2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

500 lük ev tutacağına göre,evde de en az 4 yardımcı olacaktır,bu da ne demektir elif e piyango çıkmış habermizde yok.:)))))
bence piyango değil,beklediği miras davası sonuçlandı!:roflol:

burcu ben 6 senedir özel zamanlarda kullanıyorum makyaj sabitleyici sprey.(6 yı nerden hatırlıyorum,komşumuzun kızı evlenmişti,makyaj sonrası sıkmışlardı.gördüğüm an almıştım bitane,o gün bugündür en işe yarar makyaj malzemelerimden biridir kendileri :)tekin acar dan alabilirsin.orda yoksa internetten al canım.. çeşit çeşit var.

hatta gelinlik giyeceğimiz için bronzlaştırıcı speyleri de oneririm.

kızlar dün akşam dediğim gibi mutfak masamı,sandalyelerimi aldık. yatak ortumu de aldık.papyon ve kuşağı da aldık.koçtaşa benim ip perdelerin her rengi gelmiş bir krem gelmemiş siyah yeni gelmiş onu da yatak odasına aldım..

ve koçtaşın internet sitesinden benim İP perdenin rengini alabiliyormuşuz.,az once sipariş verdim,inş. dogru renk gelir.

AYSUN,ELİF,TUBİŞ

BİRBİRİMİZLE REEL HAYATTA HİÇ TANIŞMAMIŞ OLMAMIZA RAGMEN, BANA PERDE KONUSUNDA HİÇ ÇEKİNMEDEN YARDIM ETMENİZ,İÇİNİZDE EN UFAK BİR ŞÜPHE DUYMADAN ASLINDA HİÇ TANIMADIĞINIZ BİRİ İÇİN GİDİP ALABİLECEK OLMANIZ İNANIN BENİ ÇOK AMA ÇOK DUYGULANDIRDI, HALA İYİ İNSANLARIN,DOSTLUGUN VAR OLDUGUNA SAYENİZDE TEKRAR İNANDIM. BİLİYO MUSUNUZ ANTALYA ' DA HALA GORUŞTUGUM 10 SENELİK ARKADAŞIM VAR AMA BEN ELİF E SOYLEDİM.AYNI DURUM İZİMİR VE AYSUN İÇİN DE GECERLİ.BUGUN DE TUBİŞ BEN TEKLİF ETMEME RAĞMEN, "İSTANBUL DAN BEN DE ALABİLİRİM" DEDİ. BEN KAÇ SENELİK ARKADAŞLARIMA DEĞİL,SİZLERE SÖYLEMEYİ TERCİH ETTİM,SİZ DE HİÇ DURAKSAMADAN KABUL ETTİNİZ. EMİNİM 10 SENE BERABER OKUDUĞUM ARKADAŞLARIM BİR BAHANE BULUP YAPMAZDI.BU DEVİR NE YAZIKKİ BÖYLE.... AMA SİZ BENİM İÇİN ALMIŞ,YOLLAMIŞ KADAR OLDUNUZ KIZLAR. :) GÜZEL YÜREĞİNİZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM............................ UMARIM HEPİNİZLE BİRGÜN YÜZYÜZE GELME FIRSATIMIZ OLUR..

Şimdi evden (07:35), 1 saat sonrada işten günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar :)
Aydınlık birgün dilerim

Şimdide işte günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Açılışı bugün ben yaptım sanırım.Burada hava bahar gibi,yüreğimizde bahar gibi olur umarım.

güzel gelinlere günaydın !!!!

kızlarr döktürmüşsünüz yine maşşalllaaah okuyana kdr cnm çıktıı...

elifcim çok geçmiş olsun canımm allah daha beterinden korusunn..

croiselle, kız sen kayseriye mi gelin geliosunn ??

tatlım ben almanya ya gelin gideceğim nişanlım almanya da ,oraya yerleşeceğiz ama düğünüm kayseride olacak
kız hiç farketmemişim senin kayseride olduğunu hemşerim sayılırsın vallahi ...
belki düğünüme bile gelirsin kız belli mi olur kaydirigubbakcemile2

burcu cum güle güle kullanmak nasip etsin Allah inşallah , çok beğendim
yata örtünün fiyatını yazmışmıydın ben mi kaçırdım yoksam :uhm:

geçen sayfaları fazla okuyamadım ama sanırm makyaj sabitleyici sormuşsunuz ben elit in kini kullanmıştım sizlerede öneririm kızlar

6 ay da biraz fazla mı nee..???...
aman valla dertt derrttt....olsa da bitse her şey artıkk...

mümkünse 6 haziran sabahına uyanmak istiyorummm...:lepi:

Aydii benimki de 6 Haziran. Ama ben hiç istemiyorum günler geçsin... Sadece 93 gün daha bu telaşlar olacak hayatımızda, ama sonra -inşallah- bir hayat boyu evlilik. Nişanlılık çok keyifli bir süreçmiş, ben de niye daha uzun tutmadık ki diyorum (ben nişanlanalı 1 ay oldu, bir de sağolsun ne benim ailem, ne de onun ailesi pek karışmıyor bize, belki de ondandır)

günaydın kızlar,

bütün sayfaları okuyamadım. sonra devam edicem. nasılsınız bugün

pinkgun canım senin gelinliğin inşallah bir sorunsuz olmuş olarak göreceksin.

minietek, sağlık raporunu sağlık ocağından alabilirsiniz.

başka bişilerde vardı ama unttum sonra gelince bakarım.

dün akşam gelinlikçiyle görüştüm. altı yeniden yapılacak, görenler bilir üstte fazla olan kumaş orjinali gibi drape olacak. ama benim içim hiçç rahat değil. bugün tekrar arayacağım h.sonu yapılmış halini görmek istediğimi söyleyeceğim. pazar günü bir miktar para vermiştim onu vermeseydim akşam iptal etmiştim gelinliğini. umarım h.sonuna düzelmiş olur. olamzsa parmaı isteyip iptal edeceğim çünkü aklımda onunla 10 gün duramam. gelinliğe odaklanmış durumdayım hiç bir şey düşünmüyorum dünden beri. kasım sonunda karar verdim ben ya sorun çıkmasın diye yine sorun oldu hiç evle falan uğraşmak istemiyorum çok keyfimi kçaırdı gelinlik konusu.

Ayneeeeen..... Evime gelsin eşyaların bi yerleşsin, sonra nasılsa alırım dedim...

Günaydın gelinleer

Canım çıktı yine tüm sayfaları okuyana kadar kafamçokkarıştı

Tubiş cim gelinliğinin istediğin gibi dikilmemesine çok üzüldüm.Resime baktım ,gerçekten çok alakasız dikmişler.Gelinlikçiye gideceğini söylemişin.Son durumlar ne bakalım ?
Bide senin şu odaya zor sığan masayı zarar verilmiyecek şekilde güvenilir bir yere kestirsen ?Yani ayakları öne alınır ve kenarlarından biraz kesilir.Tabi olurmu bilmiyorum fisfisfis

Felicity aramıza hoşgeldin a.s.

Son düzenleme:
istemem dediğin halde zorla ortasehpa hediye etti hı ? ohhh ne güzel kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım mobilyalarını belki bir gün bizimlede paylaşırsın resmi varsa

Mobilyacımdan çok memnunum aysuncum, bilirsin bornovada doğtaş atila var oradan aldım..birşeye ihtiyacın olursa niyazi beye benden selam söyleyin o size yardımcı olur yerimseniben mobilyalarım ise bunlar..koltuk takımının fotoğraflarını bulamadım o da comfort modeli bakır rengi deri ve simli krem rengi kumaştan oluşan bir kombinasyon..

bu arada felicity seninde 3ayın var gelinlik işini ne yaptın merak ettim

Cumartesi günü sonunda karar verdim..pinto wedding house diye bir yer var fevzi paşa bulvarında..orada yaptırıyorum..onun da fotoğrafı bu..

Hoşgeldin canım,yatak odası takımın çok güzel,bizde beğenmiştik aynısını ama tam tersi bembeyaz bir takım aldık.

Gelinliğinde çok şıngırdak beğendim:))))

tatlım biz 2 ay öncedeb tuttuk evi o zaman yeterli sanırım.

aysuncum, bende heps enin gibi düşündüm sonunda küçük ev bulduk tuttuk şimdi çok pişmanın salonum olmadı çünkü. başka bir ev vardı büyük diye nişanlım istemedi oraya eşyalarım tam olucaktı tutlmamış olsaydı oraya geçerdim. çok küçük olmasın canım birde boşken büyük görünüyoru eşyalar gitince ufacık kalıyor.

burcum, arkadaşım evlenirken subazlı makyaj yapıldı ve didinden sıkıldı en son. mac markaydı kullandıkları. öğlen 12 de yapıldı gecede aynen duruyordu. bende öyle yaptırcam kısmetse.

konsol iyi ki almışsın canım bende almaycaktım hatta sormuştum burada mısracım eşya toplama konusunda lazım oluyor dedi aldım.

burcucello, yazdıklarını okurken gerçekten duygulandım. yardımcı olmak istedim. gerekirse söylemeniz yeterli elimden geleni yaparım. hepimiz aynı sorunlar aynı kaygıları paylaşıyoruz ve birbirimiz çok iyi anlıyoruz. ben aranıza sonradan katılmama rağmen hiçç yabancılık çekmedim. hepinizi seviyorumm.

ayrıca masan ve yatak örtünü iyi günlerde.

felicity hoşgeldin aramıza.

turuncum, önckei sayfada yazdım canım gelinlikçiyle olanları.

Hoşgeldin canım,yatak odası takımın çok güzel,bizde beğenmiştik aynısını ama tam tersi bembeyaz bir takım aldık.

Gelinliğinde çok şıngırdak beğendim:))))

Hoşbuldum canım..yatak odasını nişanlım seçti, bayıldık biz bu seriye hepsini alalım dedik hihoyyyt
Gerçekten güzel mi gelinliğiim.. çok aradım en az 20 tane gelinlik denedim 40 yere de girdim çıktım..umarım herşey güzel olur.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…