Aloha MISS TURKEY ler nasılsınız inşallah:)turuncu bacım iyiki doğdun,mutlu yıllar...
ayy çok iyi o zamn ya :)) muhtar değil de belediye de onaylatsak sanırım 22 tl vermeyizGunaydin, biz çankaya belediyesinden gün aldık. Nüfus kayıt örneğin varsa, geriye kritik sadece sağlık raporu kalmış. Onu da nişanlınla birlikte halletmen gerekiyor. Sadece akdeniz anemisine bakıyorlar. Sağlık ocağında işin yarım saat falan sürüyor. Genelde sadece sabahları bakıyorlar. 8.30-10.30 arası gibi. Sonucu daha sonra veriyorlar, ama sonuçlar evlenmene mani olmadığından aynı gün raporu veriyorlar. Yani içeri girdikten yarım saat sonra raporu almış çıkmış oluyorsun. Bu arada sağlık ocağı da foto istiyor, hazırlıklı olman lazım. İnternetten de bulabileceğin bir form var, onu doldurup resmini yapıştırıyorsun. Ben o formu muhtarda onaylattım, iki form onayladı, 22 lira aldı. Ama Çankaya belediyesi de onaylıyormuş meğerse, hiç muhtara gitmene gerek yok. Noter, verem savaş vs hiç gitmedik biz. Nüfus kayıt örneği, sağlık raporu, muhtar vs hepsini 2 saat içinde hallettik. Tabi bu çankaya belediyesi için, belediyeden belediyeye değişiyor. (Not, sağlık ocağına hiç para vermedik. Belediye ise 270 işlemler, 30 lira da bağış aldı, muhtarı söylemiştim, 22 lira)
Kızlarrrrrr
Bugün Turuncu'nun Doğum günüymüşşşşş..
İyiki Doğdun Turuncummmm
Nice mutlu senelereeeee
Şeniza.s.
Aloha MISS TURKEY ler nasılsınız inşallah:)turuncu bacım iyiki doğdun,mutlu yıllar...
merhahabar :)))
turuncu oncelikle dogumgünün kutlu olsun.. :)
Turuncu doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
KHENA iyiyim bacım bende sayenizde dilekçe yazamıyom:))
khena, o yazıyı iş görüşmen için yazmıştım.
pinkgun, inşallah gelinliğim olur canım.
Turuncu mutlu yıllar.
[img=http://img142.imageshack.us/img142/3753/72759465.jpg]
khena, o yazıyı iş görüşmen için yazmıştım.
pinkgun, inşallah gelinliğim olur canım.
Turuncu mutlu yıllar.
[img=http://img142.imageshack.us/img142/3753/72759465.jpg]
ya buraya bağımlı oldum aklım sürekli burda kalıyo habire yarın yazarım diye erteliyorum:))
şimdi kanuna bakıyosun ,içtihat araştırıyosun, dosyayı kurcalıyosun,sonra güzel ve etkili cümleler bulmaya çalışıyosun en erken 2 saat:))
tubişim çok teşekkür ederim canım :1hug:
üfledim mumları hihoyyyt
söle söle yasmincim
olabilir:)))canım her meslekde iyiside var kötüsüde var bişey diyemem yani hele biz avukatların adı çıkmış dokuza inmez sekize
kaydirigubbakcemile5 2 sene önce falan annemle bi avukat işimiz olmuştu kadın sürekli bizi oyalıyodu böyle ama öyle böyle bi oyalama değil çok yoğunum falan diye sonra araştırmıştık hiç bi davasıyla ilgilenmiyormuş meğerse kadın sonra çektik davayı ondan. şimdi aklıma geldi acaba o kadında bizim gibi devamlı kadınlar kulubundeydi de ilgilenmiyomuydu :roflol: şimdi düşünüyorumda galiba kadına haksızlık etmişizzz:roflol:
bak sakın yanlış anlama sadece öyle aklıma geldi yazmak istedim sonuçta bende muhaesebeciyim ama doğru düzgün tam kendimi vererek yapamıyorum işimi aklım hep kk da :1hug:
şimdi kanuna bakıyosun ,içtihat araştırıyosun, dosyayı kurcalıyosun,sonra güzel ve etkili cümleler bulmaya çalışıyosun en erken 2 saat:))
olabilir:)))canım her meslekde iyiside var kötüsüde var bişey diyemem yani hele biz avukatların adı çıkmış dokuza inmez sekize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?