2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bi yere kaybolmayın ben işe gidiyorum.1 saat sonra hepinizi burda görücem ona göre
daha geçmişi okuyamadım bile öööfff

kızlar şimdi ben boşgezenin boş kalfası olarak ( gerçi yığınla işim var ama ) diğer topiclerde gezerken birşey farkettim

ben nikah sırasında ''EVET '' derken , müstakbel eşimin gözlerine bakıp söyleyeceğim yani konuklara bakarak değil

heyecandan ölmezsem tabii sırnaşık şey

biraz farklı telden çalıoyrum bugün sanırsam ama napıyım bir sizler varsınız paylaşabileceim bunları

iyi kide varsınız :enbuyukkk:

16 gün sonra nikahımız kıyılacak ve ben hiç bir şey düşünmedim ya iyice salaklaştım birde gelinlik sorunu çıktı.

tubis bencede gelinlik bu ya kafasına göremi yapacak

:oklava::oklava::oklava::oklava:

Burcucello canım ne kadar yoğunsun böyle bu aralar..Allah kolaylık versin a.s[/I][/B][/QUOTE]
sağol canım benim.hepimize allah kolaylıklar versin..
sabah sabah biraz gülümseyebilmeniz umuduyla :roflol:

Kadinin biri bir hayvan dükkanina girmis. Papaganlardan birini çok begenmis ve tezgahtara fiyatini sormus. Adam:
- '100 milyon ama size o hayvani önermem çünkü bize de genelevden geldi. Agzi çok bozuktur.' demis.
Kadin bosver, cok begendim bunu diyip papagani satin almis. Eve getirmis, salonun bir kosesine yerlestirmis.
Papaganin ortüsünü acmasiyla papagan baslamis:
- 'Oooo..yeni ev,yeni mama..' Kadin bozuntuya vermemis. Sonra kadinin kizlari eve gelmis.Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..' demis. Kadin biraz bozulmus. Sonra kadinin erkek çocuklari eve gelmis.
Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..yeni müsteriler' demis.
Kadin bu sefer bayagi bozulmus.Sonra kadinin kocasi gelmis. Papagan yine baslamis:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..eski müsteriler..OOOO BAHATTİN
ABI HOSGELDIN....!
:roflol::roflol::roflol::roflol: çok iyiymiş yaa
selam annelerinden dertli yaz gelinleri kaydirigubbakcemile3
herkes nasıl bakalım
ben biraz sinirliiyim tatil günümde iş yerinde toplantı çıktı oraya gitmek zorundayım :kızgın:

gercekten çok sinir bir durummuş aysuncum..

kızlar buraya kadar okuyabildim.oluyorum yorgunluktan :( salon mabilyalarım geldi ama acmadık(sadece köşe takımı acılmadı),tıkıştırdık bir yere.. bu arada her ne kadar mobilya almaya elimizde metrelerle gitmiş olskta,o kadar büyük esyalar secmişiz ki inanamadım.tamam bu evin salonu geniş olur bu esyalar ama başka eve çıkmak zorunda kalırsak ne olacak? orta sehpa da otur 4 kişi yemek ye!!

her mobilya gelişinde ev batıyo :( kollarımda derman kalmadı ya anneannem geldi yardıma ama 73 yasındaki kadına iş mi yaptırıcam."otur annem sen" dedim. neyse sadece salon kaldı,yarım saatlik işim var. gitmeyin bi yere olur mu?

offffff çok da acıktım :((((

ben geldiiiim
ya size fazla kaynatmayın demiştim ben yokken yine durmamışsınız yaaa :oklava: naniknanik
durun geçmişi okuyayım da hemen laf yetiştireyim size

burcu canım kolay gelsin vallahi zor ama negüzel ev yerleştirmek şu an yerinde olmak isterdim.keşke şu an yanında olsak da sanına yardımımız olsa

salon mabilyalarım geldi ama acmadık(sadece köşe takımı acılmadı),tıkıştırdık bir yere.. bu arada her ne kadar mobilya almaya elimizde metrelerle gitmiş olskta,o kadar büyük esyalar secmişiz ki inanamadım.tamam bu evin salonu geniş olur bu esyalar ama başka eve çıkmak zorunda kalırsak ne olacak? orta sehpa da otur 4 kişi yemek ye!!

:roflol: :roflol: ay burcu çok güldüm demek orta sehpa 4kişilik masa gibi :roflol: tatlım biliyorum ben o ortasehpayı gerçekten çok genişti başka bir eve çıkarken yine geniş salonu olan bir ev bulmaya çalışırsınız sizde, ay keşke yakınlarda otursaydık bak şimdi!! ben sana bi yorgunluk kahvesi yapardım bi yandan da kaynatırdık :jeyyar:

ya bu arada birşey soracağım mısra ve made e :

kızlar ailelerinizden ayrılırken yani düğün günü çok üzüldünüz mü ? hani kına da falan da olabilir

birde evlendikten sonra ailenizin evine gittiğinizde yabancılık falan çektiniz mi
bu aralar bu konuya takıldım[/QUOTE]

Canım benim sorun güzelde sorduğun kişi yalnış,çünkü ben 10 yıldır yalnız yaşayan biriydim yani ailemle oturmuyordum.Dolayısıylada hayatımda hiçbir değişiklik olmadı.:)

burcu kolay gelsin canım valla ne yalan diyim bende senin yerinde olmayı çok isterdim güzel heyecanlar bunlar bence yorucu olsada güzel sanırım a.s.

bende geldiiim...

made, canım banada gösterebilir misin gelinliğini, merak ettim lüüüüütfeeeen ..:Saruboceq:

kızlar bi yere kaybolmayın ben işe gidiyorum.1 saat sonra hepinizi burda görücem ona göre
daha geçmişi okuyamadım bile öööfff

emredersiniz elif hanım bekliyoruz ama çabuk gel :tomato:

16 gün sonra nikahımız kıyılacak ve ben hiç bir şey düşünmedim ya iyice salaklaştım birde gelinlik sorunu çıktı.
:oklava::oklava::oklava::oklava:

tubiscim anlamadım ben gelinlikle ilgili nasıl bir sorun çıktı canım :uhm:, bir de sen bugünlerde bayag gerginsin sanırım biraz daha rahatlamaya çalış canım ya sıkma canını en güzel günlerin bunlar

Burcucello canım ne kadar yoğunsun böyle bu aralar..Allah kolaylık versin a.s[/I][/B][/QUOTE]
sağol canım benim.hepimize allah kolaylıklar versin..
sabah sabah biraz gülümseyebilmeniz umuduyla :roflol:

Kadinin biri bir hayvan dükkanina girmis. Papaganlardan birini çok begenmis ve tezgahtara fiyatini sormus. Adam:
- '100 milyon ama size o hayvani önermem çünkü bize de genelevden geldi. Agzi çok bozuktur.' demis.
Kadin bosver, cok begendim bunu diyip papagani satin almis. Eve getirmis, salonun bir kosesine yerlestirmis.
Papaganin ortüsünü acmasiyla papagan baslamis:
- 'Oooo..yeni ev,yeni mama..' Kadin bozuntuya vermemis. Sonra kadinin kizlari eve gelmis.Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..' demis. Kadin biraz bozulmus. Sonra kadinin erkek çocuklari eve gelmis.
Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..yeni müsteriler' demis.
Kadin bu sefer bayagi bozulmus.Sonra kadinin kocasi gelmis. Papagan yine baslamis:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..eski müsteriler..OOOO BAHATTİN
ABI HOSGELDIN....!
:roflol::roflol::roflol::roflol: çok iyiymiş yaa
selam annelerinden dertli yaz gelinleri kaydirigubbakcemile3
herkes nasıl bakalım
ben biraz sinirliiyim tatil günümde iş yerinde toplantı çıktı oraya gitmek zorundayım :kızgın:

gercekten çok sinir bir durummuş aysuncum..

kızlar buraya kadar okuyabildim.oluyorum yorgunluktan :( salon mabilyalarım geldi ama acmadık(sadece köşe takımı acılmadı),tıkıştırdık bir yere.. bu arada her ne kadar mobilya almaya elimizde metrelerle gitmiş olskta,o kadar büyük esyalar secmişiz ki inanamadım.tamam bu evin salonu geniş olur bu esyalar ama başka eve çıkmak zorunda kalırsak ne olacak? orta sehpa da otur 4 kişi yemek ye!!

her mobilya gelişinde ev batıyo :( kollarımda derman kalmadı ya anneannem geldi yardıma ama 73 yasındaki kadına iş mi yaptırıcam."otur annem sen" dedim. neyse sadece salon kaldı,yarım saatlik işim var. gitmeyin bi yere olur mu?

offffff çok da acıktım :((((

pinkguncum gerginim gerçekten buyüzden de herşey ters gidiyormuş gibi, gelinliğim beğendiğim ve denediğimden farklı olmuş altları kat kat ama yapılan alakasız bişi olmuş halletcem akşama inşallah.

burcu, sığdımı salon eşyaların benimki gibi olmamıştır inşallah bizde ölçttükde aldık ya nasıl ölçtüysek ufacık alan kaldı.

geldim kızlar da habire düşüyorum bağlantıdan.tahlil sonuçları iyi sadece sistit olmuşum çok şükür.bi de kum döküyo olsaydım şu dönemde vay halime.bugün yanma hissi bile yok ilaçlardan sonra.bu arada kaç gün kaldığını unuttum düğüne :)) gece rüyamda düğünümü gördüm zaten.en güzel yerinde telefon çaldı uyandım nişanlım arıyo.rahatça bi evlendirtmiyo adam rüyamda beni yaa

:roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3

Ben utanirim kiz kaydirigubbakcemile3 Annem filan izliyor kaydirigubbakcemile3 Ben yere bakarim :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3

kızlar ikinizde kopardınız beni burda :roflol:

Back
X