Başak burcu işte evde pis olsa bari,sorun halı tüyleri.Odalarda çok belli olmuyor ama koridorlar açık renk taş olunca turuncu turuncu tüyler sırıtıyor.Ay bu evin büyüklüğü öldürcek beni,ben spora falan gitmeyip evi temizlesem neredeyse 1 haftalık hareketi tamamlamış olacağım
Hem ne diye kovuyon kız Elif sen beni küstümmmmmmmmmmmm
Zaten 2dk önce üç gündür yememek için direndiğim mozaik pastadan yemeye başlayıp diyeti bozdumBak sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sizi kocaman öper yatak istikametine doğru yol alırım şekerler.Yarın görüşürüz inşallah
yaa kızlar makyaj hakkında araştrma yaparken bir şey buldum...
gerçi bazı kuaförler yapıyormuş ama nşanda benimkisi yapmadı...
düğünde bende kendim alayım dedim.
makyaj sabitleyicisi.....
makyajı yaptıktan sonra yüzüne sıkıyorsun ve terlediğinde öpüştüğünde yada saat ilerledikçe berbat olmuyor... benim aklıma çok yattı. çünkü kuaförden erken çıkıcaz açık havada foto çekimleri olacak bütün gün dayanmaz gibi geliyor. hele birde ağlama zırlama faslına girersek yaşadık .
böyle bir şey kullanananız var mı?
adı max fix+ önerilen ürün buymuş. fiyatıda çok abest pahalı değil o gece için değer. 35 ytl. gerçi kocaelide satan bir yer bulamadım ama istanbuldan getirtiriz artık...
evet ne düşünüyorsunuz bu konuda:uhm:
inşallah bulursun aysuncum.benim ev kocaman.bir koridor var 12 metre ama salon biçimsiz maalesef.aslında yemek takımı alsaydım süper olurdu ama tv ünitesi çok yer kapladığı için biçimsiz olacak salonum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?