OOOO BAHATTİN
ABI HOSGELDIN....!
Bu khena da nerelerdeki acaba çok merak ediyorum![]()
yasmine süperdi çok güldümm :roflol:
Bu khena da nerelerdeki acaba çok merak ediyorum![]()
yasmine süperdi çok güldümm :roflol:
:roflol:kaydirigubbakcemile3
DELİ BU YAAA PİS YAĞCII
BURDAYIM NE OLDUUU EX AŞKIM
ben de annemle kavga ettim ya. siz baltalimanı polis evini mi tutmuştunuz? bi türlü uygun bi yer bulamadık,annem baltalimanı uzak diyip duruyosenağlama
ay sormayın kızlar ya aynı sorun arada bendede oluyo..
her kafadan bi ses çıkıyo.
annem diyo çarşafa dantel taktırcakmış ben diyom ne o ole eski işler istemiyorum..
sonra kayınvalidem bu yün yorganlardan vermek istiyo ezilirim ben onun altında diyorum.
biri diyo havlu almmız lazım. öbürü diyo çeyizde bir sürü havlu var.
neyseki mobilya konusunda kimseye haber vermeden gidip beğeniyoruz. alındı diyoruz çözülüyor olay. yani herkeste var aynı şey senağlama
selam annelerinden dertli yaz gelinleri kaydirigubbakcemile3
herkes nasıl bakalım
ben biraz sinirliiyim tatil günümde iş yerinde toplantı çıktı oraya gitmek zorundayım![]()
ah canım benim yaa ..
benim annemde de karışırdı kesin !!!! Türkiye de oturacak olsaydım tabii !! kaydirigubbakcemile3
allahtan nişanlım ve teyzei almanya da ayarlayacaklar ( bana da resimlerini gösterip tabiiki ) yine ben seçmiş olacağım
anneme göstermem valla
çok ucuzmuş bundan almışlar derim bana ne kaydirigubbakcemile2
gerçi şimdiden başladı '' yok iyisi olsun yok şu renk olsun '' diye
yaww ben KULLANACAM ben !