Arkadaşlar ev tuttuğum haberlerimi paylaştım sizinle ama az önce olumsuz bi haber geldi..nişanlım şehir dışında çalışıyor, ona izmirden iş bakıyoruz ki yamacıma gelsin diye.. koskoca uluslararası bi firma asgari ücret teklif etmiş yaa..şuanda çalıştığının 1/3'ü kadar..yine kavuşamıyoruz..evimiz eşyamız nikah tarihimiz bilem var ama neyleyim içinde salınan yar olmayınca senağlama
Arkadaşlar ev tuttuğum haberlerimi paylaştım sizinle ama az önce olumsuz bi haber geldi..nişanlım şehir dışında çalışıyor, ona izmirden iş bakıyoruz ki yamacıma gelsin diye.. koskoca uluslararası bi firma asgari ücret teklif etmiş yaa..şuanda çalıştığının 1/3'ü kadar..yine kavuşamıyoruz..evimiz eşyamız nikah tarihimiz bilem var ama neyleyim içinde salınan yar olmayınca senağlama
Evet aysuncum aynen o yer..bu kriz kurumsal firma falan dinlemiyor anlaşılan..üçkağıda getirip kadrolarını ucuza doldurmak istiyorlar fırsattan istifade..ne de olsa 3.dünya ülkesiyiz ya..
kızlar bu gün hiçç ığrayamadım
dün de tüm gün gezdim :) özdilekte alışveriş yaptım....
kadınlar günü eğlencesine gittim...
geçmişide okumadım varmıdır beni ilgilendiren bir şey...
herkes iyimi?
hakkaten sizinkide 3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş canım kafamçokkarıştı
ama olsun herşey yoluna girer zamanla hele bi derslerinizi bitirin
tabiiki burda da arkadaşımsın ama nolurdu sanki almanya da da görüşseydik sankim :çok üzgünüm:
Bende öyle saniyorum canim. Birde bendeki problem Mühendis olmam. (Kadin mühendisler pek tercih edilen cinsiyet degiller :1shok:) Zor olacak gibi bir his var bende, ama buda olur yaaa. Ben kismete cok inaniyorum. Herseyde bir hayir vardir... Pozitif düsünelim kizlar sositosositosositosositoNe yazıkki Jtosik cim asıl mesele okul bittikten sonra başlıyor
Peki HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK :))))))
canım benim nişanlım da kararsız kaldı.bu 3 ünü beraber sectik zaten :) en son topu bana attı. :)))burcucello canım 3 davetiyenin 3 de güzel..ilki çok sevimli şeker..ikincisi sıradan klasik geldi bana..3.ise benim de aşık olduğum sevimli ötesi bir şekil..lakin benim nişanlım gayet feminen bi adam olmasına karşın bu koca kırmızı kalpli şeyi vermeye utandı, biz çocuk muyuz bunlar ne böyle yakışıyor mu bize diye..erkekler böyle feminen şeylere pek sıcak bakmıyorlar ne yazık ki..sonuçta bu ikinizi temsil eden ve ileride hatıra olarak kalacak birşey..birlikte karar vermeniz daha doğru olur..
Burcucum kesinlikle 3.cü bayıldımmm :)))))Diğerleri çok sıradan
Günaydın bu arada herkese.Huzurlu bir hafta dilerim
di mi ya.. :)) 3 ü de güzel işte kura cekicemburcucello, 2. numara benim favorilerim arasında. bu hafta içinde benimde karar vermem lazım insan işin içinde olunca karar vermesi zor oluyor.
sagol canımGünaydin kizlar,
burcucum bencede 3.cü. Bence daha orginal ;=))))
şimdi aysun için bülent ersoy dan geliyor(süt bantosu eşliğinde)canım hayırlı olsun yatak odan
burcucum ben sade şeyler insanı olarak(!) :roflol: (bu konuda ayrıca tartışmak istemiyorum anlamışsındır :roflol: ) bir ve iki numara diyorum canım
hoşbulduk canıımmm.
khena seni varya döverim,daha geçen sen demiyor muydun bana stresten oluyo herşey takma,bu kadar yaklaşmışken vazgeçilmez falan filan diye.hepimiz ara bulmayla uğraşıyoruz merak etme.bende daralıyorum çok fena bazen ama bunun için pes etme.emin ol ayrıldığını varsay,bundan sonra başkasıyla evlenmeye kalksan aynı sıkıntıları yine yaşayacaksın.iyisi mi yolu yarılamışken bitir bari.kaçmak korkaklara yakışır.
felicity evinde güle güle otur canım.
burcucello davetiyelerin hepsi güzel ama daha farklı modeller var yaa.1-2 ve 3, model çok farklı.ne bilim kendin karar ver kardeşim psikopata bağladın beni haaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?