2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

maşallah kızlar okumaktan gözleirm bozuktu şimdi 1 numara daha arttı garanti ya maşallah diyorum başka bişi demiyorummm :1shok:
toplaya toplaya geldim inşallah bişiler atlamamışımdır şimdi yorumlar;

güle güle iyi günlerde kulan inşallahhhh sositososito

Gözin aydın canım bişi sorucam peki bu kına denilen eğlence kaç saat sürüyor?

benimki garanti öle deel şimdi gezerken bile gözleri vitrinlerde vallaa :roflol:

ya ben biraz erkek vari bi hatunum zaten giysemde yakışmadığını düşünüyorum:))

de get gurban kime diyon bunu kız fıstık gibisin fıstık hemide antepp Şeniz
burcucello, tüllerin ve beyaz eşyalarını iyi günlerde kullan tatlım.

burcuözge, made ve mısra seviyorum sizi beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün. Şeniz

beni sevmiyonusmuuuu senağlama

Oldu canim, yazmamak icin zor tutuyom zaten kendimi bütün gün )) Sanki ders calistim iste... Beni cok alikoyuyorsunuz kizlar bak sengözlerimebaksanab

Bende Burmalim derim kaydirigubbakcemile5

ya sende bütün gün kütüphanedeyin diyosun hep burdasın sonra çakacaksın derslerden suçlusu sizsiniz demeee :mymeka:klava:

hee sözde bende hakimlik sınavına hazırlancam:)))

al bi tembel daha sende takıll made hanımmm :mymeka:
kizlar demin Itibar Puanlari gördüm profilimde. Hic fark etmemistim. Veren arkadaslara tesekkür ederim ;=)))

ya bende gördüm nasıl veriliyo bu puan ben hepinizin itibarını yükseltmek istiyorum :1hug:a.s.

khena balıms senide çok seviyom. burdaki bütün kısçeleri seviyom.

itibar puanıda mesaj numarasının yanında terazi varya oradan veriliyor.

3,5 saat canım bilmiorum ama genelde öyle oluyor yani benim bildiğim kadarıyla..

hee doğru 3,5 saat miş. ya o kadar saat napıcazz. off ben hiç kına gecesine gitmedim napıcaklar bana orda bilmiyorum çok korkuyorum senağlama

Gıcık yasemin açmıyo telefonunuuuu klava:
bi bakım ne yaptı die merak ettim.. çaldı çaldı açmadıı ben sorarım ona yarınn senağlama

Kızlar yatak odama bi baksanıza, ne diyeceksiniz merak ediyorum...

bayıldım canım güle güle kullann

günaydın kızlar,

daisy, sanırım sen gelinlik almıştın hayırlı olsun

çok tk ederim canım ama almadım dikilecek daha kaydirigubbakcemile2

güle güle eskit şekerimm darısı bana :sm_cool:

neyse kızlar madem yeni evleniyoruz napıyoruzzzzz sexi donlar alıyoruzzzzz,fırfırlı falan,gecelikler satennnnn,sabahlıklar öyleeeee

delikafadulden

herkese iyi akşamalar kızlarr

sanada iyi akşamlar canım nasılsınn

gelinlik ayakkabımın resmini koyayım mı??? DDDDDDDDDD

haydi koy koyy a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…