ha bronzlaştırıcı kullanacak arkadaşlar dikkat;
sakın benim gibi ilk sürme denemeniz de "ya sürüyorum sürüyorum neden olmadi ki deyip tekrar tekrar sürmeyin :) bir kere sürün 2,3 saat bekleyin.. renklenme o zaman belli olmaya başlıyo.. ilk olmadı diye arka arkaya oyl çok sürdüm ki, sabah kalktıgımda kapkaraydım. sürerken eldiven kullanın,yoksa kınadan beter bir hal alır,ellerinizi çamaşır suyuna soksanız fayda etmez :)) tecrübeyle sabittir.
tatlım sürekli gittiğim yer mos zaten..burcu, sürekli gittiğin bir yer yokmu. ayrıca mos marka olmuş gibi ya o yüzden her şey pahalı orada.
benim düşüncem daima gittin yer olması. saç için gittim yerde su bazlı makyaj olmadığı için başka yerde makyajımı yaptırıp kendi kuaförüme geçicem.
canım vücut boyama işi süpermiş hem ben asla acaba heryerine tam sürüldümü acab heryer aynımı diye kafayı yerim başkasına sürdürmeyi asla gözönüne almadığım için muhabbete katılmamıştımki şu püskürtme olayı çok iyi fikir hemen fiyatını öğrenirmisin
croiselle (senin nickinde ne zormuş kıs)
600 bencede çok pahalı.. ne yapıcam bilmiyorm. nişanlım da 500 e düşsünler fiyatı, hepsini dışarda ayrı ayrı yaptırsan aynı fiyata gelmiyo mu diyo(çocuk bilgilendi bu arada sayemizde:)
aslında düşününce doğru diyo sanırım..
burcu, sürekli gittiğin bir yer yokmu. ayrıca mos marka olmuş gibi ya o yüzden her şey pahalı orada.
benim düşüncem daima gittin yer olması. saç için gittim yerde su bazlı makyaj olmadığı için başka yerde makyajımı yaptırıp kendi kuaförüme geçicem.
ha bronzlaştırıcı kullanacak arkadaşlar dikkat;
sakın benim gibi ilk sürme denemeniz de "ya sürüyorum sürüyorum neden olmadi ki deyip tekrar tekrar sürmeyin :) bir kere sürün 2,3 saat bekleyin.. renklenme o zaman belli olmaya başlıyo.. ilk olmadı diye arka arkaya oyl çok sürdüm ki, sabah kalktıgımda kapkaraydım. sürerken eldiven kullanın,yoksa kınadan beter bir hal alır,ellerinizi çamaşır suyuna soksanız fayda etmez :)) tecrübeyle sabittir.
burcucellooooo atrissssssss demek mos a gidiyosun haaaa tanımazsın sen bizişakkıdıkaydirigubbakcemile3
kızlar bronzlaştırıcıyı bence kullanmışken tüm vücudunuza kullanın balayında dipcik gibi olursunuz:roflol::roflol:
bacım elitinkini heryerde bulursun git bi büyük kozmetikçiye hemen verirler
KHENA sende evde balayı yaparsın:)sanki otelde farklı bişey oluyo:)
Kızlar tıklayın ve görün makyaj sabitleyici markaları ve çeşitlerinibu arada araştırmalarımda bir de ruj sabitleyici oldugunu öğrendim..ruju sürmeden önce sürüyormuşsunuz krem gibi dudağınıza..bir de lorealin glam shine ruju var 6 saat dayanıklı parlaklık diyor..30 lira civarı ikisi de..
makyaj sabitleyici - Google Search
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?