2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

beeeeeeeeennnnnnnnnnn
:lepi:
bu arada sen kaç kilo oldun ayıptır sorması
soğan suyuyla epey kilo verdin çünkü

Canım bu hafta hiç tartılmadım ama bugün çok iyi farkettim yeni aldığım pantalon düşüyorrrr üstümden.Ama yanlardan gidiyor belden gidiyor göbiş ortada yumurta gibi çıktı.
Soğan suyunuda 15 günlük kürden sonra bıraktım ne kadar ara verileceği hakkında net bir bilgi bulamadım,diyet yapayım derken sağlığımdan olmayayım nolur nolmaz.Tahminim 7 kg verdim:)))Şimdi elma sirkeli su içiyorum,yediklerime dikkat ediyorum,ara öğünler içinse tavsiyem keçiboynuzu hem tatlı isteğini gideriyor hemde tok tutuyor cnm.
Başka sorun varsa burdayım seve seve cevaplarım.

Diyet yapan var mı aranızda bakiyim ara öğünler için birşey önereceğim

ben ben ben !!!! delikafadulden

kızlar ben en temiz korunma yöntemini buldum hem sağlıklıda,kimseye zararı yok
ayrı odalarda yatın:))

oldu gözlerim doldu canım :roflol::roflol:

Tubişşşşşccimmm canım yaa ben daha da heyecanlandım şimdi yaaa delikafadulden

biz bu hafta çok yoğunuz gidemicez ancak haftaya gidebiliriz
canım valla bizde gitmedik daha bize yeni belediye açılıyor ümraniyedeki 300 ü duyunca tek ümidim o belediyeyi beklemek oldu. eğer yer bulamazsanız nasılsa izin kağıdı ile nikah kıydıracaksınız o zaman bizim belediyeye gelirsiniz nasılsa full boş olur

ammannn bu nikah konusu çok zormuş neyse ya benim gibi yatak odasını almayn varmı ne zaman alcaz nerden alcaz kaça alcaz

canm ben yatak odamı evve den aldım ilk başlarda resmini yollamıştım sonra ondan vaz geçtim başka model beğendim resmini eklerim

Elif güle güle kullan inşallah

bunu özellikle getirdim geri dönüp okumak zor olmaın die

kim demiş yok die aç ümraniye belediyesinin sitesini fiyat görsün gözünn delikafadulden

elifcim eşyalarını güzel günlerde kullan tatlım
bu arada doğum yapmamış birine spiral takmazlar diye biliyorum ben
bende ole biliyorm

bizzde memur salona geliceği için 130 milyon verdik ama anadolu yakasında sağlık ocakları artık sağlık raporu vermediği için özele gittik o yüzden 300 milyonumuz gitti canım

bende bi yere tel açtım şimdi sağlık raporu 110 tl istiyolar ssk olarsa fiyatta indirim varmış

maşallahhhh nasıl verdin şimdi kaç kilosun diyet örneğini görebilirmiyim

Diyet yapan var mı aranızda bakiyim ara öğünler için birşey önereceğim

ben varımmm bennn öner bakımmm ne önericen valla çok lazım öneriler

valla ümraniye belediyesi kendi sınırları içindeyse 300 dışındaysa 500 istiyoo senağlama

kızlar ben en temiz korunma yöntemini buldum hem sağlıklıda,kimseye zararı yok
ayrı odalarda yatın:))

bayıldım ben bunaaa :roflol::roflol:

mısra guzum bu soğanı kaynatıyodum sonra napıyoduk?bu birrrrrr
ikincisi sabah börek yiyebilirimiyim bu suyu içince
üç maşallah hepberaber üreme sağlığına katkıda bulunduk:))özel hayat mayat kalmadı:))

valla ben ne varsa denedim yok yok boğazınızı tutmadan hiç bişi zayıflatmıyor.
bide bu termal sauna şortlar var arkadaşımdan alıp 1 hafta denemiştim. çok güzel sıkılaştırıyor ve terletiyor göbeğide eritiyorr :jeyyar:
bende dün akşam siperiş verdim yarına elime ulaşır herhaldeee :lepi:
kullanayım tavsiye edip etmeyeceğimi yazıcam size . 1 haftalık kullanım için gayet beğenmiştim

şu sert içi ballı gibi bişey dimi bu keçiboynuzu :uhm:

Sen bunu mu uyguluyorsun söyle bakalım klava:

Benim yöntem uygulamama gerek kalmıyor çünkü kocişle görüşmüyoruz daha doğrusu yeni ismiyle ev arkadaşımladelikafadulden

henüz deel delikafadulden

Canlarım çok sıkı bir diyet yapmıyorum işimden dolayı spor hiç yapamıyorummmmmm(
Bana kilo aldıran yiyecekleri biliyorum onları hayatımdan çıkarmaya başladım ,bu kilolarımın sebebi kociş nişanlıyken iş çıkışı onun işyerine gidiyordum.Orada bisküvi-çikolata-pide ..vs geç saatlerde yyordum ee harekette olmayınca düğünden sonra bir tartıldım şok oldum bu yaşıma kadar hiç böyle bir kiloya ulaşmamıştım 64 kg ya yakındım.Hemen silkelendim uyandım,derhal diyet dedim kendime.Boy olmadığı için ve çok yuvarlık hatlı bir vücuda sahip olduğum için aldığım kilolar direkt belli oluyor.

Öncelikle şunu belirteyim ben diyet yapmıyorkende kızartılmış hiçbirşey yemiyordum asitli hiçbirşeyde içmiyordum.

Sabahları bir fincan sıcak suyun içine bir çay kaşığı bal-bir yemek kaşığı kadarda elma sirkesi koyup içiyorum,yarım saat sonrada kahvaltımı ediyorum.Kahvaltıda yağ hariç herşey yiyorum.EkmeK olarakta UNO nun light ekmeği var onu yiyorum yada kepekli olanını.

Öğle yemeğinde işyerindeyim kurum yemeği yemem gerekiyor,aylık listeyi alıp evime götürdüm buzdolabına astım.Akşamdan bakıyorum ertesi gün ne var diye ona göre yemek getiriyorum işyerine.Kereviz gibi bir sebze yemeği varsa yemek getirmiyorum.

Gün içinde toplam 3-4 fincan yeşil çay içiyorum,sıcak su içiyorum günlük aldığım sıvı ortalama 3 litre hal böyle olunca wc den çıkmıyorum tabi :)))))))

Akşamlarıda eşime yaptığım yemeklerden pastalardan yemiyorum çok canım çekerse ucundan tadına bakıyorum.Kendime sebze yemeği yapıyorum yada kahvaltı türüyle geçiştiriyorum.

Gün içinde bu light ekmeklerden 6 dilim yeme hakkınız var belirteyim.

Müdür geldi nasıl yazdığımı bilmiyorum idare edin artıkım.:)

Kız valla sen dalga geçiyorsun ne böreği,sdimitin bile 3 te birini yiyebilirsin sadece klava:

Şekercim koyu kahverengi renkte-sert-içi çekirdekli ve ballı bişey.Senin dediğinden yani bu keçilerin boynuzu :)

Evet cnm o şortlar da iyi faydası oluyor.Bendede kemer var aklıma gelip bir taksam epey inceltiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…