hepimizi işten kovcaklar sonunda, herkes aynı durumda demek benim gözlerim acıyor pc ye bakmaktan arada dolanıyom 2 dk sonra yine geliyorum
hepimizi işten kovcaklar sonunda, herkes aynı durumda demek benim gözlerim acıyor pc ye bakmaktan arada dolanıyom 2 dk sonra yine geliyorum
croiselle SAVOL DATLIM:))kızlar kocalarınızı korkutabilirsiniz avukatım var donuna kadar alır diye:))
şimdi kanuna bakıyosun ,içtihat araştırıyosun, dosyayı kurcalıyosun,sonra güzel ve etkili cümleler bulmaya çalışıyosun en erken 2 saat:))
açalım yasmincim en sevdiğim davalı türü kaynanalar zaten:))
croiselle SAVOL DATLIM:))kızlar kocalarınızı korkutabilirsiniz avukatım var donuna kadar alır diye:))
vallahi 8 martta geldi feminist damarım tavan yapmış zorla bana dilekçe yazdırmasın enişte KHENA:))
kızlar çeyizevi diye bir site buldum yok yok içinde acaba hiç baktınız mı
kızlar az once başka bir topicte yazılanları okuyunca gozlerime inananadım!!
insanların düğünlerinde takılan altınların içimden shte altınlar çıkmış!!
bazılarının da, erkek tarafı düğünde bütün takılan altınları alıyormuş!!
sen çok yaşa kk. hayatımda birçok seyi ilk kez burdan duyuyorum,hayretler içinde kalıyorum!!!
vallahi 8 martta geldi feminist damarım tavan yapmış zorla bana dilekçe yazdırmasın enişte KHENA:))
kızlar çeyizevi diye bir site buldum yok yok içinde acaba hiç baktınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?