2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

çok yorucu olacak tatlım bence sizin için... ama boşver gider bide onların düğününde dökersin artık kaydirigubbakcemile2

tatlım bu ürün hemen hemen bütün iyi kuaförlerde var ve gelinlere sıkıyorlar zaten diye biliyorum en azından burda kıytırık çorlu kuaförlerinde bile var . geçen sene kızkardeşime yapmışlardı ordan biliyorum
bence kuaförlere prova sırasında hatırlatmakta fayda var

iyi bir sey diye düsünüyorum. hem yüzünün parlamasinida önler
evet canım onu yazmayı unutmuşum zamanla fondetenden ötürü en çabuk burun çevresi yağlanırmış ve parlamayı önlüyormuş bu ürün... başka markalarda da var ayrıca....
bakalım az daha araştırayıma.s

canım işte ne bileyim bana nişanda sıkmadılar ya böyle bir şey bende ondan alsa mı dedim :uhm: çünkü gittiğim kuaför buranın en iyisi... :sm_confused: en iyisi sorayım yoksa alayım bende bir tane... özel günlerde sıkarım...:teytey:

felicity seninki 30 mayıs cumartesi kaydirigubbakcemile2 ne güzel mayısda evlencek biri daha çıktı, aslında tv ünitesi ve orta sehpa gibi şeyleri en iyisi ev belli olduktan sonra almak çünkü sonra depo gibi bi görüntü ortaya çıkabiliyor salonda bir de yemek masası ve konsol da ilave olunca oohh tamam o zaman kıpırdayacak alan kalmıyo, ben şimdilik tv ünitesi ve orta sehpa almadım salonun durumuna göre ölçülerini belirliycem aslında konsolda almıcaktım ama kayınvalidem çok ısrar etti,çok eşya topluyor çok işine yarayacak diye

isura sende okuyup okuyup gidiyosun ha.iki laf ettiğin yok

kıss okuyorum doğru ama gitmiyorum gözlerim bozuldu geçmişi okumaktan kaydirigubbakcemile burcuözgenin mobilyaları merak ettim dee kaydirigubbakcemile3 ama sabrın sonu selamet koltuklarını buldum :lepi: beklediğim gibi çok orjinal gerçekten eğer onu aldıysa tabii CADIARZU burcucum kusura bakma emi valla çoookkk merak ettim dayanamadım cnm..a.s.

inanmıyorum sanaaaaa:1shok: onca sayfamı baktın kuzummmm :roflol:
bir şey demiyorum önünde saygıyla eğiliyorum...
ve merak ediyorum acaba hangi modeli eklemişim almadan evvel mi sonra mı diye... :roflol:
helal olsun diyorum sana başka da bir şey demiyorum... :roflol::roflol:önünde saygıyla eğiliyorum:roflol:

bu arada iyi akşamlar kıslar hepinize.. ne almedesiniz? benim hazırlıklar tam gaz devam ediyor nerdeyse herşey bitti sayılır çeyiz anlamında,napcam ilerleyen günlerde geçmicek bi türlüüü.. neyse gelinlikle uğraşırım artık..

he kıs senin yüzünden gözüm bozulduuuu isterem gözlüklerimi postalaa ya da vazgeçtim lens isterim :roflol: 300 sayfacık kadar okudum cnm.. sen söle hele bi bakem ne zaman aldın diğerlerini bulması kolay olsun :roflol: benim gördüklerim almadan önceye tekabül ediyoo sanırım çünkü bunları beğeniyom diye koymuşsun sengözlerimebaksanab

zaten beğendiklerimi aldım kuzum delikafadulden

tamam daha fazla deşifre etme beni kızımmmm :mymeka:

300 sayfa bakmış yaa deliii :roflol::roflol::roflol:
çatlaksın kızım sen:roflol::roflol::roflol:

Valla canım ben salon takımıma aşık olduğum için hepsini istiyorum hepsini dedim :roflol: orta sehpayı da mobilyacı hediye olarak verdi istemem dedim verdi bulunsun dedi oturma odasına koyarsın dedi verdi işte napıcan -tatlicadiarzu-

hahaha evet azcık kafadan sıyrıkımdır bende napim kısım çok merak ettim inadım tuttu kaydirigubbakcemile etmem etmem merak etme ben kendi merakımı gidereyim yeter bana sengözlerimebaksanab

burcum bak sırf sen olduğun için baktım heee sırnaşık şey çünkü olağandışı ve kendi tabirinle ''çılgın'' olduğun için.. ve gerçekten sıradışı olacağına eminim evinin cnm.. a.s. kusuruma bakmadın inşallah gördüm diye

pinkcim kayınvalidenle aynı fikirdeyim onca yemek takımı kaşık çatal bardak takımı nereye grecek.... a.s

evet canım en son burcucello da öyle deyince ve ısrarla çok işime yarayacağını söyleyince konsolu da düşünmeden aldım artık bende

istemem dediğin halde zorla ortasehpa hediye etti hı ? ohhh ne güzel kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım mobilyalarını belki bir gün bizimlede paylaşırsın resmi varsa

ahh tatlım yaa yanlış alarm :roflol: sana uyup bakanlarında gözünü bozacaksın şimdi:roflol:
arkadaşlar uyarıyorum bahsettiği şey iki ürün arasında kalmıştım o diğerini bulmuş...a.s
şimdilik bu polimiğin ardından yatıyorum:roflol: yarın görüşürüz şekerler...
hepinizi seviyorum:asigim:

kızlar yarın erken kalkmam lazım ama canım hiç yatmak istemiyor malum yoğun olcak yarın, sabahtan emlakçıya ordan da gelinlik provasına, bana şans dileyin olurmu çünkü ikisi için de ihtiyacım var

iyi akşamlar kıslar ben de kaçtım.. benim yarın işim gücüm yok ama olsun.. ben de başlıcam yakında çalışmaya inşallah..mirmirmirmir

kızlarr döktürmüşsünüz yine maşşalllaaah okuyana kdr cnm çıktıı...

elifcim çok geçmiş olsun canımm allah daha beterinden korusunn..

croiselle, kız sen kayseriye mi gelin geliosunn ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…