2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Noterlerde ihtarnameler hazırdır, gidip 10 dk yazdırıp işinizi halledebilirsiniz..avukatlarda yazdırmaya falan hiç gerek yok..

İflas eden bir şirketse eğer yanlış hatırlamıyorsam ilk sıralarda çalışanların ücretleri ödenir, ondan sonra alacaklılar, ondan sonra da para kalırsa ortakların borçları ödenir..o yüzden iflas etse bile paniğe gerek yok, şirket mal varlığını satar ve öder..yanlışım varsa avukatlarımız düzeltsin lütfen iflas ve konkordato hallerini..

,

canım çook saol yardımların için çalıştığım şirket baya büyük bir şirket 2000 kişiden fazla kişi çalışıyor krizle alakalı bir durum degil bizim durum şirket el değiştirdi ondan sonra burnunu doğrultamadı..yani anlıyacağın çalışanların hepsi yönetimden tut güvenliğe kadar kimse para alamıyor.tamda düğün arifesinde insanı zorluyor inanki.Allahtan nişanlımın iyi bir işi var yoksa durumumuz vahimdi yani...neyse canlarım sizi bunaltmayım daha fazla sorunlarımla beni dinlediğiniz için teşekkürlera.s.

benim de uykum var, ayrıca canım çok sıkkın işlere, ayrıca huysuzum çok.

Duvar kağıdı olsun diye tutturdum bi duvarım. Konsolu dayacağım duvar. Öğlen gittim 3 rulo aldim, etti sana 180 lira...

Yaw ben her gördüğümü beğeniyor, her gördüğümü istiyorum :))) Nolcek böyle...

Bi de tartılmaya gittim öğlen, toplam 4.2 vermişim.

şirketin isim değiştirip değiştirmediğine de dikkat et konkordato istemiyolarda uyanıklar hemen başka isimle yeni şirkette devam ediyorlar

tubişcim tüller geldi koctasın net sitesinden :))

senin gelinlik nooldu??

haa kızlar biz beyaz esyalarımızı aldık bu arada :)

siemens inox nofrost buzdolabı
siemens inox bulaşık mak.
siemens 8 kilo kapasiteli çamaşır mak. 15 dakika da hızlı yıkama programı beni acayip cezbetti.artık habire yorgan,battaniye yıkarım
siemes inox aspirator

ayy canımsın yaa beni en çok sen anlarsın aynı işin havasını soluduğun için..
canım tabiki bekliyorum batıkentte mesada harbiş 1 sitesinin içinde toplantı salonunda 18 nisanda saat 19.00 da HERKESİ BEKLİYORUM..:teytey:

neyse kızlar madem yeni evleniyoruz napıyoruzzzzz sexi donlar alıyoruzzzzz,fırfırlı falan,gecelikler satennnnn,sabahlıklar öyleeeee

CANIM HAYIRLI olsun yeni cicişlerin Allah güle güle kullanmanı nasip etsin inşallah...

Kızlar yatak odama bi baksanıza, ne diyeceksiniz merak ediyorum...
güzel cnm gule gule kullan
dipcik gibiyiz burcucello bacım sen nasılsın?
:roflol: bacım noolsun işte..
Ay alemsiniz valla güç birliği yaptılar.GÜÇ SİZDE ARTIK SHEMAN :)))))))
:lepi:
Hoşgeldin cnm.
Benim fena halde uykum var,artık gözlerim japon gibi ama ısrarla pc ye bakıyorum.EVe gidip bir yatsam (((
Sen nasılsın?

eve gidince de uykun açılır kesin yatmazsın

Canım hayırlı olsun beyaz eşyaların hepsi çok güzel.İyi günlerde kullanırsın inşallah:1hug:

neyse kızlar madem yeni evleniyoruz napıyoruzzzzz sexi donlar alıyoruzzzzz,fırfırlı falan,gecelikler satennnnn,sabahlıklar öyleeeee

Tabi bunlarla ilgilenecek bir kociş lazımdelikafadulden

Benim adam gibi biri çıkarsa yandınız; bu ne böyle çok komik diye gülen,uğraştırma beni çıkar,dışın değil için ilgilendiriyor beni diyen delikafadulden

selamm..

nassıınız gızlar?
canikom iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın adaşŞeniz
hayırlı olsun beyaz eşyan:1hug: önümüzde ki 20 yıl hiç sorun çıkartmaz inşallah sanaaaaŞeniz

aha koptuğum andır :roflol: masrafsız koca yaaa:roflol:
ama yok benimki beğeniyor kızlar öhöm öhömm

:mymeka:
gebertecün seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…