khenaaa, çok sağol arkadaş hayalet müziğini arıyordu bu kadar olur tatlım Şeniz
aşk olsun listeye beni yazmamışsınız
kızlar işteyim bugün pek aranızda olamıycam akşam gelirim heralde bir de yorgunum ki sormayın
khenacım buna benzer bir rüyayı ben de görmüştüm üzerimde uyduuruk bir gelinlik vardı ve saçlarım yataktan kaltğım haldeydi üstelikte nikaha 5 dk kalmış delikafadulden etraftan çiçek koparık gelin çiçeği yapmaya çalışıyodumm kafamçokkarıştı ayyy kabustu uyanınca çok sevinmiştim evli bir arkadaşıma anlatmıştım o da buna benzer çok rüya görmüş evlenmesine yakın sanırım herkes stresten bir kere görüyor böyle bi kabus kaydirigubbakcemile3
roselinin değişmişti.
evet galiba baksana rüya gören görene mısra sende gördünmü böyle bir rüya dicem ama sen gayet relax sınlülülülülülü
evlendikten sonra ne göreceğimi merak ediyorum.. pink o evli arkadaşına sorsana evlendikten sonra yemek rüyası görmüşmü :roflol:
Hiç rüya falan görmedim evlenmeden önce dediğin gibi çok rahattım.
Evlendikten sonrada bir kez eşimi gördüm o kadarkaydirigubbakcemile3
mısracım ama 7 martta düğünü olucak arkadaş vardı benimki 14 mart niye yokk
mısracım ama 7 martta düğünü olucak arkadaş vardı benimki 14 mart niye yokk
Khena teşekkürler tatlım müzikler için
çok güzel seçim
roselinin 11 temmuz oldu sanırım. burcucellodan birgün sonra diye hatırlıyorum.
salonda problem olmuş ya başka yeri tutmuşlar.
bu arada Khena cım giriş müziği harika kızkardeşimde geçen sene evlenirken ( moda teras ) manyak bişi olmuştu bu müzik çalarken
bende aynısı olmasın diye bu müziği kullanamıyorum maalesef(( yoksa yinede kullansammı acep kıskanmış gibi olmıyım soora
Selam çılgın kızlar.ben geldim :)) başıma neler geldi.dün anlatcaktım kimse yoktu.düğünüm 5 temmuzdu.bi akraba halletmişti yer ve tarihi.oh ona güvendik tamam dedik teeee Aralık başından beri adamla irtibat kuruyoduk.neysem rahatladık onu hallettik dedik.gel gelelim pazar günü bi tlf ya bizim tarihe ismimizi silip başkasını yazmışlar benden daha nüfuzlu biriymiş demesinmi.sinirlendimki hem de nasıl.o saatten sonra nerde salon bulunur.fırladık dışarı annemlerle.burda çok tercih edilen bi salon var ama günleri çoktan dolmuştur dedik.ama babam yinede ilk bi oraya gidelim dedi.gittik ve Allahım Yarabbim bana yardım etti çok şükür.11 temmuz'a biri adını yazdırmış ve sildirmiş.hemen oraya adımızı yazdırdık.başka salona gitsek o da elimizden kaçar diye uzatmak da istemedik.öyle işte canlar.bi stres yaşadımki yani öyle
Şimdik düğün günüm 11 Temmuz kısmetse inşallah hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?