2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Başak burcu işte evde pis olsa bari,sorun halı tüyleri.Odalarda çok belli olmuyor ama koridorlar açık renk taş olunca turuncu turuncu tüyler sırıtıyor.Ay bu evin büyüklüğü öldürcek beni,ben spora falan gitmeyip evi temizlesem neredeyse 1 haftalık hareketi tamamlamış olacağım
Hem ne diye kovuyon kız Elif sen beni küstümmmmmmmmmmmm

Zaten 2dk önce üç gündür yememek için direndiğim mozaik pastadan yemeye başlayıp diyeti bozdum Bak sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kovmuyorum canım benim.sadece dinlen istedim.bu arada benim evde 155 metrekare ayvayı yedim desene.halt edecek gibi gidip 2 oda 1 salon ev tutmadım da!!hay aklıma edeyim kendimin :mymeka:

Seninki yine benimkine göre iii ben napiyim 200 metrekare
Bu evin içindeki tek küçük şeyde benim herşey kocaman imdattttttttttttt

155 miii :1shok: kız biz de 145lik bulduk bir tane ama çok büyük diye bende kara kara düşünüyorum salon büyük olsun zaten de diğer odalar gerçekten gereksiz oluyo

benim evin salon kadar yatak odası var nerdeyse.annem bayıldı yatak odasına ama salonu maalesef çok biçimsiz bi L

500 lük ev tutacağına göre,evde de en az 4 yardımcı olacaktır,bu da ne demektir elif e piyango çıkmış habermizde yok.:)))))

Şaka bir yanada kızlar iki oda bile yeterli işin aslı.Hadi bizim bir odada kocişin çalışma mekanı .En fazla 3 odalı bir ev yeterli olacaktır.Ev tutmayan arkadaşlara öneriler

Sizi kocaman öper yatak istikametine doğru yol alırım şekerler.Yarın görüşürüz inşallah

bende vallahi çok büyük bir ev istemiyorum.. canım kıymetli:))))) birde bende mısracık gibi kafadan sıyrıkım azcık:)))) batar bana işler. iş yokken bile iş çıkartırım onun için küçük en iyisi:)))))

aslında bende çok odalı ve büyük evlerden hep kaçıyorum bizim şu andaki evimiz öyle ve gerçekten hem ısıtması hem temizliği bir sürü dert o yüzden hep küçük ev tutucam diyorum ama şöylede bir şey var bazen salonlar çok küçük oluyor ve eşyalar sıkış tepiş, en azından salonu büyük olsa o da yetcek bana

inşallah bulursun aysuncum.benim ev kocaman.bir koridor var 12 metre ama salon biçimsiz maalesef.aslında yemek takımı alsaydım süper olurdu ama tv ünitesi çok yer kapladığı için biçimsiz olacak salonum maalesef

amin canım inşallah, bu arada L şeklindeki odaların yerleştirilmesi zordur derler ama nasıl dekore edileceği ile ilgili fikirler oluyor dekorasyon dergilerinde bence nette de vardır hatta dur senin için araştırayım ben onu

yaa kızlar makyaj hakkında araştrma yaparken bir şey buldum...
gerçi bazı kuaförler yapıyormuş ama nşanda benimkisi yapmadı...
düğünde bende kendim alayım dedim.
makyaj sabitleyicisi.....
makyajı yaptıktan sonra yüzüne sıkıyorsun ve terlediğinde öpüştüğünde yada saat ilerledikçe berbat olmuyor... benim aklıma çok yattı. çünkü kuaförden erken çıkıcaz açık havada foto çekimleri olacak bütün gün dayanmaz gibi geliyor. hele birde ağlama zırlama faslına girersek yaşadık .
böyle bir şey kullanananız var mı?
adı max fix+ önerilen ürün buymuş. fiyatıda çok abest pahalı değil o gece için değer. 35 ytl. gerçi kocaelide satan bir yer bulamadım ama istanbuldan getirtiriz artık...
evet ne düşünüyorsunuz bu konuda:uhm:

iyi bir sey diye düsünüyorum. hem yüzünün parlamasinida önler

Merhaba ben de 30 mayısta evleniyorum..pinkgun ile doğum günlerimiz de evlenme tarihlerimizde peşpeşe..bu nasıl bi tesadüf ise sositososito ve şu tv ünitesi için 2 çift laf etmeden duramayacağım..çok dertliyim..biz de tv standlı salon takımı aldık ve şimdi eşyamıza göre ev arıyoruz..salonlara sığmıyor yemek ve koltuk takımları ile tv ünitesi bu yüzden en kötü ihtimalle tv ünitesini oturma odasına koyarız diye düşündük yoksa 140 m² eve, min 30m m² salona ihtiyacımız var..:çok üzgünüm:
sanırım bu yeni tarz mobilya ve yaşam tarzı bizim evlerimize pek uygun değil, 40 yıllık salon düzenlerimizi bozmuş galiba fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…