Biz bi tane gelinlik alıcaz diye parçalıyoruz kendimiziii .... gerçekten bazı insanlar çok şanslı oluyooo mirmirmirmir
mısra ben sana hep laf falan atıyorum sen bana hç yazmıyorsun :dilcikar:
sevmiyorsun sen beni anladımmmmmmmmmmmmmmmsenağlama
Ayyy cnm kıyamam inanki farketmedim burcucum,kalkıp kalkıp oturuyorum bugün gözden kaçırmış olabilirim affet((((((
banada abartı geldi yani ama böyle bi olanağı varmış giymiş güsel işte hiç bi model aklında kalmamış
bu arada ii akşamlar ben kaçar...
banada abartı geldi yani ama böyle bi olanağı varmış giymiş güsel işte hiç bi model aklında kalmamış
bu arada ii akşamlar ben kaçar...
tamam o zamannn öpüşelimmm Şeniz
Eliff bacım nereye kayboldunnnnnklava: klava:
bir şey sormadımm sırnaşık şey
bana hiç yazmayınca kıskandım da
banada öle gelio bırakacam herkes yoluna gitcek rahatlayacaz die iiçimden geçiriorum... ama evlenme arifesindeki kızlarda olurmuş genellikl bu durum... geçen sene 2 arkadaşım düğüne 2 hfta kala nişanlısından ayrıldı... 2 arkadaşımda bikaç ay kala....
biri evlilik terapistine gitti durumu kurtardı dierleri ayrıldı... kısmet bi yerde de...
alloooo ne oluyo öyle öpüşelim möpüşelim.ben kıskanç bi insanım bak alırım ayağımın altına haaaa! hem de hemcinsimle öpüşüyo hatuna bak.git bi erkeği öp bari :mymeka:
alloooo ne oluyo öyle öpüşelim möpüşelim.ben kıskanç bi insanım bak alırım ayağımın altına haaaa! hem de hemcinsimle öpüşüyo hatuna bak.git bi erkeği öp bari :mymeka:
Koskocaman öptüm yaşasınnnnnnn.Bu arada ne sormuştun cnm?:1hug:
tamam o zamannn öpüşelimmm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?