2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ya gecmis olsun canim. Ama emin ki yinede güzel olursun, cünkü her gelin güzeldir. Bende bu yüzden hazir gelinlik almaya düsünüyorum, bu konuda cok korktugum icin

Kiz Besiktastadami gelinlikciler varfisfisfis Ben hic görmedimde...

kıss yok gezmeye gidicektik beşiktaşta gelinlikçi bilmiyorum karıştırdın sen :oklava: kaydirigubbakcemile5

yasmincim geçeriz derken benimi götürüyonhihoyyythihoyyyt yoksa başkasınımı kasdettinbenneyaptımki bak beni götürürsen domdurmalar benden:icecream::icecream:

evettttttt birlikte gidiyoruz tabi ki sensiz olurmu dondurmalar benden olsun sen bana cafeden ekmek tatlısımı ne yedirdin ya bana ondan getir tadı tmadığmda kaldı 60 kilo oldum hala aklım tatlıda buda benden bana gelsin :oklava:

ya bende okurken ayrıydım sonra aynı evde kaldım evlenene kadar üzülmem diye düşünüyodum ama evden çıkarken kendimi tutamadım,hele babamın ağladığını görünce...
sonra kayınvalidemlerin evinde yabancı gibi geldim kendi kendime ama eşim saolsun bunu hissetmememi sağladı..
kendi evinize gidincede bi tuhaf geliyo önce sanki annenizin evine gitmeniz gerekiyo gibi hissediyosunuz,sanki babanız gece sizi arayacakta nerde kaldınız diyecek gibi...

Ay ya bende cok korkuyorum bu konuda... Ben annemin ve babamin ilk kiziyim. Cok düskünler bana...

canım ya ben bu konuya aylardır takmış vaziyetteyim çok üzülüyorum daha çok onlar üzüldüğü için çok üzülüyorum..annem ne yapacak ben yokken kimle akşamları oturup dertleşecek kimle her pzar markete gidecek offf offf ya bi annem için zaten evlenemk zor geliyo

Bende hep annemi düsünüyorum. Hep yanliz evde. Bi aksamlari benimle takiliyo.. Anneciim cok üzülüyo, cok iyi biliyorum.

teşekkür ederim made

bakalım nasıl olacak bizimde

Tubiş inan benimde en çok korktuğum bu .. annemin bir tanıdığı moda evinde diktireceğim bende ama kadın daha ilk günden hasta etti beni yok şöyle olsun yok böyle olsun
ama bende dedim hayır böyle istiyorum diye bakalım şekillenince sizlerlede paylaşacağım tabiiki

tubiş senin gelinliğin nasıl bişi hani demişsin ya giydiğimde çekildim die merak ettim kısss bi bakım nolluurrrrr senağlama

kısss yaseminnn naber cadıı ex aşkım benimm Şeniz

ya dondurma bende istiyommmmmm :icecream:

Kuşak bağlanıyor bide kızlar babanız yada erkek kardeşiniz tarafından,işte o an film kopuyor,''Allah utandırmasın kızım'' dedi babam sarıldı,''Mutlu olun inşallah''dedi makyaj falan kalmadı...

Kuşak bağlanıyor bide kızlar babanız yada erkek kardeşiniz tarafından,işte o an film kopuyor,''Allah utandırmasın kızım'' dedi babam sarıldı,''Mutlu olun inşallah''dedi makyaj falan kalmadı...

Ister inan ister inanma ama su an bile gözümde yas var var. Kendimi tutuyorum yani senağlamasenağlama

benim gelinliğimi görmüştünüz değilmi kızlar,inanamazsınız ama onu bi terzi evinde dikti
O nasil oluyor canim?

jtosik bildiğin bayan terzisi ben bi ton yer gezmiştim karar verememiştim eşimin bi töreni için yine o terziye gitmiştim kıyafet diktirecektim,dergilerinin arasında gelinliğin resmini gördüm,bunu dikebilirmisin diye sordum oda dikerim dedi,bendeki de deli cesareti diktirdim ve inan hiç pişman olmadım,kadın kumaşları almak için istanbula gitti...
jtosik ağlama kıyamam ya

yani önce böyle senağlama senağlama sonra :roflol:kaydirigubbakcemile3:lepi::teytey: böyle öylemi :))))))))))))))))))))

delisin ya ayy çok güldüm...

canım bütün tatlılar sana feda olsun bi gün nişanlını al gelde tatlı ısmaralayalım sizesositososito

Ben gercekten sulu gözlüyüm yaaaaa... senağlama
Hani bir romantik film izlersiniz yaaaa. Ben aglarim. Etrafima bakinirim, ama sadece ben agliyom. O zamanda kardeslerim ve annem dalga gecerler benimle kaydirigubbakcemile3

ya ben ağlamam diyorum ama bilmiyorum yanii..
düğünden 1 gün önce antidepresan alıcam o zaman istesende ağlıyamyosun :D:lepi:

ben geldim kızlar, okurken çook duygulandım hepimiz aynıyız sanırım annişler evde yanlız kalıcak. bende hep onu düşünüyorum. tontişim yanlız kalıcak diye çok şükür ki uzağa gitmiyorum.

Back
X