Ududub'cum bırak şehiri belediyeden belediyeye bile değişiyor benim anladığım bu işler...
Elif'cim güle güle kullan
kızlar spirale gelincede bende düşünmüştüm çünkü hap kullanmamın bana zararı vardı ama doktor ilk çocuğunu yapmadan takamayız dedi şimdi hangisi doğru..artık nasıl korunacam bilmiyorum.aşı varmış 1 aylık 3 aylık 6 aylık hiç onu duyan varmı aranızda??
tubişcim ilk seni yolluyoruz az kaldı bak şimdiden anlaşalım
1-düğüne 2 hafta kala veye 3 gün kalada olsa bizi ihmal etme çok mereak ediyo olcaz biliyorsun
2-hazırlıkların hakkında bizi bilgilendir
3-gelinliğin son halini ve resmini bize muhakkak göster
4-kına gecesi kına bittikten sonra resimleri buraya koyuyorsun hemen yok yorgunum yok uykum var mazeret kabul etmiyoruz
5- OLURDA ACİL BİŞEYE İHTİYACI OLURSAN MADDİ MANEVİ BİZ BURDAYIZ BİZE HEMEN YAZ.
not:ben bugün ne kadar uzun cümleler kuruyorum gerginlik çeneme pardon elime vurdu
sağol canım.bende duydum kilo aldırdığını hatta tüylenme bile yapıyormuş.annem bana ilk gece bi şekilde idare edin sonra gider spral taktırtırız sana diyo.annem yıllarca öyle korundu çünkü.ve hiçte şikayet etmedi.bilmiyorum benim canım tatlıdır ama acımıyormuş.yinede ürküyo insan
Diyet yapan var mı aranızda bakiyim ara öğünler için birşey önereceğim
canım belediyeden belediyeye şöyle farkediyormuş;eger düğün yapacağınız yer belediyenin sınırları içerisindeyse 160 ytl eger sınır dışına çıkıyorsa 230 ytl dahada uzaktaysa fiyatta artış oluyormuş bilginiz olsun.
sağlık raporuna gelincede ben özele gidip alalım dedim sırayla falan uğraşmamız oluruz dedim ama kesinlikle sağlık ocağından ve hıfzısıha hastanesinden kan tahlilleri yaptırmanız gerek dediler.ayrıca biz gün aldık ama sonuçları almadık zaten belediye bizi ilgilendirmiyor sağlık raporu dedi eger ters bir durum çıkarsa siz karar vereceksiniz dedi evlenip evlenmemeye..
kızlar spirale gelincede bende düşünmüştüm çünkü hap kullanmamın bana zararı vardı ama doktor ilk çocuğunu yapmadan takamayız dedi şimdi hangisi doğru..artık nasıl korunacam bilmiyorum.aşı varmış 1 aylık 3 aylık 6 aylık hiç onu duyan varmı aranızda??
kızlar ben en temiz korunma yöntemini buldum hem sağlıklıda,kimseye zararı yok
ayrı odalarda yatın:))
süpersinkızlar ben en temiz korunma yöntemini buldum hem sağlıklıda,kimseye zararı yok
kızlar ben en temiz korunma yöntemini buldum hem sağlıklıda,kimseye zararı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?