Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
pazarlık yaptık tabi, ama ne kadar indirdiler cok bilmiyorum. Planladığımızın çok çok üstünde oldu ama...[/COLOR][/B]
geceyimben koltukların çok güzelmiş canım güle güle kullanın kaydirigubbakcemile5
Evet cnm lipton sallama çay :)Birde şunu belirteyim ister demleme-ister sallama olsun çayın suda bekleme süresi max.5 dk olacak fazla kalırsa yarardan çok zararı var
gitmedim aysunum burdayım
burcu canım kusura bakma benim olayları biliyosun kafam darmadağındı tamamen unutmuşum.sen bana msj at telefondan kaç tane istiyosun ölçüler nasıl vss... gerekli tüm bilgileri yani ben bu perşembe izinliyken gidip alıp yollayayım sana canımcım.
burdayım diyorum gör artık beni yaaa :mymeka:
burcucum bende seni görmeyi bekliyordum söyleyeceklerim var sana
öncelikle bu pazar arstile gittim konsolumun parasını da ödedim sonraa senin takımı gördüm showroomlarında çook şıktı yakındanda yalnız gardırop çok geniş hakkaten sığdırmak zor odalara ama senin yatak odası biraz daha geniş sanırım
gelelim perdelere...
koçtaşa hususi senin için girdik baktım hatta bir tane vardı ama üzerinde bej yazmasına rağmen aslında altın rengi gibiydi ve senin istediğinin beyaza yakın olanından olduğunu hatırlıyorum kontrmde yok bişey yazamadım sana ama aslında oydu diyosan alırım sana onu bir daha gidip
gördüm kıss gördüm ne vuruyonnn senağlama
nasıl oldun bu arada canım
daha iyimisin
Merhaba kizlar,
Hepinizin gelinlikleri ve damatliklari hayirli ugurlu olsun. tubişcimm seni gercekten iyi anliyorum. Benimde islere o kadar cok kisi karisiyor ki... En fazlada annemOnu gercekten üzmek istemiyorum ama bazen gercekten fazla oluyo...Bunaltiyo insani bu hazirliklar. Bazen keske dügün yapmasaydim diyom...
Bu ara gecmis olsun Elifsever. Ciddi birsey degildir umarim.
Pinkgun ve Rasiba gelinlikleriniz hayırlı olsun . İnşallh resimlerinizide görmek nasip olur.mandilincim teşekkürler canım a.s.
rasiba, yasmin ve pinkgun gelinlikleriniz hayırlı olsun. .
tubiscim teşekkür ederim birtanem sende çok canını sıkmamaya çalış şimdi herkes kendi bildiğini söyleyecek sana çok normal.. aslında bende çok sinirleniyorum her kafadan ses çıkınca etraftan, o yüzden "ben böyle olsun istiyorum" deyip kestirip atıyorum![]()