2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

slm kıslar bende haziranda evleniommm....evlenecek olanlar gelinliklerinizi aldınızmı

yok canım almadım ben daha benimde temmuzda nasipse.
mayısta dikilmeye başlayacak....
aramıza hoşgeldinnn:1hug:

elifim nerelerdesn ya çok özledim seniiiŞeniz
ayy karnımda acıktı cucuyu (kızkardeşimi)bekliyoruz...cokacimcoook

selam arkadaşlar.bugün hiç keyfim yok.sabah nişanlımla çok kötü kavga ettik.öğlen annemle kavga bikaç saat önce de patronumla kavga ettim.off sabahtan beri ağlamaktan gözlerim davul gibi şişti bu ne yaaaaa valla nasıl bi gün bu!!!!
burcu sende koyacaksan koy şu ayakkabıları yoksa benden temiz bi dayak yicen haaaaa :mymeka:

kuzu sen gerginmisin acaba biraz bu gün CADIARZU
ona göre yaklaşcam birde benle kavga etme :roflol:

hb canım
kıslar bişey sorcam hatta birkaç sey....

benim evim ayrı olcak...inş.
ben yatak odamı kırmızı ağırlıklı istiom...sizce kırmızı duvar rengi nasıl olurr

bide mekanizmalı perdeler kullanışlımı

canım bütün sorulrını bir mesajda yazabilirisin... yerimseniben
ben şimdi yemeğe gidiyorum gelince cevaplıycam eliften uzak dur dövebilir sırnaşık şey

elilim şaka patıyorum hee sakın alınma kuzucuğummm aramızdaki samimiyete dayanarak yazıyorum. :1hug: sende anlat bakim derdini gelince bakıcammma.s.

slm kıslar bende haziranda evleniommm....evlenecek olanlar gelinliklerinizi aldınızmı

ben yatak odamı kırmızı ağırlıklı istiom...sizce kırmızı duvar rengi nasıl olurr

öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım aramızda 6 gün varmış mekanizmalı perdeler sadece yıkama ve takma esnasında uğraştırıyor ama çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla (yeni evlilerden) genelde yere kadar uzanan pullu fln perdeler yaptırıyorlar. mesela katlamalı perdelerde senede 1 defa fln yıkanyormuş o iyiliği varmış...
bnde yatak odasına kırmızı örtü aldım ve kırmızılı perde kırmızı abajur beyaz takım planlıyorum tek birduvarını kırmızı düşünebilirsin ama iddaalı olur yanee :jeyyar:

gelinliğimide diktiriyorum canım geçen hafta modeli belirledim mayısın 15ine elimde olcak inş :hooray:

kuzu sen gerginmisin acaba biraz bu gün CADIARZU
ona göre yaklaşcam birde benle kavga etme :roflol:

ya canım bilmiyorum.bugün beyaz eşyalar ve ikili koltuğumuz gelecekti.bizde nişanlımla onun salonda olan çekyatı arka odaya taşıyacaktık.koltuğu kaldırdık ve ne oldu nasıl oldu anlamadım ama o bana bağırıyo ben ona anlamadım sonra ben en son balkonda bitti bu iş diye böğüre böğüre ağlıyodum offf anlatamıcam daha fazla sanırsam

hay allah yavrum yaaa
süre kısaldıkça gerginleşiyorsunuz sende sinirlerine hakim ol birazık... :teselli:
kuzucuğum ufak şeylere takılma relaxx rahatlaa kuzucumm bir daha gelecek mi bu günlerr yapma gözünü seveyim...Şeniz

canım yatak odasında kırmızı uygun bir renk değil diye duymuştum. tutkunun rengi olmasıyla birlikte tüm duyguları uç noktalarda yaşatan bir renkmiş. yani beraberinde kavgayı tartışmayıda getirir diyorlar. renklerin gücünü biraz daha araştır derim. hele hele her gece başını koyduğunda seni gerginleştirecek bir renk istemezsin herhalde. bence saha soft renkler seçmeyi dene. kırmızıyı çok seviyorsan kırmızı objelerle tamamla dekorunu derim. ama duvarda kırmızı pek uygun değil kanımca... ayrıca etkisinin haricinde odanın konumu ışık alıp almadığıda önemli. odayı dahada karartabilir.

mekanizmalı kullanan yakınlarım var çok memnun olduklarını söyledler. ama ben kendi evim olmadığı için kiracı olacağımız ve sürekli tayinci olacağımız için mekanizmalıyı sadece yatak odamda düşünüyorum. onunda sebebi içeri ışık sızdırmayan cinleri var bende sabah gün aydınlanınca uyuma problemi var ona yardımcı olacağını düşünüyorum. onun dışındakilerde yanda fon perde olmak üzere spor perdeler tercih edicem inşallahh

umarım yardımcı olabilmişimdir canım....:1hug:

Ben geldimmmm Elif cim bugünlerde herkes kötü bende merak edip astrolojiyi taradım ayın 17 de kadar herkes gergin olacakmış,önemli kararlarda almayacakmışız bilgilerine cnm.

Burcuözge napıyosun cnm?

Burcucello bekliyorum ayakkabının resmini iki gündür hadiiiiii tatlım.

Hız hoşgeldin cnm.

HIZcım perdeleri sormuşsun ben mekanizmalı almadım sadece mutfakta store perde var.Mekanizmalıları kullanmak daha doğrusu temizlemek çok zor.Birde benimgibi çok titizsen uğraşamazsın.Tabi senin kararın bilemeyeceğim.Ben sadece böyle deniz kenarında olan evlere yakıştırıyorumo tarz perdeleri.Burcuözgede açıklamış kiracı olacaksan da hiç düşünme derim.Çokkk pahalı başka bir eve çıktığında uyması zor.Benim perdelerin resmini bulursam birazdan senin için eklemeye çalışırım.
Evim evimde gördüysen eklemeyeyim,resimleri kaldırdım ordan bak derdim

Kırmızı duvar rengi konusundada burcucum profesyonel açıklamayı yapmış.Kırmızı zor bir renktir başka renklerle kombine etmek gerekir tartışmalara gebe bir ilişki olmaması için.Perdeni-yatak örtünü -halılarını kırmızı alsan çok daha iyi olur bende öyle yaptım.Takımım beyaz,duvarlar tam zıt renkte yeşil :)

canikom iyiyim sen nasılsınnnn:1hug:
biliyormusun dünden beri soğan suyu içiyorum :sm_cool:
gerçi bu gün adet olmam gerekirdi olmadım çok gergin bedenim, feci şekilde şiştim..
mısram bir akıl ver bana böyle giderde günü sürekli atlarsa düğün günü adet olucam.
biliyorsun ayın 16 sında düğünüm. normalde 10 da adet oluyordum. ancak strestenmidir nedir mesela bu ayda atlıyor. önümüzdeki ayları sen düşün:çok üzgünüm: ne yapmalıyım sence... birde ben adet döneminde felaket şişiyorum gergin oluyorum. düğün stresinde birde bu gerginliği yaşarsam kesin ortada zombi gibi gezen bir kız olurum senağlama

Hız cım bak böyle işte,kafanda bir fikir oluşturması adına ekliyorum yatak odamın resmini;

[/IMG]

Canım benim soğan suyu yumurtlamayı kolaylaştırıyor.Bende inandım çünkü hiçbir zaman vaktinde gelmeyen zatı muhterem bu ay iki gün önceden geldi,üstelik 1 hafta öncesinde başlar benimağrılarım bu kez yoktu çokk şaşırdım.

Düğün öncesinde ne yapabilirsin bilmiyorumtatlım.Geciktirici ilaçlar varmış ancak ne denli sağlıklıdır orası meçhul.
Bende düğünün ertesi günü regl oldum:)

Bir araştıralım bakalım ne yapabiliriz

kelin ilacı olsa başına sürerdi diyorsun :roflol:
ben o geciktiricilerden lisede kullandım bir sene tatile gidiyorduk tam o zamana denk geliyordu bırakınca 2 gün sonra oluyorsun. omadı temmuzda değilde haziranda ki adetimi buna göre erteliyim diyorum. böylece döngü doğal olarak değişmiş olur sıkıntısınıda haziranda yaşarım temmuzda tarih değiştiği için gelmez böylelikle diyorum ne dersin.. hayatta bir kere kullanmanın sakıncası olur mu CADIARZU
çünkü düşünsene belki kıbrısa gidicez ben yatak döşek sancılı yatıcam hiç istemem aynı şekilde düğün günümede gelmesini istemem... son ihtimal bunu yapıcam artık... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…