2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

iyi bir haber vereyim kına yerimizi tuttuk 300 ytl bayıldık ama enazından o işi hallettikhihoyyyt

hayırlı olsun canım,300 tl çok değilmiş bence, bol bol kurtlarını dök bakalım sositososito

burcucumm hayırlı olsun siemens beyaz eşyaların en iyisini yapmışsın, ve de ip perdelerin tabiki :1hug:

erkekvari :uhm:hatun CADIARZU oda değişikmiş... :roflol:
vallahi bende işve cilve tamam, et but tamam, salça kalça tamam:roflol: birde utangaçlığı aştık mı var yaaa.....sositososito

oooo burcu cnm geriye bi koca kalmış o da yakında geliyo zaten,yaktın adamı delikafadulden kaydirigubbakcemile3

1-İşve:Yok
2-Cilve:Yok
3-kocam arada sırada devrem diyo gel sen düşün artık:))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar iyi akşamalr hepinizeee napıyonuz bakiiimmmm.. ben nişan elbisemi aldım çok mutluyum :)) nişan davetiyelerim de basılmış ohhh yük kalktı.. önceden nişanı olanlar daha şanslı galiba ben hem düğün hem nişan telaşı yaşadım bugünlerde..

burcuözgeeem sen nasılsın cnm? :) eklemiyon son zamanlar ciciler biciler bitti heralde artık senin çeyiz olayı tamamdır.. yoksa ben mi kaçırıyom ara sıra girdiğim için..

elifcim relax cnm sakin ol emi, ben de bu günlerde ufak şeylere kızıyo oldum önceden üstünde bile durmayacağım şeylere bi bakıyom sesimi yükseltmişim sonra frenliyom kendimi noluyoz diyorum kendi kendime rahatlatıyorum cnm.. sen de dene sesin yüksek çıkınca içinden kendinle konuş işe yarıyor :lepi:

Duşumu aldım geri geldim.

Burcuözgecim yaptığın plan gayet mantıklı görünüyor cnm.

Elifcim hadi gel katıl ama.

Bu burcucello nereye gitti hani ayakkabı.

Pinkgun hoşgeldin.

Hoşgeldin cnm.Ben seni nişanlı sanıyordum:1shok:

ayy kıslar üstümde epey stres birikmiş.. dün elbise deniyodum iki kat elbise.. üstümdeki elektrikten olsa gerek çatır çatır yapmaya başladı giyince,böyle birbirine yapıştı katlar açılmadı yürürken.. ordaki kız da ilk defa böyle görüyorum dedi.. baya bi elektirk var bende bu günlerde yaa topraklanmam lazım delikafadulden

Isauracım bugünlerde inanılmaz yorgunum o kadarki bugün 2 saatlik uykuyla ayakta durmaya çalıştım mesai bitince gidip yatarım diye saatleri saydım,daha uyuyacağım saat kaç olmuş.Tüm vücudum ağrıyor

kızlar girdim ama sadece okuyorum kusura bakmayın olur mu.

elifim ne yapabilirim seni neşelendirmek için

amuda kalksam CADIARZU hoş onuda lisede bile sınavda yapamamış 1 almış bir şahsiyet var karşında:roflol:

yerim ben seniii yz bir şeyler balıı rahatlaaaŞeniz
aşkın burda bakk dağ gibii aaaaa:lepi:

ayy cnm nasıl duruyosun 2 saatlik uykuyla yaa ben olsam yere yığılır kalırdım heralde uykuyu çok seviyorum çünkü kaydirigubbakcemile2 çoktaaan sıcacık yatağıma geçip rüyalar görmeye başlamıştım..

yavruşummm gidip dnlensene yaaaa:teselli: ne olurrr....
halsiz düşeceksinnŞeniz

burcum zaten bendeki sorun ordan kaynaklanıyo.. siz ne güzel kademe kademe atlamışınız.. ben daha ilk bölümdeyim ama kendimi birdenbire (inşallah sonsuza kadar sürecek) finalde bulcam hihoyyyt doğal olarak hepsi üstüsüte olunca strese girdim baya bi..

hehe mısracım fena fikir değil hee toptan kurtulurum ayol elektriğimden kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…