2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ammaaan kızlar dert ettiğiniz şeye bak en yakın arkadaşı eşcinsel olan bi insanım ben..asıl siz benden şüphe etmeyin muhabbetin alasını çıkarırım ben size burda

gülmekten ateş bastı banaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben geçtim benim düğün parasından.sana soğutuculu damatlıktan alsak o bile yeter :roflol:

yarın sabah için sen çalışmalara başla şakkıdı
çünkü bir sürü soğutuculu damatlık siparişi alacaksın :roflol:
köşee olacaksın kızım köeeeee :roflol: hadi iyisinnn :sm_cool:

Ammaaan kızlar dert ettiğiniz şeye bak en yakın arkadaşı eşcinsel olan bi insanım ben..asıl siz benden şüphe etmeyin muhabbetin alasını çıkarırım ben size burda

canım bak bildiğin gibi değil gerçekten.sadece yatıyoduk başka bişey yaptığımız yok valla.ne gördüysen yalan inanma ben doğruyu söylüyorum sannaa.burcuuuuu az kaldı banlanıcaz haa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

elif işe bak kuzum :roflol:

aha şimdi süper oldu :roflol: daha üstüne bir şey demiyorum ben :roflol:bittiğim andır:roflol:

buda nesi kızzzz:1shok:

tövbe estfurullahhh:roflol::roflol::roflol:

yarın sabah için sen çalışmalara başla şakkıdı
çünkü bir sürü soğutuculu damatlık siparişi alacaksın :roflol:
köşee olacaksın kızım köeeeee :roflol: hadi iyisinnn :sm_cool:

eveett abilerim ablalarım bu elimde olan ama göremediğiniz damatlık aynı zamanda buzdolabı görevi görüyor.yapılışının en büyük amacı aslında damat nikah sırasında terleyip yolunu şaşırıp başka biriyle evlenmesin diye.düğünden sonra da buzdolabı olarak kullanabiliyosunuz.fiyatı mı?hiç sorun değil ağanın eli tutulmaz yerimseniben

burcu nasıl?iyi mi reklam?kazanır mıyız kız?sende yap reklam %20 veririm valla kaydirigubbakcemile3

vallahi daha iyi olamazdı süpermiş kaydirigubbakcemile5 hele hele damadın yolunu şaşırmaması için demişsin ya ordan kazandın bir kere:roflol: alıcısı çok olur...
bende bayağı destek veririm sana merak etme :1rolleyes:

elif işe bak kuzum :roflol:

aha şimdi süper oldu :roflol: daha üstüne bir şey demiyorum ben :roflol:bittiğim andır:roflol:

üzülme özgecim, herkesin hayatında bittiği bi an vardır lülülülülülü
herşeyi görmezden gelebilirim nelbet ....... sengözlerimebaksanab

elbette içimden geliyo ama senle değil tabi ki. :dilcikar: o kadar çeyiz almışız gelinlik almışız.oldu be hazıra koncak hatuna bak.yemezler yavrum :roflol:

ay bende vallahi acırım acırım onca masrafa acırım :roflol: en iyisi biz kalalım kaldığımız yerde:roflol: şekercim uykum geliyor sabah erken kalmıyorum yaaa:çok üzgünüm:

hoooşşşgeellddiinn.biz böyle değildik bugün kudurduk böyle.düğün stresindendir merak etme daha yaşıcaz yani.

canım ya sayfa değişmiş hemen görmemşim yazdığını
iyi o zaman aramıza hoşgeldin...
burası çtlaklardan hallice topiği hihoyyyt

ben şimck yatıcam şekerpareler... Şeniz
elif çok eğlendim bu gece hayatım:roflol:sağol tatlı sohpetin içinŞeniz
müthiş ikili olduk kuzum yaaa:roflol: had bakalım sağlıcakla kal
yarın ultrasonu ihmal etmeyerimseniben
sonra cuma soğutuculu damatlığın fotosunuda eklemeyi unutma eğer alırsanız:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…