bence piyango değil,beklediği miras davası sonuçlandı!:roflol:500 lük ev tutacağına göre,evde de en az 4 yardımcı olacaktır,bu da ne demektir elif e piyango çıkmış habermizde yok.:)))))
yaa kızlar makyaj hakkında araştrma yaparken bir şey buldum...
gerçi bazı kuaförler yapıyormuş ama nşanda benimkisi yapmadı...
düğünde bende kendim alayım dedim.
makyaj sabitleyicisi.....
makyajı yaptıktan sonra yüzüne sıkıyorsun ve terlediğinde öpüştüğünde yada saat ilerledikçe berbat olmuyor... benim aklıma çok yattı. çünkü kuaförden erken çıkıcaz açık havada foto çekimleri olacak bütün gün dayanmaz gibi geliyor. hele birde ağlama zırlama faslına girersek yaşadık .
böyle bir şey kullanananız var mı?
adı max fix+ önerilen ürün buymuş. fiyatıda çok abest pahalı değil o gece için değer. 35 ytl. gerçi kocaelide satan bir yer bulamadım ama istanbuldan getirtiriz artık...
evet ne düşünüyorsunuz bu konuda:uhm:
kızlarr döktürmüşsünüz yine maşşalllaaah okuyana kdr cnm çıktıı...
elifcim çok geçmiş olsun canımm allah daha beterinden korusunn..
croiselle, kız sen kayseriye mi gelin geliosunn ??
6 ay da biraz fazla mı nee..???...
aman valla dertt derrttt....olsa da bitse her şey artıkk...
mümkünse 6 haziran sabahına uyanmak istiyorummm...:lepi:
Ayneeeeen..... Evime gelsin eşyaların bi yerleşsin, sonra nasılsa alırım dedim...felicity seninki 30 mayıs cumartesi kaydirigubbakcemile2 ne güzel mayısda evlencek biri daha çıktı, aslında tv ünitesi ve orta sehpa gibi şeyleri en iyisi ev belli olduktan sonra almak çünkü sonra depo gibi bi görüntü ortaya çıkabiliyor salonda bir de yemek masası ve konsol da ilave olunca oohh tamam o zaman kıpırdayacak alan kalmıyo, ben şimdilik tv ünitesi ve orta sehpa almadım salonun durumuna göre ölçülerini belirliycem aslında konsolda almıcaktım ama kayınvalidem çok ısrar etti,çok eşya topluyor çok işine yarayacak diye
istemem dediğin halde zorla ortasehpa hediye etti hı ? ohhh ne güzel kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım mobilyalarını belki bir gün bizimlede paylaşırsın resmi varsa
bu arada felicity seninde 3ayın var gelinlik işini ne yaptın merak ettim
Mobilyacımdan çok memnunum aysuncum, bilirsin bornovada doğtaş atila var oradan aldım..birşeye ihtiyacın olursa niyazi beye benden selam söyleyin o size yardımcı olur yerimseniben mobilyalarım ise bunlar..koltuk takımının fotoğraflarını bulamadım o da comfort modeli bakır rengi deri ve simli krem rengi kumaştan oluşan bir kombinasyon..
Cumartesi günü sonunda karar verdim..pinto wedding house diye bir yer var fevzi paşa bulvarında..orada yaptırıyorum..onun da fotoğrafı bu..
burcucumm tebriklerr...
senin burcun başak mı yoksammmm? bu kadar detay, bu kadar plan-programm....
gerçi benim de sen den aşağı kalır yanım yok, ama tek problemim karşımdaki adamın İKİZLER burcu olması...
dolayısıyla her an sürprizlerle (olumlu yada olumsuz) karşı karşıya kalabiliyorummm...:)
bu arada sormak istediğim bişey var yaa kızlarrr....
Kirada oturacaklar, düğünden ne kadar önce evi tutacaksınız?
bazen geç mi kaldık diye düşünüyorum da...
aslında bende çok odalı ve büyük evlerden hep kaçıyorum bizim şu andaki evimiz öyle ve gerçekten hem ısıtması hem temizliği bir sürü dert o yüzden hep küçük ev tutucam diyorum ama şöylede bir şey var bazen salonlar çok küçük oluyor ve eşyalar sıkış tepiş, en azından salonu büyük olsa o da yetcek bana
yaa kızlar makyaj hakkında araştrma yaparken bir şey buldum...
gerçi bazı kuaförler yapıyormuş ama nşanda benimkisi yapmadı...
düğünde bende kendim alayım dedim.
makyaj sabitleyicisi.....
makyajı yaptıktan sonra yüzüne sıkıyorsun ve terlediğinde öpüştüğünde yada saat ilerledikçe berbat olmuyor... benim aklıma çok yattı. çünkü kuaförden erken çıkıcaz açık havada foto çekimleri olacak bütün gün dayanmaz gibi geliyor. hele birde ağlama zırlama faslına girersek yaşadık .
böyle bir şey kullanananız var mı?
adı max fix+ önerilen ürün buymuş. fiyatıda çok abest pahalı değil o gece için değer. 35 ytl. gerçi kocaelide satan bir yer bulamadım ama istanbuldan getirtiriz artık...
evet ne düşünüyorsunuz bu konuda:uhm:
felicity seninki 30 mayıs cumartesi kaydirigubbakcemile2 ne güzel mayısda evlencek biri daha çıktı, aslında tv ünitesi ve orta sehpa gibi şeyleri en iyisi ev belli olduktan sonra almak çünkü sonra depo gibi bi görüntü ortaya çıkabiliyor salonda bir de yemek masası ve konsol da ilave olunca oohh tamam o zaman kıpırdayacak alan kalmıyo, ben şimdilik tv ünitesi ve orta sehpa almadım salonun durumuna göre ölçülerini belirliycem aslında konsolda almıcaktım ama kayınvalidem çok ısrar etti,çok eşya topluyor çok işine yarayacak diye
Hoşgeldin canım,yatak odası takımın çok güzel,bizde beğenmiştik aynısını ama tam tersi bembeyaz bir takım aldık.
Gelinliğinde çok şıngırdak beğendim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?