2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

safsın sen saf ondandır. sositososito

ben dayanamıyorum ama artık burcu.hem seni seviyorum diyosun,hem onla evleniyosun yoksa terkedicem artık seni ona göre :dilcikar:

ya seninkine ne demeliii :mymeka:
açtırtma eski mevzuları şimdii senağlama
senin düğünün benden önce. sen daha evvel aldattın beni:çok üzgünüm:
vah başıma gelenler. bağrıma taş bastım genede kabul ettim bu yasak ilişkiyi :çok üzgünüm:
tüm tepkileri göze aldım sırtladım....
yasak aşkımızı ya böyle sürdürürüz yada bitititiz bitanecik aşkım :çok üzgünüm:senağlama

ama ama ama ben sırf seni kıskandırmak için yaptım.belki onu bırakır beni alırsın diye :çok üzgünüm: ama naayyyııırrrrrr seni terkedemem.ölürüm de ayrılamam yar sendennnnnnnnn senağlama

off yeter burcu valla kovacaklar şimdi beni.işyerindeyim yavrum ben.bilgisayara bakıp anıra anıra gülen bi tip.patron ters ters bakmaya başladıı.yyeetteerrrr :roflol:

ama ama ama ben sırf seni kıskandırmak için yaptım.belki onu bırakır beni alırsın diye :çok üzgünüm: ama naayyyııırrrrrr seni terkedemem.ölürüm de ayrılamam yar sendennnnnnnnn senağlama

ayyy yemin ederim elif şimdi altıma yağıcam gülmektennnn sidikli bir sevgilin olacak :roflol: ayy çok komik yaaa:roflol: yarın okuyacaklara çok matrak şeyler bııraktık:roflol: mısracığım olsaydı kesin çok gülmüştü :roflol:

aşşağıda felicity nickli biri okuyo şu anda ve eminim bizi tanımıyor.sence ne düşüyodur? kaydirigubbakcemile3

aynen.millet sabah sabah gülerek başlıcak güne.çak moruk kaydirigubbakcemile5

aha kaydirigubbakcemile5 sayemizde güne iyi başlayacaklar inşallah hakkımızı verirler ve dua ederler bize dimi kızşakkıdı az buz değil millet komik şeyler izlemek için standapçılara(aha yazamadım) dünya para akıtıyor bizim neyümüz eksük bacummmm :dilcikar: havamız yeter ayolll :roflol:

felicty elif haklı biz şebeklik yaptık sadeceeedelikafadulden

konuş bizimle felicty :tomato:
yargısız infaz yapmaaa :roflol::roflol:

bence banka hesabımızı verelim bilet paralarını yatırsınlar oaraya.uok öyle beleşe gülmek demi kuşum naniknanik

felicty canım biz sapık,gay yada lez değiliz..,

bknz.: albümlerimiz.... şekil 2 A fotolarımız

:roflol::roflol::roflol::roflol:

felicty canım biz sapık,gay yada lez değiliz..,

bknz.: albümlerimiz.... şekil 2 A fotolarımız

:roflol::roflol::roflol::roflol:

baccıımm yeter valla altıma yapıcam bende şimdi.felicity memnun oldum canım.yaz bize ara ara ama bunu hatırlatma sakın :sm_cool:

eliffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah canımı alsın ölcem şimdiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
bz yarım saattir yzıyoruz felicty sen kalp alıntıyla gel allah iyiliğini versin bacummmm:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…