bizimki belli değil daha, burdan fikir çalarım belki herkes söylerse dans müziğini
Bu arada hemen arada birşey sormak istiyorum Antalyalı arkadaşlara, balayını ayarladık, Voyage Belek. Uçakla geleceğiz. Ama transfer için uçak parası kadar diyorlar. ETS gidiş dönüş iki kişi 220 YTL dedi (ucak 229 lira), antalya havaalanı taksinin internette duyurduğu fiyatlar da bu ayarda... Nasıl ayarlarız daha uygun bir şey biliyor musunuz?
khenacım çok merak ettim
bende bu mayısda evleniyorum.çok az kaldı heyecan ve stres bastı beni..
kızlar bildiğiniz gibi 9 gün sonra düğünüm var müzik konusunda banada yardımcı olursanız çok sevinirim
oh bee sonunda bitirdim okumayı
Günaydın kızlar öncelikle
canım benim zaten çok ihmal ettin son günlerde bizi bak lütfen bugün burda ol yani :roflol:
Canım,bilerek ihmal etmedim ki.Ah bu işyeri senağlama
geceyimben, hayırlı olsun şekerim. rezv. yaparken bakmadınızmı transfer ücretlerine. otel havaalanına yakınsa taksi daha mantıklı olur sanırım.
Canım ben sana göndereceğim ama şu an offline ım malün benimkiyle aram bozuk. bana bi uyuz diye msj çeksin herşey düzelir o zaman yollarım dinlersin bi buraya ekleniyomu acaba ekleniyorsa eklimm:1hug:
Aysuncum biz de ilk karabağlar doğtaşa girip orada beğenmiştik, sonra bizim evin yakınında doğtaş atila olduğu ve babalarını da tanıdığımız oradan almayı tercih ettik..aysun sen benim yıllardır gizli kalmış ikizim misin yoksa bana mı öyle geliyooo sırnaşık şey bu ne tesadüfler zinciridir böyle..hihoyyyt
Kızlar bu iki takım çok hoşuma gidiyor son zamanlarda.Eğer yemek odasını siyahlı alırsam o zaman siyah oturma grubunu alayım eğer kahveli alırsam kahveyi alayım diye düşünüyorum.Bide size sorrayım dedim
Günaydın kızlar,,
Elif ,burcu ne işş :jeyyar: bilmediğimiz şeylermi var hatunlarrrr
neyse kızlar keyifler nasıl ben bir az önce nişanlımla üfürükten bişi yüzünden tartıştım şimdilik küstük kaydirigubbakcemile3
bide dün gece rüya gördüm onu anlatıcam;
tam düğün günündeyiz. ben düğün salonundayım. herkes gelmiş nerdeyse kuzenler falan onlarla konuşuyorum. üstümü henüz giyinmemişim. kırmızı bir tişort var üstümde. altında lacivert kot. onun altında hiç görmediğim sandalet gibi beyaz terlikler var. sonra bakıyorum saat 9a 20 var ay beni bir panik alıyo ben ne zaman giyinicem. nikah memuru erken gelecekti gitmiştir diyorum. ayakkabılarımı almamışım daha ayakkabı arıyorum. kuaförlw randevulaşmadım diyorum. ay ben bir panik bir panikkk deli olucam durmadan ağlyorum düğün bitti ben daha gelinliğimi giyemedim diyorum. sonra alarm çaldıı ohhh dedim :sm_cool: ilk defa alarmın çalmasına bu kadar sevindim valla eee yorumlayın bakımmm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?