2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım khena sölesene iyi çıktı mı memnunmusun yoksa yalandan birşeymiymiş

ya taç ın dı ama istediğim gibi değil yani saten yazıyodu bende böle kaygan bişi bekliyodum. ama gele gele normal kumaşlı bişi geldi. meğer ona saten diyolarmış :delphin: ama benim bildiğim saten böle kayar falan napım ben taç ın yalancısıyımm

çizerim ulen ben sizin kanunlarınızı.yok para mara vermiyorum.patronun olacak yasmine söyle sıkıyosa gelsin de alsın benden para.yakarım komple buraları :oklava: :oklava:

tamam abla beee bağırma bacak kadar çocuğa zaten kimsesizimmm senağlamasenağlama

bir tane çıktı. 15 liraya falan satıyorlarmış sahte altınlarıda. ona para verecekleri kadar 10-20 lira taksınlar o zaman verielen paraya yazık. 10-20 de olsa toplarız çöpe gitmez.

Bilmez olurlarmı ben gittim sordum kuyumcuya, istiyorlarmış.
Sahte çıksında, erkek tarafı bulaşmasın. gerçi bizde hiç öyle bir şey yok olmadı şimdiye kadar.
vay bee yazık günah valla neyse en azından satıncada 15 tl etse onada şükür bari düğüne kadar şu kriz bitse yoksa benim düğünde bütün altınlar sahte çıkacak delikafadulden

khena, voyage olan çok iyimiş tatildeymiş havası verir.

ay evet zaten balayına gidemiyom kocişle içine girer yüzüyo gibi yaparızz :utangac:kaydirigubbakcemile3

tamam abla beee bağırma bacak kadar çocuğa zaten kimsesizimmm senağlamasenağlama

Hİİİ kıyamam sana ben.niye kimsesizsin sen bakimm.ben varım ya niye kimsesizim diyosun
ablam bee bana sahip çıktı hanım ağa diyip bağrımıza bastğımız şahıss bile bu kadar içten konuşmadı bana ay duygulandımmm senağlama

selam doublebump,

khena satılmıyo kız onlar çöpe katıkıda bulunuyorlar.
hadi yaa bütün hayallerim suya düştü

ya taç ın dı ama istediğim gibi değil yani saten yazıyodu bende böle kaygan bişi bekliyodum. ama gele gele normal kumaşlı bişi geldi. meğer ona saten diyolarmış :delphin: ama benim bildiğim saten böle kayar falan napım ben taç ın yalancısıyımm

tatlıcımm şimdik şöle oluyor :
o sana gelen muhtemelen pamuk -saten takımdır
o zaman saten kadar kaygan olmuyor ama en azından pamuklu olduğu için daha kullanışlı oluyor
hem herkes saten alma diyor bana ama napıyım bende saten istiyom kaysın istiyom böleee
merhaba canımmmmmmmm

yaa işler çok yoğun ve fırsat buldukça ders çalışıyorum o yüzden burayı biraz ihmal ettim:((

selam doublecım

tatlıcımm şimdik şöle oluyor :
o sana gelen muhtemelen pamuk -saten takımdır
o zaman saten kadar kaygan olmuyor ama en azından pamuklu olduğu için daha kullanışlı oluyor
hem herkes saten alma diyor bana ama napıyım bende saten istiyom kaysın istiyom böleee

selam doublecım

ama %100saten diyodu neyse olan oldu iade edim dedim sonrada vaz geçtim. taç greta mürdüm ü almıştımm görmeden almamak gerekiyomuş anladımm..

saten nevresim al ama netten değil görerek all.

bizde eskiden böle ipek yorgan vardı o çok kayardı yaa üstüne nevresim geçirirdik o bile durmazdı sabaha nevresimin neresinde yorgan onu arardık delikafadulden

croisele canım merhabaaa

kızlar baya kaynatmışsınızz

ben daha bişi almadım annem taa ne zaman almıştı bişiler.
bakayım onlar nasıl hiç haberim yok:))

kızlar merhaba..çıldırmak üzereyim 3 aydır maaş alamıyoruz yaa :( bu nasıl iştir böyle anlamadım gitti :(

Bende çıktım bayanlarrrr
ben hafta sonu belki giremeyebilirim şimdiden kadınlar gününüz kutlu olsun a.s.

Back
X