2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tubiscim senin nasıl içine siniyosa öyle yaptır sakın söylemekten çekinme çünkü bu çok özel bi gün,neyi beğenmediysen belirt

söylicem zaten tanıdık bide yaptı işe bak alakasız bir şey olmuş. akşamı bekliyorum ama sinirden delircem iş yerinde.

canım moral bozmak gibi olmasın ama biz burda birbirimize açığız biliyorsun bence ilk bakışta hiç benzemiyor

ee o zaman gelelim dövelim tubis ne dersin))
Bende varim :oklava:
canım moral bozmak gibi olmasın ama biz burda birbirimize açığız biliyorsun bence ilk bakışta hiç benzemiyor
Canim bencede benzemiyo, bence sen terzinle konus. Ama sen begeniyorsan canim senin bilecegin birsey. Belki saclarin fian yapilinca, makyaj filan daha degisik durur üstünde.

orjinal hali;

127556632.th.jpg

benimki;
snv80507.th.jpg

bakın kızlar, üstteki fazla duran dantel aynı diğeri gibi drape olarak toplanacak ama alt kısımdaki katlar faklı olmuş yan değil düz olmuş ve eksik kat olmuş.

orjinali gerçekten çok şık ve çok güzel.ve bencede söylemen gereken herşeyi söyle resmi koy yapan kişinin önüne sizce benziyormu de..ve sakın kendini üzüp moralinşi bozma canımonların hatası elbette düzeltecekler.

made kız sen ne güzelmişsin yawww

bayıldım çok tatlı olmuşsun allah bir ömür boyu mutluluk versin inşallah

tubiş hakikaten benzetememişler gerizekalılar

en iyisi de bence git resmi önüne koy ve gerekiyorsa baştan yapsın ama YAPSIN yani

geldim kızlar da habire düşüyorum bağlantıdan.tahlil sonuçları iyi sadece sistit olmuşum çok şükür.bi de kum döküyo olsaydım şu dönemde vay halime.bugün yanma hissi bile yok ilaçlardan sonra.bu arada kaç gün kaldığını unuttum düğüne :)) gece rüyamda düğünümü gördüm zaten.en güzel yerinde telefon çaldı uyandım nişanlım arıyo.rahatça bi evlendirtmiyo adam rüyamda beni yaa

kızlar şimdi ben boşgezenin boş kalfası olarak ( gerçi yığınla işim var ama ) diğer topiclerde gezerken birşey farkettim

ben nikah sırasında ''EVET '' derken , müstakbel eşimin gözlerine bakıp söyleyeceğim yani konuklara bakarak değil

heyecandan ölmezsem tabii sırnaşık şey

biraz farklı telden çalıoyrum bugün sanırsam ama napıyım bir sizler varsınız paylaşabileceim bunları

iyi kide varsınız :enbuyukkk:

kızlar benzemiyor gerçekten akşama gidicne konuşcam yapamazsa kaporamı alıp diğer tarafa gidicem.

elifcim düzelmene sevindim.

kızlar şimdi ben boşgezenin boş kalfası olarak ( gerçi yığınla işim var ama ) diğer topiclerde gezerken birşey farkettim

ben nikah sırasında ''EVET '' derken , müstakbel eşimin gözlerine bakıp söyleyeceğim yani konuklara bakarak değil

heyecandan ölmezsem tabii sırnaşık şey

biraz farklı telden çalıoyrum bugün sanırsam ama napıyım bir sizler varsınız paylaşabileceim bunları

iyi kide varsınız :enbuyukkk:

Ben utanirim kiz kaydirigubbakcemile3 Annem filan izliyor kaydirigubbakcemile3 Ben yere bakarim :roflol::roflol::roflol:

Back
X