Canım sorun bu işte,yani zayıflayamamın nedeni aç gezmen.Vücut daha çok yağ üretiyor
Sık sık az az yiyeceksin
eliciğim hiç bişey almadım(((
o kadar rahat takılıyoruz ki... daha fotoğrafçıya gidipte nişsan fotolarını almadık o derece yani... sallamış duurmdayız adam arayıp duruo sürekli bitti alabilirsiniz diye hahahah:))))
boş boş geziyoruz sıkıldık... mobilya bakıyoruz iki hftadır hiç bişey beğenemedik... benimki para olduktan sonra son bir ayda alırız dio... beğenelim yeter dedik bizde:)))
beyaz eşyada model belirledik... o da sürekli değişio:)))
ama siemens veya bosch diodum ztn hep... buzdolabını boschta beğendik madem öyle hepsi bosch olsun dedik... onda modelimiz tamamdır... bi de tv ye karar werdik:)))
onun dışında hiç bir gelişme yok:)))
daha balayı var, ev tutulacak, mobilya alınacak, beyaz aşya alınacak, perde, halı, damatlık... ohooo var da var yaniii ama alıştık biz yumurta kapıya gelince yapıoz bakalım son ayı bekliorum hahahaha:))))
moralim bozuk benimmm senağlama kavga ettim yineeee senağlama
yasmincim saat 19:20 itibariyle çeyrek altın alış 82.33, satış 88.95 ytl idi bak ben arttırmadım düşürdüm azıcık o da senin güzel hatrın için
kiminle kavga ettin hayırdır...
aman topiğimizde de kavgasız gün geçmio...
bende dün kavga ettim... bugün pek konuşmadık kaç saattir aramıorum o da aramıo((((
hasta olacam da biras kaprisli ve gerginim...yasakkelime
nastasia aramızda 1 gün varmış senle hihoyyyt
benim kayınvalide tam komedi canım..daha neler neler var..geçenlerde bişi oldu da aman oğlum dikkat et ıraka asker olarak göndermesinler seni dedi :roflol:
hadi canım görüşürüz hoşçakalll:1hug: aramızda ki sırrıda unutmaa heeeekaydirigubbakcemile5Bayanlan izninizle, nişanlım geliyor, yarın damatlık almaya gideceğiz..düğün yemeği yeri bakacağız, çok işim var..bana bol şans dileyin herşey yolunda tıkır tıkır gitsin..
:roflol: :roflol: :roflol:
benim kayınvalidemde film falan izlerken katil arkadan sinsice yaklaşınca falan bağırıyoo ayyyyyy arkanda arkanda diyee sanki adam onu duyup arkasına bakacakkk :roflol: :roflol: ilahi kaynana
wayy bee mısracığım sayacına baktımda 1 ay 4 gün geçmiş senin düğününden nasıl çabuk akıyor vakit yaw... sanki daha geçen hfta evlenmişsin gibi... bizimde gelecek mi ki o günler off offf
hem kavga ettik suratına bile bakmadım sinirden inceldiği yerden koparmış gelde delirmeeee
sonrada giderken gel öpim diyooo şeytan dedi çak 2 tanee Çok üzgünüm çoook
khena yine naptında kavga çıktı çok geçimsiz bi kız oldun sen başımızaaa
haklısın daisyciğim ztn sıkıntıya girmeye gerek yok onu anladım... kısmet olduktan sonra hepsi pıtır pıtır oluo... son günlerde bunu yaşadım ve gördüm... aman halletmek istedikten sonra şansımız açık olduu sürece yaparız hııı bi de paramız olduu sürece hahahha:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?