2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

jülide, önce okul sonra koca şekerim :dance:

istediğime yakın tek bunu bulabildim. kayınvalidemde görmüştüm nikahtan almış. akşama ona bakıcam şansıma belki bir yerinde adı yazıyordur.

kaydirigubbakcemile2 Tamam oldu canim kaydirigubbakcemile2

Az kaldi zaten hihoyyyt

Nasil nikahtan almis?

mısra da benden en şeker onlar benim dediğim kanatlarıda açılıyordu çok şirindi.

canım yaa benim nişanlımda almanya da aynı durumda .. tezini vermeye çalışıyor bir yandan da işe gidiyor çok zor hakikaten bilirim
allah yardımcın olsun tatlım

ama evlilik işleri ihmale gelmez tatlım sırnaşık şey

geçen yıl, mahalleden birinin nikah şekeriymiş. ordan almış.

Anlamisim kaydirigubbakcemile2 Eh o zaman sanslisin. Bulabilirsin bence canikom.

Aynen tatlim. Bende ayni durumdayim. Allah herkese yardimci olsun. Cok zor ya hersey. Evlilik isleri dedigim gibi ben karismiyom -tatlicadiarzu- Kardesim ve annem herseyi hallediyorlar. Hem daha cok zaman var, coooooookkk. Baksaniza listede en sonundayim zaten

yaa ben muhabbete katılamıyorum öğlen saati insanlar acıktı..yemekler çıktı hadi toplanın gelin yasmincim milleti toplayıp getirme görevini sana veriyorum...

isterseniz TEMA vakfından bir koruda edinebilirsiniz ev bu korudaki tüm fidanlarsiz ve misafirleriniz adına dikilmiş oluyo,sizde nikah şekeri yerine misafirlerinize bu belgeyi veriyorsunuz resmi bulabilirsem ekleyeyim kızlar

canım sadece tema vakfı değil cekül,tema,doçev gibi vakıflar yapıyor ama fiyatları biraz pahalı ben başka bir yolunu buldum ama tubişin yazısınn altına yorum olarak yazıcam şimdi...

Hadi hayırlısı canım inşallah istediğin gibi bişi bulursun..a.s.

made, en az 70 fidan diyo ama ben en fazla 30 adet yaptırıcam düğün olacağı için sadece yakınlarım gelecek.

Tubişcim eğer düşünürsen ben bursa orman müdürlüğü ve eskişehir orman müdürlüğünü aradım. onların fiyatları daha uygun fıstık çamı poşetli 0,57 idi kutuluda ona yakın bişi di baya oldu soralı bence netten telefonları bul bi ara

khenanın iş görüşmesi nasıl geçiyo acabaaaa ???????

Canım bence iyi geçti ama biz arayalım dediler sizi standart patron lafı ay nede sinir olurum ole laflara klava:
Neyseki yeri beğendim beklicez bakalım hayrlısı.. geç ararsak beni beğenmediler gibi ddüşünmeyin. yurt dışına çıkıcaz ay başında gelicez dediler bende o zaman bana önceden haber verin bende yerime birini ayarlayayım dedim sositososito tamam dediler kısaca bölee
inşallah istediği gibi çıkar. gelince haberdar eder beklicez

bunu kopyaladımda diğerlerine bakarken unuttum bunu niye kopyaladığımı :roflol:

selam herkeseee a.s.

tamam tubiscim peşini bırakma sakın gerekiyorsa bıkkınlık geçirsinler içine siner inşallah sonunda arkadaşım kaydirigubbakcemile5

naber pinkgun ne var ne yokk

iyilik yasminecim ne olsun yine birazdan dışarı çıkıp birkaç işimi halletcem bi yandan da burdan hiç ayrılasım gelmiyo bir tane taşınabilir bilgisayarmı alsam naapsam kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 senden naber bakalım

daisycim umarım istediğin gelinliği bulursun bende hiç ummadığım bir yerden bulmuştum tam eve dönerken :)))

KOLAY gelsin ozaman sana canımmmm... bende napıyım bugün topiğe beni bekçi yaptılar gelen geçene bilet kontrol yapıcam yakındaa :roflol:

Kızlarrrrrr
Bugün Turuncu'nun Doğum günüymüşşşşş..

İyiki Doğdun Turuncummmm
Nice mutlu senelereeeee
Şeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…