Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım belki biliyorsundur,ben bir grup sorunlu çocuğa hizmet veren bir kurumda çalışıyorum.Savcılarla işim onlarla ilgili
mısracım dokuz buçukdan önce gelmezler:1ninca:
günaydın mısracım,
geçen hafta çok yoğundu giremedim dünda yazdım hatta kusura bakmayın diye ama aklım sizdeydi emin ol...
bende birazdan adliyeye gidicem,gitmeden önce bir kez daha hatırlatayım(hatta senin desteğinle)kızların düğünlere az kaldığı için jinekoloğa gitmelerini öneriyorum sencede öyle değilmi canım?
Geceyimben koltuk takımlarına bayıldım inan.Tam benim istediğim tarzda.Acaba ne kadara altın ve yatak olma özelliği var mı ?:1rolleyes:
geceyimben koltukların çok güzelmiş canım güle güle kullanın kaydirigubbakcemile5
netten okuduğum yorumlar ve gördüğüm resimler kadarıyla harika bir yer.. umarım hayatının en güzel tatilini geçirirsin orda canımm :1hug:
gece koltuklarını ben de çok beğendimm
ya bi saat uzak kaldım sayfaları oku oku bitiremedim tubişcim çoğu gitmiş azı kalmış darısı başımıza canım benim sen gel seninlede buluşalım.bu arada senin düğün stresinden gergin olman çok normal insanlar belki iyiliğinide düşünse sana şuan herkes çok karışıyo gibi gelebilir.
en iyisi bizim yaptığımız biz eşyalarımızı alırken kimseye göstermedik nişanlım diyoki eve yerleştikten sonra milleti eve çağırıp gösterecez vallahi saten borçtan alışveriş yapmaktan gına gelmiş vaziyette kimsenin nasihatını çekemicez
tubişimm yok mısrayla aramızda başka bir söz vardı onu yerine getirdim kuzucuğum:)
sağol tatlım açılama yapmışsın senin gelinliği merak ediyorumda dedim mısraya gösterdi kesin. ayrıca düğün için beklentileri var falan yazmışsın, sen nerede ve nasıl mutlu olacaksan öyle yapacaksın. senin istediğin olduktan sonra kimne derse desin boşverrr
(bende eşya için söylenenleri duymayacam croisellenin dediği gibi kulaklarımı kapadım)
teşekkürler tubişcim vakit ayırdığın için Şeniz