şekerleblebi aslında öyle,yan etkisi yokmısranın da dediği gibi
yeni evliler için en iyi yöntem kondom galiba
beeeeeeeeennnnnnnnnnn
:lepi:
bu arada sen kaç kilo oldun ayıptır sorması
soğan suyuyla epey kilo verdin çünkü
Diyet yapan var mı aranızda bakiyim ara öğünler için birşey önereceğim
kızlar ben en temiz korunma yöntemini buldum hem sağlıklıda,kimseye zararı yok
ayrı odalarda yatın:))
hem sağlıklı, hem temiz hemde en kesin korunma yöntemi
:lepi:
canım valla bizde gitmedik daha bize yeni belediye açılıyor ümraniyedeki 300 ü duyunca tek ümidim o belediyeyi beklemek oldu. eğer yer bulamazsanız nasılsa izin kağıdı ile nikah kıydıracaksınız o zaman bizim belediyeye gelirsiniz nasılsa full boş olurbiz bu hafta çok yoğunuz gidemicez ancak haftaya gidebiliriz
ammannn bu nikah konusu çok zormuş neyse ya benim gibi yatak odasını almayn varmı ne zaman alcaz nerden alcaz kaça alcaz
Profilo Fırın- 4200 E (3200) Turbo + Grill beyaz fırın 3 gazlı, 1 elektrikli ocak gözü Düğmeden otomatik ateşleme Sıcak hava dolaşımı + üst ızgara Cam üst kapak Fırın içi aydınlatma Çekmece Ayarlanabilir...
kızlar yaa yok öyle 300-400 ytl falan nikah işlemleri için bizde gidip aldık gün.sağlık raporu için tek kuruş para almadılar ayrıca bizdede nikah memuru gelecek sadece ona 160 ytl ödedik okadar.sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
bende ole biliyormelifcim eşyalarını güzel günlerde kullan tatlım
bu arada doğum yapmamış birine spiral takmazlar diye biliyorum ben
bizzde memur salona geliceği için 130 milyon verdik ama anadolu yakasında sağlık ocakları artık sağlık raporu vermediği için özele gittik o yüzden 300 milyonumuz gitti canım
ben de 1 seneye yakın hap kullandım kızlar. O dönem diyetisyene de gidiyordum, ve hiç hoşlanmadı hapa başlamamdan. Bilmiyorum belki kilo vermemi zorlaştırmıştır, belki daha hızlı verebilecekken verememişimdir ama sonucta hap kullandığım süre içinde diyet yaparak 20 kilo verdim.
Diyet yapan var mı aranızda bakiyim ara öğünler için birşey önereceğim
canım belediyeden belediyeye şöyle farkediyormuş;eger düğün yapacağınız yer belediyenin sınırları içerisindeyse 160 ytl eger sınır dışına çıkıyorsa 230 ytl dahada uzaktaysa fiyatta artış oluyormuş bilginiz olsun.
sağlık raporuna gelincede ben özele gidip alalım dedim sırayla falan uğraşmamız oluruz dedim ama kesinlikle sağlık ocağından ve hıfzısıha hastanesinden kan tahlilleri yaptırmanız gerek dediler.ayrıca biz gün aldık ama sonuçları almadık zaten belediye bizi ilgilendirmiyor sağlık raporu dedi eger ters bir durum çıkarsa siz karar vereceksiniz dedi evlenip evlenmemeye..
kızlar ben en temiz korunma yöntemini buldum hem sağlıklıda,kimseye zararı yok
ayrı odalarda yatın:))
Canım bu hafta hiç tartılmadım ama bugün çok iyi farkettim yeni aldığım pantalon düşüyorrrr üstümden.Ama yanlardan gidiyor belden gidiyor göbiş ortada yumurta gibi çıktı.
Soğan suyunuda 15 günlük kürden sonra bıraktım ne kadar ara verileceği hakkında net bir bilgi bulamadım,diyet yapayım derken sağlığımdan olmayayım nolur nolmaz.Tahminim 7 kg verdim:)))Şimdi elma sirkeli su içiyorum,yediklerime dikkat ediyorum,ara öğünler içinse tavsiyem keçiboynuzu hem tatlı isteğini gideriyor hemde tok tutuyor cnm.
Başka sorun varsa burdayım seve seve cevaplarım.
kim demiş yok die aç ümraniye belediyesinin sitesini fiyat görsün gözünn delikafadulden
khena ben bize söylenen fiyatı söyledim gün almaya gitmeden önce bizde 500-600 ytl diye biliyorduk ama öyle çıkmadı.umarım sizdende az fiyat alırlar yaklaşımın biraz kırıcıydı neyse.senağlama
Canım bu hafta hiç tartılmadım ama bugün çok iyi farkettim yeni aldığım pantalon düşüyorrrr üstümden.Ama yanlardan gidiyor belden gidiyor göbiş ortada yumurta gibi çıktı.
Soğan suyunuda 15 günlük kürden sonra bıraktım ne kadar ara verileceği hakkında net bir bilgi bulamadım,diyet yapayım derken sağlığımdan olmayayım nolur nolmaz.Tahminim 7 kg verdim:)))Şimdi elma sirkeli su içiyorum,yediklerime dikkat ediyorum,ara öğünler içinse tavsiyem keçiboynuzu hem tatlı isteğini gideriyor hemde tok tutuyor cnm.
Başka sorun varsa burdayım seve seve cevaplarım.
Sen bunu mu uyguluyorsun söyle bakalımklava:
Benim yöntem uygulamama gerek kalmıyor çünkü kocişle görüşmüyoruz daha doğrusu yeni ismiyle ev arkadaşımladelikafadulden
kim demiş yok die aç ümraniye belediyesinin sitesini fiyat görsün gözünn delikafadulden
khena ben bize söylenen fiyatı söyledim gün almaya gitmeden önce bizde 500-600 ytl diye biliyorduk ama öyle çıkmadı.umarım sizdende az fiyat alırlar yaklaşımın biraz kırıcıydı neyse.senağlama
kırmak için söylemedim. kırıldıysan özür dilerim.. ama sen kendi yazdığına bakarsan daha kırıcı olduğunu fark edeceksin. biz aylardır bunu konuşuyoruz. ve sen yok ole bişi bişi demişsin arkadaşı yalan söylüyo gibi aksetmişsin.
mısra guzum bu soğanı kaynatıyodum sonra napıyoduk?bu birrrrrr
ikincisi sabah börek yiyebilirimiyim bu suyu içince
üç maşallah hepberaber üreme sağlığına katkıda bulunduk:))özel hayat mayat kalmadı:))
kırmak için söylemedim. kırıldıysan özür dilerim.. ama sen kendi yazdığına bakarsan daha kırıcı olduğunu fark edeceksin. biz aylardır bunu konuşuyoruz. ve sen yok ole bişi bişi demişsin arkadaşı yalan söylüyo gibi aksetmişsin.
eğer o şekilde aksettirdiysem özür dilerim arkadastan.ben sadece çok fazla para koparmamaları için uyarıda bulunmak istemiştim kusura bakmayına.s.
valla ben ne varsa denedim yok yok boğazınızı tutmadan hiç bişi zayıflatmıyor.
bide bu termal sauna şortlar var arkadaşımdan alıp 1 hafta denemiştim. çok güzel sıkılaştırıyor ve terletiyor göbeğide eritiyorr :jeyyar:
bende dün akşam siperiş verdim yarına elime ulaşır herhaldeee :lepi:
kullanayım tavsiye edip etmeyeceğimi yazıcam size . 1 haftalık kullanım için gayet beğenmiştim
Şekercim koyu kahverengi renkte-sert-içi çekirdekli ve ballı bişey.Senin dediğinden yani bu keçilerin boynuzu :)
Kız valla sen dalga geçiyorsun ne böreği,sdimitin bile 3 te birini yiyebilirsin sadeceklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?