bi de bronzlaştırıcı elbiseye bulaşmaz canım.tabii sürüp hemen giyinmedikten sonra :))
zaten bence düğün günü sürme 2 gün önce sürsen aynı bronzluğu 1 hafta taşırsın.
nivea nın anladık güzelim ama devamı ne kremin tam ismini süleee bakamm kendine saklamaaa kaydirigubbakcemile3
bunu kuaförümüz düşünür herhalde dimi onuda ben düşünürsem kuaföre nie o kadar para veriyorumm..
peki canım son soru hergün sürüyorsun ya her gün kesemi yapıyorsun sonraa bunuda söle bakemmm..
bronz hatunn :1ninca:
slm kızlar bakıyorum düğün hazırlıkları bitmiş güzellik konuları başlamış.inşallah geçmiş sayfaları okuyacam ne çok konuşmuşsunuz.tubiş yazdımı dün akşam gelinlikçide neler yaptığını nasıl geçmiş
bi de guzellik merkezlerinde püskürtme yontemyle vucut boyama var. işte ne solaryum,ne bronzlaştırıcı en mukemmeli o. çok renk seceneği var,istediğini seciyosun.. hafif,orta tam bronz olabiliyosun. zahmetsiz,dalgalanma problemi asla yok. 2 hafta kullanım....
bakalım bi fiyatını ogreniyim haber veririm..
dün mos a sordum gelin başını;600 dedi. makyaj,manikür,saç paket halinde..
he doğrudur o zaman bende bir an acaba arkasını fermuarı çekilmemişmidir dedim. Canım hala işini düzgün yapmamakta direnirse bu gelinlikçi bizi çağır sen biz hallederizklava:
off ya biri dedi çok güzel bi bronzlaştıcı varmış hemde simli bulaşmıyo dedi ama marka hatırlamıyo hatunnsenağlama
aman boşver kız basenleri zaten seni beğenen öyle beğenmiş. bide gelinlikte belli olmuyorkii hadi benim gibi kocaman göbişin olsa neyse dicem deee fıstık gibi kızsın Şeniz
canım dove summer glow yaz arama motoruna ilk çıkan siteyi incele canım a.s
bende çok tereddütlü aldım önden nişana 1 ay kala denedim :roflol: kendimi riske atarmıyım hiçsonra baktım hakikaten güzel bir şey nişanda da kullandım. haa önemli bir detay var mesela bir tanıdık abla var o kullanmış memnun kalmamış. ama ben hem düzenli hemde sistemli kullandım. şöyleki. kremi annem sürdü. her yeri eşit pranda dağıttıki emiştirdiki renk dalgalanmaları olmasına.s sonra her banyoda bastıra bastıra lifledimki fazlası aksın katmak gibi bir bronzluk olurturmasın diye. yani her şeyde olduğu gibi bunda da ürünü doğru kullanmak çok önemli...
Yeniden Merhaba Kızlar
Işıltılı kremde şaşkın gibi avonun bi kremini kulalnmıştım ışıltı falan yoktu ben size pastelin yada nivea nınkini öneririm,yanlız bunları süren kişi asla siz olmayın cildinize çünkü ellerinizde kalıyo ve gelinliğe geçirebiliyorsunuz...Birde daha önce jartiyerden bahsetmiştik jartiyer çorabınızı yapışkan olandan alın garanti olsun
birde makyajınızın altına kullanacağınız renkli nemlendirici var onunda şiddetle öneriyorum fondotenin harika durmasını sağlıyor...
bi de guzellik merkezlerinde püskürtme yontemyle vucut boyama var. işte ne solaryum,ne bronzlaştırıcı en mukemmeli o. çok renk seceneği var,istediğini seciyosun.. hafif,orta tam bronz olabiliyosun. zahmetsiz,dalgalanma problemi asla yok. 2 hafta kullanım....
burcuözge ışıklı fon diyede geçebiliyo chanelinde var
yok şekerim her gün kese yapmıyorsunnnn teninden tamamen çıksın istediğinde kese yp çıkar. normalde 2 günde bir banyo yaparız ya misal her banyoya girdiğimde lif yaptım. kese değil. yani sabunlu bezle yıkadım. fazlalığı aktı. yerimseniben
ayyy oku oku bitiremedim allah iyiliğinizi versin emii :1no2:
güya okurken aklımda tuttum hepinize bişeyler yazıcaktım ama unuttum gitti
artık müsade edinde kaldığınız yerden devam edeyimm kaydirigubbakcemile5
tabi canım müsade senin yasemin seni görünce 4 ay kaldığını farkettim kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaarrr.. burcucello yatak örtünü çok beğendim cnm sade ve şık duruyor.. off nişanıma tam 1 ay var ve benim hala bir elbisem yooookkk senağlama mobilyalarım var halılarım var ama daha nişan elbisem yok, ne biçim bir gidişat içindeyim ki ben böle, ters oldu accık sanırım kaydirigubbakcemile2
ayyy oku oku bitiremedim allah iyiliğinizi versin emii :1no2:
güya okurken aklımda tuttum hepinize bişeyler yazıcaktım ama unuttum gitti
artık müsade edinde kaldığınız yerden devam edeyimm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?