2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bi de bronzlaştırıcı elbiseye bulaşmaz canım.tabii sürüp hemen giyinmedikten sonra :))

zaten bence düğün günü sürme 2 gün önce sürsen aynı bronzluğu 1 hafta taşırsın.

süper valla sevdim ben bu işi bende alayım bu hafta sonu deneyeyim 1 hafta dediğin gibi kendimi riske atamam :1rolleyes:

yok şekerim her gün kese yapmıyorsunnnn teninden tamamen çıksın istediğinde kese yp çıkar. normalde 2 günde bir banyo yaparız ya misal her banyoya girdiğimde lif yaptım. kese değil. yani sabunlu bezle yıkadım. fazlalığı aktı. yerimseniben

evet yazdı canım düzelteceklermiş. eğer düzeltemezlerse alıcam paramı dedi inşallah düzeltirlerr yoksa biz gidiyoz dövmeyeee klava:

yaa oda güzel bir yöntemmiş aman fiyatı bize söylemeyi unutma kaydirigubbakcemile2

vallahi bencede her kuaför her şeyi bilmiyor. makyaj yapan biri var orda belik evet iyi ypıyor eli yatkın ama gel görki dayanmadıktan sonra ne fayda. ben bazı ürünler kendim götürücem. mesela kullandığım rimelden çok memnunum onu götürücem. işte eğer onlarda yoksa böyle bir nemlendirici ve sbitleyicide düşünüyorum....

söylerim döveriz canım.

burcunun dediğine geçen yıl bende baktıydım ama almaya cesaret edemedim. lorealde de vardı sanırsam. ben solaryuma giricem.

ben üstü aldım ama çorap almamıştım. çeşidi olduğundan zaten haberim bilem yoktu. sen aldınmı hangi markadan aldın aldıysan. teşekkür kaydirigubbakcemile5

birde makyajınızın altına kullanacağınız renkli nemlendirici var onunda şiddetle öneriyorum fondotenin harika durmasını sağlıyor...

hepsici duydum gördüm ama renkli nemlendirici hiç görmedim. sen kullandınmı. ben saç için başka yere makyaj için başka yere gitmeyi düşünüyorum.

ama yuh yani yaa :1no2: benim için çok pahalı

burcuözge ışıklı fon diyede geçebiliyo chanelinde var

hemencik bende araştırıyorum canım çok mersiii

kızlar ben tüm makyaj malzemelerimi kendim götürmüştüm çünkü kuaförler nedense her gelini aynı şekilde boyamayı tercih ediyorlar..(makyaj yapmaktan çok boyadıkları için)
pembe göz farı kırmızı dudak kombinasyonu gibi:)o yüzden size önerim sizde kendiniz götürün

ayyy oku oku bitiremedim allah iyiliğinizi versin emii :1no2:

güya okurken aklımda tuttum hepinize bişeyler yazıcaktım ama unuttum gitti

artık müsade edinde kaldığınız yerden devam edeyimm kaydirigubbakcemile5

tamam canım çok sağolll Şeniz

croiselle (senin nickinde ne zormuş kıs)

600 bencede çok pahalı.. ne yapıcam bilmiyorm. nişanlım da 500 e düşsünler fiyatı, hepsini dışarda ayrı ayrı yaptırsan aynı fiyata gelmiyo mu diyo(çocuk bilgilendi bu arada sayemizde:)

aslında düşününce doğru diyo sanırım..

tabi canım müsade senin yasemin seni görünce 4 ay kaldığını farkettim kaydirigubbakcemile3

kızlar jartiyer çorabı magic form almıştım,renkli nemlendirici düğünde kullanmıştım şuan bile günlük yaşamda fonfoten yerine onu kullanıyorum daha hafif duruyo

günaydın kızlaarrr.. burcucello yatak örtünü çok beğendim cnm sade ve şık duruyor.. off nişanıma tam 1 ay var ve benim hala bir elbisem yooookkk senağlama mobilyalarım var halılarım var ama daha nişan elbisem yok, ne biçim bir gidişat içindeyim ki ben böle, ters oldu accık sanırım kaydirigubbakcemile2

ha bronzlaştırıcı kullanacak arkadaşlar dikkat;

sakın benim gibi ilk sürme denemeniz de "ya sürüyorum sürüyorum neden olmadi ki deyip tekrar tekrar sürmeyin :) bir kere sürün 2,3 saat bekleyin.. renklenme o zaman belli olmaya başlıyo.. ilk olmadı diye arka arkaya oyl çok sürdüm ki, sabah kalktıgımda kapkaraydım. sürerken eldiven kullanın,yoksa kınadan beter bir hal alır,ellerinizi çamaşır suyuna soksanız fayda etmez :)) tecrübeyle sabittir.

burcu, sürekli gittiğin bir yer yokmu. ayrıca mos marka olmuş gibi ya o yüzden her şey pahalı orada.
benim düşüncem daima gittin yer olması. saç için gittim yerde su bazlı makyaj olmadığı için başka yerde makyajımı yaptırıp kendi kuaförüme geçicem.

canım vücut boyama işi süpermiş hem ben asla acaba heryerine tam sürüldümü acab heryer aynımı diye kafayı yerim başkasına sürdürmeyi asla gözönüne almadığım için muhabbete katılmamıştımki şu püskürtme olayı çok iyi fikir hemen fiyatını öğrenirmisin

sağol canım.. bende sade yatak örtülerini beğeniyorum :)

kıs elbise almakta ne var :)) gir bir abiye satan mağazaya.100 tane ceşit var. olsun bitsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…