Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şimdi ben boşgezenin boş kalfası olarak ( gerçi yığınla işim var ama ) diğer topiclerde gezerken birşey farkettim
ben nikah sırasında ''EVET '' derken , müstakbel eşimin gözlerine bakıp söyleyeceğim yani konuklara bakarak değil
heyecandan ölmezsem tabii sırnaşık şey
biraz farklı telden çalıoyrum bugün sanırsam ama napıyım bir sizler varsınız paylaşabileceim bunları
iyi kide varsınız :enbuyukkk:
tubis bencede gelinlik bu ya kafasına göremi yapacak
annaammm bu deli hatunun nişanlısı duy beniiiiiiii.bunun eli maşalı valla sende döver yarın bir gün bu laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol::roflol: çok iyiymiş yaasabah sabah biraz gülümseyebilmeniz umuduyla :roflol:
Kadinin biri bir hayvan dükkanina girmis. Papaganlardan birini çok begenmis ve tezgahtara fiyatini sormus. Adam:
- '100 milyon ama size o hayvani önermem çünkü bize de genelevden geldi. Agzi çok bozuktur.' demis.
Kadin bosver, cok begendim bunu diyip papagani satin almis. Eve getirmis, salonun bir kosesine yerlestirmis.
Papaganin ortüsünü acmasiyla papagan baslamis:
- 'Oooo..yeni ev,yeni mama..' Kadin bozuntuya vermemis. Sonra kadinin kizlari eve gelmis.Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..' demis. Kadin biraz bozulmus. Sonra kadinin erkek çocuklari eve gelmis.
Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..yeni müsteriler' demis.
Kadin bu sefer bayagi bozulmus.Sonra kadinin kocasi gelmis. Papagan yine baslamis:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..eski müsteriler..OOOO BAHATTİN
ABI HOSGELDIN....!
selam annelerinden dertli yaz gelinleri kaydirigubbakcemile3
herkes nasıl bakalım
ben biraz sinirliiyim tatil günümde iş yerinde toplantı çıktı oraya gitmek zorundayım![]()
salon mabilyalarım geldi ama acmadık(sadece köşe takımı acılmadı),tıkıştırdık bir yere.. bu arada her ne kadar mobilya almaya elimizde metrelerle gitmiş olskta,o kadar büyük esyalar secmişiz ki inanamadım.tamam bu evin salonu geniş olur bu esyalar ama başka eve çıkmak zorunda kalırsak ne olacak? orta sehpa da otur 4 kişi yemek ye!!
kızlar bi yere kaybolmayın ben işe gidiyorum.1 saat sonra hepinizi burda görücem ona göre
daha geçmişi okuyamadım bile öööfff
16 gün sonra nikahımız kıyılacak ve ben hiç bir şey düşünmedim ya iyice salaklaştım birde gelinlik sorunu çıktı.
klava:
klava:
klava:
klava:
:roflol::roflol::roflol::roflol: çok iyiymiş yaasabah sabah biraz gülümseyebilmeniz umuduyla :roflol:
Kadinin biri bir hayvan dükkanina girmis. Papaganlardan birini çok begenmis ve tezgahtara fiyatini sormus. Adam:
- '100 milyon ama size o hayvani önermem çünkü bize de genelevden geldi. Agzi çok bozuktur.' demis.
Kadin bosver, cok begendim bunu diyip papagani satin almis. Eve getirmis, salonun bir kosesine yerlestirmis.
Papaganin ortüsünü acmasiyla papagan baslamis:
- 'Oooo..yeni ev,yeni mama..' Kadin bozuntuya vermemis. Sonra kadinin kizlari eve gelmis.Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..' demis. Kadin biraz bozulmus. Sonra kadinin erkek çocuklari eve gelmis.
Papagan:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..yeni müsteriler' demis.
Kadin bu sefer bayagi bozulmus.Sonra kadinin kocasi gelmis. Papagan yine baslamis:
- 'Oooo..yeni ev..yeni mama..yeni sermaye..eski müsteriler..OOOO BAHATTİN
ABI HOSGELDIN....!
selam annelerinden dertli yaz gelinleri kaydirigubbakcemile3
herkes nasıl bakalım
ben biraz sinirliiyim tatil günümde iş yerinde toplantı çıktı oraya gitmek zorundayım![]()
elif 1 roselin 2 bugün beni ettiler heeeklava:
yasmineeeee elif ve roselin sen ne etti, ne etti ??? kaydirigubbakcemile3
geldim kızlar da habire düşüyorum bağlantıdan.tahlil sonuçları iyi sadece sistit olmuşum çok şükür.bi de kum döküyo olsaydım şu dönemde vay halime.bugün yanma hissi bile yok ilaçlardan sonra.bu arada kaç gün kaldığını unuttum düğüne :)) gece rüyamda düğünümü gördüm zaten.en güzel yerinde telefon çaldı uyandım nişanlım arıyo.rahatça bi evlendirtmiyo adam rüyamda beni yaa
Ben utanirim kiz kaydirigubbakcemile3 Annem filan izliyor kaydirigubbakcemile3 Ben yere bakarim :roflol::roflol::roflol: