:roflol::roflol::roflol: ilahii:roflol::roflol: hee benim aşkusum devletin altın yumurtlayan tavuğu:roflol: o yüzden almışlar onu asker diye. bütünn gün yumurtluyor.. söyliyim yollasın diym ama :roflol:
bunu ben niye düşünemedim acaba ay akılsız kafam :mymeka:
bak nişanlınnnn dedim aklıma geldi.bi karar ver artık ya o ya ben.böyle ikimize de boncuk dağıtıp durmaklava:
safsın sen saf ondandır. sositososito
yawruşum :jeyyar: senin yerin ayrı onun yeri ayrııı kuzummmŞeniz
ben dayanamıyorum ama artık burcu.hem seni seviyorum diyosun,hem onla evleniyosun yoksa terkedicem artık seni ona göre :dilcikar:
ya seninkine ne demeliii :mymeka:
açtırtma eski mevzuları şimdii senağlama
senin düğünün benden önce. sen daha evvel aldattın beni:çok üzgünüm:
vah başıma gelenler. bağrıma taş bastım genede kabul ettim bu yasak ilişkiyi :çok üzgünüm:
tüm tepkileri göze aldım sırtladım....
yasak aşkımızı ya böyle sürdürürüz yada bitititiz bitanecik aşkım :çok üzgünüm:senağlama
ama ama ama ben sırf seni kıskandırmak için yaptım.belki onu bırakır beni alırsın diye :çok üzgünüm: ama naayyyııırrrrrr seni terkedemem.ölürüm de ayrılamam yar sendennnnnnnnn senağlama
aynen.millet sabah sabah gülerek başlıcak güne.çak moruk kaydirigubbakcemile5
aha kaydirigubbakcemile5 sayemizde güne iyi başlayacaklar inşallah hakkımızı verirler ve dua ederler bize dimi kızşakkıdı az buz değil millet komik şeyler izlemek için standapçılara(aha yazamadım) dünya para akıtıyorbizim neyümüz eksük bacummmm :dilcikar: havamız yeter ayolll :roflol:
bence banka hesabımızı verelim bilet paralarını yatırsınlar oaraya.uok öyle beleşe gülmek demi kuşum naniknanik
felicty canım biz sapık,gay yada lez değiliz..,
bknz.: albümlerimiz.... şekil 2 A fotolarımız
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Mobilyacımdan çok memnunum aysuncum, bilirsin bornovada doğtaş atila var oradan aldım..birşeye ihtiyacın olursa niyazi beye benden selam söyleyin o size yardımcı olur yerimseniben mobilyalarım ise bunlar..koltuk takımının fotoğraflarını bulamadım o da comfort modeli bakır rengi deri ve simli krem rengi kumaştan oluşan bir kombinasyon..
felıcıty yatak odasını cok begendım gule gule kullan
bunun fıyatı ne kadar acaba
Merhaba daisy, ağustos ayında nakit olarak aldık 3500 lira çift kişilik yatak da içinde..ayrıca 7 yıl garantili bir ürün..dolabı çok işlevsel..6 kapılı..iç kapaklarda boy aynası var 2 tane..çok seviyorum mobilyalarımı, tavsiye ederim..
kız düğün parasını çıkartırız belkii sositososito iyi düşündün heee :içelim:
hadi yawrular pamuk eller cebeee:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?