iyi bir haber vereyim kına yerimizi tuttuk 300 ytl bayıldık ama enazından o işi hallettikhihoyyyt
tubişcim tüller geldi koctasın net sitesinden :))
senin gelinlik nooldu??
haa kızlar biz beyaz esyalarımızı aldık bu arada :)
siemens inox nofrost buzdolabı
siemens inox bulaşık mak.
siemens 8 kilo kapasiteli çamaşır mak. 15 dakika da hızlı yıkama programı beni acayip cezbetti.artık habire yorgan,battaniye yıkarım
siemes inox aspirator
erkekvari :uhm:hatun CADIARZU oda değişikmiş... :roflol:
vallahi bende işve cilve tamam, et but tamam, salça kalça tamam:roflol: birde utangaçlığı aştık mı var yaaa.....sositososito
1-İşve:Yok
2-Cilve:Yok
3-kocam arada sırada devrem diyo gel sen düşün artık:))
kızlar iyi akşamalr hepinizeee napıyonuz bakiiimmmm.. ben nişan elbisemi aldım çok mutluyum :)) nişan davetiyelerim de basılmış ohhh yük kalktı.. önceden nişanı olanlar daha şanslı galiba ben hem düğün hem nişan telaşı yaşadım bugünlerde..
burcuözgeeem sen nasılsın cnm? :) eklemiyon son zamanlar ciciler biciler bitti heralde artık senin çeyiz olayı tamamdır.. yoksa ben mi kaçırıyom ara sıra girdiğim için..
elifcim relax cnm sakin ol emi, ben de bu günlerde ufak şeylere kızıyo oldum önceden üstünde bile durmayacağım şeylere bi bakıyom sesimi yükseltmişim sonra frenliyom kendimi noluyoz diyorum kendi kendime rahatlatıyorum cnm.. sen de dene sesin yüksek çıkınca içinden kendinle konuş işe yarıyor :lepi:
kızlar girdim ama sadece okuyorum kusura bakmayın olur mu.
yok mısracım 3 aydır sözlüyüm :)) bölüm atlayamadım daha bu oyunda :1closedeyes:
Isauracım bugünlerde inanılmaz yorgunum o kadarki bugün 2 saatlik uykuyla ayakta durmaya çalıştım mesai bitince gidip yatarım diye saatleri saydım,daha uyuyacağım saat kaç olmuş.Tüm vücudum ağrıyor
kimse konuşmasın mısranın canı sıkılsıngitsin uyusun :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?