kıss burcuuu gördüm seni kaçma sakın kaydirigubbakcemile
yawrum sen bu günlerde sinirlisin ben ynaşmıyorum sana :dilcikar:
sonra azarlıyorsun beni senağlama
hiii allahtan kork ne zaman azarladım? :mymeka:
hani bana demiştin yabenim ordan gelen kanla öbür yerden geleni karıştıracak akadar saf olduğumu nasıl düşündün burcu hanım gibi bir şey yazmıştın
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende tüstüm...
hadi al gönlüsümüşımarık smiley:1rolleyes:
ay ay ay benim klasik başak burcu arkadaşım.hemen de alınırmış,küsermiş,unutmazmış ta :teselli: ben o gün çok hastaydım canım yanıncada agresif olurum.üzür dilerimm kuşummmm.kıyamam ya ben sana hiç canımsın ya sen benim. :teselli: a.s. Şeniz
ulaaannn nişanlım okursa bunları valla oyar beni.beni kırınca bu kadar üzerime düşmüyosun diyee kaydirigubbakcemile3
ee burdaki arkidişliklerimizde değerli ama nacan kuzucum :roflol:
onlar imzayı atıyor bitti gitti kocacık oldu. ama dostluğun tek bağı gönül bağıı :1rolleyes:
o zaman seviyom seni :sm_cool: sırnaşık şey
bende seniii delikafadulden
ayy kızlar gelse şimdi diyeceker ne bu böyle sevgililer gibi küsüp barışmışsınız,ilanı aşklar yapmışsınız... :roflol::roflol::roflol:
ben yarın izinliyiimmmm holleeyyyy.napıcam?sabahtan doktora gidicem bi böbreklerime de bakıcaklar ultrasonla.sonra nişanlıma damatlık bakmaya gidicez.ama daha nişanlımın haberi yok kaydirigubbakcemile3 bi de tezatlık var şöyle ki,biz hala beyaz eşya ve yatak odasını almadık delikafadulden
aynen.silelim mi bu konuşmaları?yoksa milletin aklına farklı şeyler gelecek :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
boşver lazım değil onlar zaten :roflol: damatlık daha önemli onu gidip alın hemen :roflol:
buzdulabını napcaksınki hem öyle durcak bir köşede yer kaplıycak:roflol:
burcu allah seni ne etmesin.koptum burda gülmekten. :roflol: zaten bizim alacağımız damatlık düğünden sonra buzdolabı olarak kullanılıyo.yeni çıkmış bu.bi taşla iki kuş hesabı kaydirigubbakcemile3
neden aşkımızı saklamak mı istiyorsun elif :roflol:
daha nereye kadar saklıycaz:roflol:
ben daha fazla tutamıycam kendimiiiii :roflol::roflol::roflol:
ya hayatım bunları sonra konuşuruz.burası umuma açık bi yer biliyosun.tuvalet gibi kaydirigubbakcemile3 ben seni arıcam kapat sen şimdi :roflol:
ah elif ahh insan daha evvel söyler:mymeka: biz kaçırdık ayrı ayrı para verdik boşunaaa:dilcikar:
ver geri aldıklarını sende canıımmm aaa.sanada mı üzülcem.nişanlın para basıyo orda onlardan gönderiversin bi kaç tomar al sende :roflol:
ver geri aldıklarını sende canıımmm aaa.sanada mı üzülcem.nişanlın para basıyo orda onlardan gönderiversin bi kaç tomar al sende :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?