2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bu arada kızlar salon takımı için verdiğiniz fikirlere teşekkür ediyorum.Önerilerinizi dikkate alacağım yerimseniben

öğrendiğim iyi oldu canım.Kendisinden de teyit alır almaz değiştireyim

Bu arada listedeki farkı hala bulamadınız.Ufak bi ipucu vereyim.Değişiklik temmuz gelinlerinde yapıldı hihoyyyt

ben buldum ama söylemem kimse bulamazsa ilk söz hakkı benimdir hihoyyyt

amanın kızlarrrrrr size yetişmek ne mümkün:))iki dakika duruşmaya gidip geldim sayfalara bak:))pınarcım ben evliyim canım bu takvim ne kadar evli olduğumu gösteriyo ayçöreğimle:)

Aysuncum benim de aklımda hanifi var dediğim gibi bi görüp konuşmak makyözünü ve malzemelerini falan görmek istiyorum..cumartesi günü ben de geleyim beraber gidelim konuşalım dicem ama sadece sabah boşum ben de..damatlık almaya, düğün yemeği bakmaya falan gidicez nişanlımla..bir tek bu cumartesi izinli de..sen hangi fotoğrafçıya gideceksin..ben karşıkayadaki güven diye düşündüm..off bir de annem tutturdu evden çıkacaksın diye..allam bu kuaför-fotoğrafçı-ev-nikah dairesi sıralamasını nasıl yapıcaz..ay bi de yemek çıkardı kadın başıma..aç açına gezilmezmiş bütün gün..:uhm:

Turuncucum ben 30 Mayıs cumartesi evleniyorum canım..bir de nick im FELICITY anlamı da mutluluk..mutluluğumu sabota etme bakiiim kaydirigubbakcemile3

evet kızlarrr benim değişti

düğün salonumuzu değiştirdik ve otomotikman tarihi de bi gün ileri attıkk
:dilcikar:

yeni birini bulmuş :)
biri demiş 4 temmuz biri demiş 5 temmuz
bizim kızda bakmış yakışıklı olanı kapmış ondan tarih değişmiş :roflol:
iki dakkada hikaye yazdım nasıl :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…