slm kıslar bende haziranda evleniommm....evlenecek olanlar gelinliklerinizi aldınızmı
selam arkadaşlar.bugün hiç keyfim yok.sabah nişanlımla çok kötü kavga ettik.öğlen annemle kavga bikaç saat önce de patronumla kavga ettim.off sabahtan beri ağlamaktan gözlerim davul gibi şişti bu ne yaaaaa valla nasıl bi gün bu!!!!
burcu sende koyacaksan koy şu ayakkabıları yoksa benden temiz bi dayak yicen haaaaa :mymeka:
hb canım
kıslar bişey sorcam hatta birkaç sey....
benim evim ayrı olcak...inş.
ben yatak odamı kırmızı ağırlıklı istiom...sizce kırmızı duvar rengi nasıl olurr
bide mekanizmalı perdeler kullanışlımı
slm kıslar bende haziranda evleniommm....evlenecek olanlar gelinliklerinizi aldınızmı
ben yatak odamı kırmızı ağırlıklı istiom...sizce kırmızı duvar rengi nasıl olurr
kuzu sen gerginmisin acaba biraz bu gün CADIARZU
ona göre yaklaşcam birde benle kavga etme :roflol:
ya canım bilmiyorum.bugün beyaz eşyalar ve ikili koltuğumuz gelecekti.bizde nişanlımla onun salonda olan çekyatı arka odaya taşıyacaktık.koltuğu kaldırdık ve ne oldu nasıl oldu anlamadım ama o bana bağırıyo ben ona anlamadım sonra ben en son balkonda bitti bu iş diye böğüre böğüre ağlıyodum offf anlatamıcam daha fazla sanırsam
Ben geldimmmm Elif cim bugünlerde herkes kötü bende merak edip astrolojiyi taradım ayın 17 de kadar herkes gergin olacakmış,önemli kararlarda almayacakmışız bilgilerine cnm.
Burcuözge napıyosun cnm?
Burcucello bekliyorum ayakkabının resmini iki gündür hadiiiiii tatlım.
Hız hoşgeldin cnm.
canikom iyiyim sen nasılsınnnn:1hug:
biliyormusun dünden beri soğan suyu içiyorum :sm_cool:
gerçi bu gün adet olmam gerekirdi olmadım çok gergin bedenim, feci şekilde şiştim..
mısram bir akıl ver bana böyle giderde günü sürekli atlarsa düğün günü adet olucam.
biliyorsun ayın 16 sında düğünüm. normalde 10 da adet oluyordum. ancak strestenmidir nedir mesela bu ayda atlıyor. önümüzdeki ayları sen düşün:çok üzgünüm: ne yapmalıyım sence... birde ben adet döneminde felaket şişiyorum gergin oluyorum. düğün stresinde birde bu gerginliği yaşarsam kesin ortada zombi gibi gezen bir kız olurum senağlama
Canım benim soğan suyu yumurtlamayı kolaylaştırıyor.Bende inandım çünkü hiçbir zaman vaktinde gelmeyen zatı muhterem bu ay iki gün önceden geldi,üstelik 1 hafta öncesinde başlar benimağrılarım bu kez yoktu çokk şaşırdım.
Düğün öncesinde ne yapabilirsin bilmiyorumtatlım.Geciktirici ilaçlar varmış ancak ne denli sağlıklıdır orası meçhul.
Bende düğünün ertesi günü regl oldum:)
Bir araştıralım bakalım ne yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?