jülide, önce okul sonra koca şekerim :dance:
istediğime yakın tek bunu bulabildim. kayınvalidemde görmüştüm nikahtan almış. akşama ona bakıcam şansıma belki bir yerinde adı yazıyordur.
ha ha ya zaten bütün gün kütüphanedeyim. Tezi teslim etmem gün yaklastikca internete girmemeye calisiyorum. Aliskanlik yapiyorsunuz kizlar -tatlicadiarzu- ders calisamiyorum. Bu gidisle Üniversiteyi bitiremiyecem kafamçokkarıştı Saka saka :1rolleyes:
Iyi sayilirim, ya sizler? Dün spor dersine gitmistim, bugün acayip hamladim a.s
Cok yorgunum, dün gec yattim, yemekteyiz programini izledim cokacimcoook
Böyle yani. Evlilik ile ilgilenemiyorum su an:çok üzgünüm:
geçen yıl, mahalleden birinin nikah şekeriymiş. ordan almış.
canım yaa benim nişanlımda almanya da aynı durumda .. tezini vermeye çalışıyor bir yandan da işe gidiyor çok zor hakikaten bilirim
allah yardımcın olsun tatlım
ama evlilik işleri ihmale gelmez tatlım sırnaşık şey
isterseniz TEMA vakfından bir koruda edinebilirsiniz ev bu korudaki tüm fidanlarsiz ve misafirleriniz adına dikilmiş oluyo,sizde nikah şekeri yerine misafirlerinize bu belgeyi veriyorsunuz resmi bulabilirsem ekleyeyim kızlar
Hadi hayırlısı canım inşallah istediğin gibi bişi bulursun..a.s.günaydın şekerlerrr.....
bugün gelinlik bakmaya gidiyoruzz akşam girebilicem ancak nete...
gelince görüşürüz kızlar dua edin bana çok zorlanmadan hallolsun şu iş
hepinizi çok çok öptüm görüşürüzz
made, en az 70 fidan diyo ama ben en fazla 30 adet yaptırıcam düğün olacağı için sadece yakınlarım gelecek.
khenanın iş görüşmesi nasıl geçiyo acabaaaa ???????
inşallah istediği gibi çıkar. gelince haberdar eder beklicez
yaa ben muhabbete katılamıyorum öğlen saati insanlar acıktı..yemekler çıktı hadi toplanın gelin yasmincim milleti toplayıp getirme görevini sana veriyorum...
pinguncum, içine sinmeyen bir şeyi yapma sonra ben gibi o olsaydı şöle olur diye düşünüp durursun.
Gelinlikten ses yok akşama uğrayacağım yine ne durumda sorucam ve görmek istediğimi söyleyip h.sonu bakarım diye düşünüyorum.
Nikahtan konu açılmıiken kızlar, 19 martta nikahım var bu h.sonu şeker siparişi vericem. iki tane beğendim. sizce hangisi fikir verirmisiniz ?
naber pinkgun ne var ne yokk
günaydın şekerlerrr.....
bugün gelinlik bakmaya gidiyoruzz akşam girebilicem ancak nete...
gelince görüşürüz kızlar dua edin bana çok zorlanmadan hallolsun şu iş
hepinizi çok çok öptüm görüşürüzz
iyilik yasminecim ne olsun yine birazdan dışarı çıkıp birkaç işimi halletcem bi yandan da burdan hiç ayrılasım gelmiyo bir tane taşınabilir bilgisayarmı alsam naapsam kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 senden naber bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?