2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben de 1 seneye yakın hap kullandım kızlar. O dönem diyetisyene de gidiyordum, ve hiç hoşlanmadı hapa başlamamdan. Bilmiyorum belki kilo vermemi zorlaştırmıştır, belki daha hızlı verebilecekken verememişimdir ama sonucta hap kullandığım süre içinde diyet yaparak 20 kilo verdim.

Ududub'cum bırak şehiri belediyeden belediyeye bile değişiyor benim anladığım bu işler...
Elif'cim güle güle kullan

canım belediyeden belediyeye şöyle farkediyormuş;eger düğün yapacağınız yer belediyenin sınırları içerisindeyse 160 ytl eger sınır dışına çıkıyorsa 230 ytl dahada uzaktaysa fiyatta artış oluyormuş bilginiz olsun.
sağlık raporuna gelincede ben özele gidip alalım dedim sırayla falan uğraşmamız oluruz dedim ama kesinlikle sağlık ocağından ve hıfzısıha hastanesinden kan tahlilleri yaptırmanız gerek dediler.ayrıca biz gün aldık ama sonuçları almadık zaten belediye bizi ilgilendirmiyor sağlık raporu dedi eger ters bir durum çıkarsa siz karar vereceksiniz dedi evlenip evlenmemeye..

:roflol:komandom benim beeee kopardın yine beni:roflol:mısradietini tekrar yazarmısın sana zahmet ben sıkı sıkıya yapacamda

kızlar spirale gelincede bende düşünmüştüm çünkü hap kullanmamın bana zararı vardı ama doktor ilk çocuğunu yapmadan takamayız dedi şimdi hangisi doğru..artık nasıl korunacam bilmiyorum.aşı varmış 1 aylık 3 aylık 6 aylık hiç onu duyan varmı aranızda??

İğnenin içeriği ve fonksiyonu hapla neredeyse birebir aynıymış cnm

1- 16 Nisan Perşembe günü akşamına kadar burada olacağım bir aksilik çıkmazsa.
2- Cumartesi günü evimi yerleştirmeye başlayacağım. Beyaz eşyalar eve gidecek ve kurulacak.
3- Cumartesi veya Pazar gelinliği göreceğim teslim almadan önce görmek istedim sorun oldu biliyosunuz.
4- Kına gecesi düğünden bir gün önce olucak. Ertesi gün kuaförde olucam orada boşluk bulursam eklerim kuaförümün pcden yada arkadaşıma ekletirim ama o zaman ben yorumları göremem yada tatil sonrası hepsini bir eklerim.
5- ÇOOOKK teşekkür ederim en yakınımdaki bazı kişiler bile bu soruyu bana sormadılar. :çok üzgünüm:
Sizi gerçekten seviyorum ve hepiniz merak ediyorum umarım bir gün tanışma şansımız olur. Hepinizi öpüyorum Şeniz

Eşyaların tekrar hayırlı olsun elifcim. Spiralin doğumöncesi takılmadığını duymuştum .

Biz nikah işlemlerine para vermedik hiç neden o kadar çok para alıyorlar ki. H.sonu ve salona gelince 170 lira ödememiz gerekiyordu o kadar birde cüzdan parası var 30 lira.

ÇOK farkediyomuş gerçekten burda belediyeden memur getirmek için ümraniye belediyesi 300 tl istiyo maltepe belediyesi 130 demek ankarada 160 istiyooo...ikincisi burda sağlık raporlarını dışarda özelde yaptırıp sağlık ocağna gidip onaylatıyorsun başka hiç biyer onaylamada yetkili değil.. tek fark ankarada bedavaya sağlık ocağı yapıyo burda yapmıyo direk özele gönderiyoo

mısranın da dediği gibi
yeni evliler için en iyi yöntem kondom galiba

onu bunu bilmiyorumda kıslar benim enazından 1.5 sene bebiş düşünmemem gerek çünkü eşim bu sene sonu askere gideceksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…