tubişcim tüller geldi koctasın net sitesinden :))
senin gelinlik nooldu??
haa kızlar biz beyaz esyalarımızı aldık bu arada :)
siemens inox nofrost buzdolabı
siemens inox bulaşık mak.
siemens 8 kilo kapasiteli çamaşır mak. 15 dakika da hızlı yıkama programı beni acayip cezbetti.artık habire yorgan,battaniye yıkarım
siemes inox aspirator
Gözin aydın canım bişi sorucam peki bu kına denilen eğlence kaç saat sürüyor?ayy canımsın yaa beni en çok sen anlarsın aynı işin havasını soluduğun için..
canım tabiki bekliyorum batıkentte mesada harbiş 1 sitesinin içinde toplantı salonunda 18 nisanda saat 19.00 da HERKESİ BEKLİYORUM..:teytey:
Tabi bunlarla ilgilenecek bir kociş lazımdelikafadulden
Benim adam gibi biri çıkarsa yandınız; bu ne böyle çok komik diye gülen,uğraştırma beni çıkar,dışın değil için ilgilendiriyor beni diyen delikafadulden
ya ben biraz erkek vari bi hatunum zaten giysemde yakışmadığını düşünüyorum:))
burcucello, tüllerin ve beyaz eşyalarını iyi günlerde kullan tatlım.
burcuözge, made ve mısra seviyorum sizi beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün. Şeniz
Oldu canim, yazmamak icin zor tutuyom zaten kendimi bütün gün)) Sanki ders calistim iste... Beni cok alikoyuyorsunuz kizlar bak sengözlerimebaksanab
Bende Burmalim derim kaydirigubbakcemile5
hee sözde bende hakimlik sınavına hazırlancam:)))
kizlar demin Itibar Puanlari gördüm profilimde. Hic fark etmemistim. Veren arkadaslara tesekkür ederim ;=)))
tubiş işte buldum canım sen burdan bakk
bende hayatımın ilk mücver denemesini yapmak üzere paçaları kolları sıvayıp mutfağa doğru yol alayım...
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...larini-yazalim-dersiniz-1352.html#post5629975
Peki öyle olsun, gelmicem bir daha mirmirmirmirya sende bütün gün kütüphanedeyin diyosun hep burdasın sonra çakacaksın derslerden suçlusu sizsiniz demeee :mymeka:klava:
tubiş işte buldum canım sen burdan bakk
bende hayatımın ilk mücver denemesini yapmak üzere paçaları kolları sıvayıp mutfağa doğru yol alayım...
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...larini-yazalim-dersiniz-1352.html#post5629975
Peki öyle olsun, gelmicem bir daha mirmirmirmir
Oldu :çok üzgünüm:yok gel ama ders çalış ole gell senin derlerin kötü giderse biz üzülürüzz senağlama
khena işte 19.00 da başlıyor 22.30 da bitiyor kına
3,5 saat canım bilmiorum ama genelde öyle oluyor yani benim bildiğim kadarıyla..
Diyette olmasam şimdi çıkar gelirdimmm cokacimcoook
Kızlar yatak odama bi baksanıza, ne diyeceksiniz merak ediyorum...
günaydın kızlar,
daisy, sanırım sen gelinlik almıştın hayırlı olsun
tubişcim tüller geldi koctasın net sitesinden :))
senin gelinlik nooldu??
haa kızlar biz beyaz esyalarımızı aldık bu arada :)
siemens inox nofrost buzdolabı
siemens inox bulaşık mak.
siemens 8 kilo kapasiteli çamaşır mak. 15 dakika da hızlı yıkama programı beni acayip cezbetti.artık habire yorgan,battaniye yıkarım
siemes inox aspirator
neyse kızlar madem yeni evleniyoruz napıyoruzzzzz sexi donlar alıyoruzzzzz,fırfırlı falan,gecelikler satennnnn,sabahlıklar öyleeeee
herkese iyi akşamalar kızlarr
gelinlik ayakkabımın resmini koyayım mı???DDDDDDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?