2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hiiii rosalin ayyy allah göstermesin ne kötü bir şok olurduuu
allahtan bulmuşsunuz canımmm:1hug:
bizde hep 25 temmuz diye ayarlamıştık kendimizi ayarlayacak olan adam aynı cümleyi bize kurdu. daha nüfuslu biri kendi smini yazdırmış... çıldırmıştık onun için hafta içi evlenicez:roflol: düğün günümüz bilem marjinal :roflol::roflol::roflol:

canım dün çok merak ettik seni sorun gerçekten büyükmüş ama halletmene çok sevindim inşallah başka aksilik çıkmazkaydirigubbakcemile5

KHENA sende evde balayı yaparsın:)sanki otelde farklı bişey oluyo:)

yalnız manyak bir terapi yaww koptumm :roflol::roflol::roflol:
bu avukatlarda çok esprili oluyo hee

valla şekerim öyle söyledi .. herzaman gittiği yermiş ama bakalım güvenmekten başka çarem yok
ama korkudan ölüyorum yani ya yapamazsa diye

ay canım ya geçmiş olsun...iyi kafayı yememişsin
neyse atlattığına sevindim

Geçmiş olsun canım ya büyük stres valla kıskanıyorum ya gün değiştiren değiştirene bende değiştircem kaydirigubbakcemile3

madeofhonor sağol canım.bizde öyle dedik.ama öyle bi stres yaşadıkki.millet teee aralıktan tutmaya başlıyo.imkansız dedim olmicak.yer bulamayız.aradık orayı burayı ya diyolar açıkta yaparız ya diyolar gündüz düğünü yaparız yok ben açık hava ya da gündüz istemiyodum en sonunda Allah nasip etti yakın bi tarihi.en azından gece olcak düğün, hayalimdeki salon değil ama

Tubiş-burcuözge-rasiba-croiselle-KHENA hepinize çok teşekkürler kızlar.ne stres hemde sormayın.şimdilik kaporo verdik bi miktar bu yeni tutulan yere.inşallah herşey güzel olurda içim buruk kalmaz.istediğim salon olmadı hep hayal etmiştim.kısmet artık hayırlısı napim.ay KHENA ne gün değiştirmesi tövbe de kız Allah göstermesin.pat diye ortada kalıyosun Allah korusun

neyse atlatmışsın :)) benden bir gün sonra evleniyorsun :1hug:

evet haklısın canım ne bilim bir an öyle özenmeye başladım kaydirigubbakcemile3

roselin merak etmiştik geçen gün yazıp gittin diye... kötü bi sorun çıkmış ama çok şükür düzeltmisin çok sevindimmmm mucxx

kızlarrrr önemli bi ayrıntı daha EPİLASYON
en fazla 4-5 gün önce bu sorundan kurtulmuş olun yoksa sıcakta kabarıyo kızarıyo falan

aynen canım bende yetişemiyorum bende bugün kendi kendime diyordunki topicte bugün konuyu ben bulcam ama bi geldim oooo konular almış başını gitmiş
canım sen konuştunmu gelinlikçiyle neye karar verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…