bu arada benim düğün anneler gününe denk geliyor.bu sene hediyeden sıyırdık :)))9
merhaba kızlar hoşbuldum.sağolun.beni sorarsanız bugünde aynı duygular içindeyim acaba diyorum evde kalmak daha mı iyiydi diye düşünüp duruyorum.baya canım sıkkın yani
aysunum varya senin düğüne yetişeceğim için çok mutlu oldum.tam balayı bitecek işe başlıcam ve senin 1 haftan kalmış olacak düğüne.bu zamanı seninle geçireceğim yani.ayyy bidaha mutlu oldum :)))
pembecim dün gece seni düşündüm.dedim nerelerde bu kız?özledim valla yaa.hatta geçmişi okurken görürsün yazmıştım da.neysem nasılsın?hazırlıklar ne alemde?
ah kıyamam ben birtanecik arkadaşımaaaa :1hug: elifcim ben de bir aksilik olmazsa son güne kadar burda kkda olmak olanı biteni sizinle paylaşmak istiyorum bir tek düğün günü giremem heralde,saat 10 a aldım çünkü kuaför randevumu allah bilir 9:30a kadar uyurum :roflol:
demek artık geceleri düşündüğün kadın pembe :jeyyar: burcuözge duymasın karışmam kaydirigubbakcemile3
aydicim ben de karar aldım ufak tefek şeyleri almıcam artık farkettim ki tum maaşım bunlara gidiyor, ayrıca aldığım bazı küçük ev eşyalarından benden habersiz annem yada kayınvalidem de alıyor, bari benden çıkmasın para diyorum kaydirigubbakcemile3 zaten evlilik listemin de sonuna gelmeye başlamıştım
ay merak ettim ayakkabını bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?