2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Tatlım belki biliyorsundur,ben bir grup sorunlu çocuğa hizmet veren bir kurumda çalışıyorum.Savcılarla işim onlarla ilgili

günaydın kızlar,
mısracım tarifini acil deneyecek olanlardan biriyim dipcik gibi olmam lazımsengözlerimebaksanab

günaydın mısracım,
geçen hafta çok yoğundu giremedim dünda yazdım hatta kusura bakmayın diye ama aklım sizdeydi emin ol...
bende birazdan adliyeye gidicem,gitmeden önce bir kez daha hatırlatayım(hatta senin desteğinle)kızların düğünlere az kaldığı için jinekoloğa gitmelerini öneriyorum sencede öyle değilmi canım?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar....

Geceyimben koltuk takımlarına bayıldım inan.Tam benim istediğim tarzda.Acaba ne kadara altın ve yatak olma özelliği var mı ?:1rolleyes:
Elifsever çok geçmiş olsun...a.s.
Mısraa cım tarifin çok ilgimi çekti diyette olan biri olarak ama bende rasiba gibi kokulara karşı çok hassasımdır.Nasıl deneyeceğimi düşünüyorum CADIARZU

Burcucello canım ne kadar yoğunsun böyle bu aralar..Allah kolaylık versin a.s

günaydın mısracım,
geçen hafta çok yoğundu giremedim dünda yazdım hatta kusura bakmayın diye ama aklım sizdeydi emin ol...
bende birazdan adliyeye gidicem,gitmeden önce bir kez daha hatırlatayım(hatta senin desteğinle)kızların düğünlere az kaldığı için jinekoloğa gitmelerini öneriyorum sencede öyle değilmi canım?

Tabi cnm evlilik öncesinde doktora gitmekte fayda var...................yapısı öğrenilebilir,içerde bir sorun varsa tespit edilebilir, birde korunma yöntemi hakkında bilgi edinilebilir.

Geceyimben koltuk takımlarına bayıldım inan.Tam benim istediğim tarzda.Acaba ne kadara altın ve yatak olma özelliği var mı ?:1rolleyes:

Turuncucum, yatak olmuyor maalesef, koltuk takımı (2 tane 2,5'lük dedikleri ve 1 tane tekli), masa, 8 sandalye (2 tanesi kolçaklı, misafir cok geldiğinde berjer gibi kullanılabiliyormus) ve aynaya 6.200 verdik. Ödeme yarısı peşin, yarısı taksitle gibi oldu. Sadece koltuk takımının fiyatını hatırlamıyorum :(

geceyimben koltukların çok güzelmiş canım güle güle kullanın kaydirigubbakcemile5

Çok teşekkür ederim canım.

netten okuduğum yorumlar ve gördüğüm resimler kadarıyla harika bir yer.. umarım hayatının en güzel tatilini geçirirsin orda canımm :1hug:

Daisycim cok teşekkürler, umarım sen de...

gece koltuklarını ben de çok beğendimm

Croiselle, çok teşekkürler, ben de senin nişan resimlerini çok beğendim. Hiç de şişko değilsin ayrıca...

Ya kızlar şişko deyince... Ben geçen sene rejim yaparak 20 kilo verdim, ve sonra 10 kilosunu geri aldım. 2 aydır rejimdeyim 5 kilo verebildim. Ama kalan 5 kilo için çok zorlanıyorum. Öğlen diyetisyenime gideceğim, şu soğanı sorarım, nasıl bi etkisi varmış diye. Ama kesin bi işe yaramaz diyecek :) Neyi sorsam öyle diyor. Sen benim verdiğimi ye, başka birşey yapma, o yeter diyor. Yine de birşey derse haber veririm size.

günaydın kızlarr herkese günaydınnnn

ben bu sabah soğan suyunu içtim işe gelmeden önce hemen kaynattım 1 bardak içtim
biraz öğkkk gibi oldum ama alışıcam sanırım hem nolursa olsun azimliyim

gece teşekkür ederim tatlım
bu arada mutlaka sor bakalım diyetisyen nediycek gerçi işe yaramaz derse bile kullanacağım mısraacım dan onaylı çünkü kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerler, nasılsınız?

elif geçmiş olsun inşallah düzelmişsindir.

ya bi saat uzak kaldım sayfaları oku oku bitiremedim tubişcim çoğu gitmiş azı kalmış darısı başımıza canım benim sen gel seninlede buluşalım.bu arada senin düğün stresinden gergin olman çok normal insanlar belki iyiliğinide düşünse sana şuan herkes çok karışıyo gibi gelebilir.
en iyisi bizim yaptığımız biz eşyalarımızı alırken kimseye göstermedik nişanlım diyoki eve yerleştikten sonra milleti eve çağırıp gösterecez vallahi saten borçtan alışveriş yapmaktan gına gelmiş vaziyette kimsenin nasihatını çekemicez

tatlım bizde eşyaları alırken kimse görmedi eve geldi sorun o zaman başladı zaten. eve sığmadı ölçttük ama evdeki hesap çarşıya uymadı gibi oldu.ben sürekli kafamda bir şeyler kuruyorum başka bir ev vardı orası çok güzeldi salonda eşyalrı alacaktı. orayaı istemediği için nişanlıma da kızıyorum. bıktım artık insanlardan fikir duymaktan ben sıkışıkta olsa mutluyom dert etmiyorum nedennnnn millete dert oluyor :kızgın:

tubişimm yok mısrayla aramızda başka bir söz vardı onu yerine getirdim kuzucuğum:)

sağol tatlım açılama yapmışsın senin gelinliği merak ediyorumda dedim mısraya gösterdi kesin. ayrıca düğün için beklentileri var falan yazmışsın, sen nerede ve nasıl mutlu olacaksan öyle yapacaksın. senin istediğin olduktan sonra kimne derse desin boşverrr

(bende eşya için söylenenleri duymayacam croisellenin dediği gibi kulaklarımı kapadım)

sabah sabah biraz gülümseyebilmeniz umuduyla :roflol:

Kadinin biri bir hayvan dükkanina girmis. Papaganlardan birini çok begenmis ve tezgahtara fiyatini sormus. Adam:
- '100 milyon ama size o hayvani önermem çünkü bize de genelevden geldi. Agzi çok bozuktur.' demis.
Kadin bosver, cok begendim bunu diyip papagani satin almis. Eve getirmis, salonun bir kosesine yerlestirmis.
Papaganin ortüsünü acmasiyla papagan baslamis:
- 'Oooo..yeni ev,yeni mama..' Kadin bozuntuya vermemis. Sonra kadinin kizlari eve gelmis.Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..' demis. Kadin biraz bozulmus. Sonra kadinin erkek çocuklari eve gelmis.
Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..yeni müsteriler' demis.
Kadin bu sefer bayagi bozulmus.Sonra kadinin kocasi gelmis. Papagan yine baslamis:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..eski müsteriler..OOOO BAHATTİN
ABI HOSGELDIN....!

günaydın gıslarrrrrrrr.dün neler oldu neler.şok yaşattılar bana.nerde bu evlilik listesi?

Back
X