2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

buda buzdolabı ariston 1000 tl

Estetik

v Yükseklik (cm) : 190.0
v Genişlik (cm) : 70.0
v Derinlik (cm) : 68.5

Hacimler

v Toplam hacim (lt) : 412
v Buzdolabı hacmi (lt) : 325
v Derin dondurucu hacmi (lt) : 87

Ana fonksiyonlar

v Soğutma sistemi : No-Frost
v Süper dondurma fonksiyonu
v Özellikler
v Hijyen kontrol sistemi
v Renk : Beyaz
v Yönü değişebilir kapı
v Raf adedi : 3
v Raf tipi : Beyaz profilli cam

Donanım

v Kutu içecek bölmesi : 4
v Yumurtalık kabı
v Tereyağı kabı
v Özel et/peynir kutusu
v 0° bölmesi

Performans

v Enerji verim sınıfı : A
v ıklim sınıfı : T
v Elektrik kesintisinde muhafaza süresi (sa) : 11.0
v Dondurma kapasitesi (kg/24 sa) : 5.0

neyse buzdolabını yükleyemiyorum kızlar merak ederseniz google a ariston buzdolabı 1911f diye aratıp bakabilirsiniz.

güle güle kullan elifcim:)kızlar siz bilirsinizde bende doğum kontrol hapını önermiyorum bende 7 kilo aldım

sağol canım.bende duydum kilo aldırdığını hatta tüylenme bile yapıyormuş.annem bana ilk gece bi şekilde idare edin sonra gider spral taktırtırız sana diyo.annem yıllarca öyle korundu çünkü.ve hiçte şikayet etmedi.bilmiyorum benim canım tatlıdır ama acımıyormuş.yinede ürküyo insan

kızlar yaa yok öyle 300-400 ytl falan nikah işlemleri için bizde gidip aldık gün.sağlık raporu için tek kuruş para almadılar ayrıca bizdede nikah memuru gelecek sadece ona 160 ytl ödedik okadar.sorusu olan varsa yardımcı olabilirim

elifcim eşyalarını güzel günlerde kullan tatlım
bu arada doğum yapmamış birine spiral takmazlar diye biliyorum ben

Valla kızlar doğum kontrol haplarıyla ilgili ben de bi kaç bişi aktarayım..bundan 6-7 sene önce sivilce tedavisi amaçlı bende birkaç tür doğum kontrol hapı içmiştim..o sinir yapıyor falan diyorsunuz ya, doğum kontrol hapları iki tür, birinin östrojeni fazla, birinin testesteronu..sinir yapan arkadaş doktoruna danışıp bir sonraki kutuda ilacını değiştirseydi birşeyi kalmazdı..kilo konusuna dönersek ben de 8 kilo falan almıştım, ilacı bırakınca ilk aylanda 5 kilosunu verdim geri kalanını 1 yılda falan verebildim..ama ilk kullandığım zamanki kiloma dönemedim ne yazık ki..vucut su topluyormuş bu haplarla o yüzden kilo almış gibi görünüyor basküle çıkınca :1shok:

1-2 ay önce kontor amaçlı kadın doğumcuma gitmiştim, doğum kontrolünü nasıl yapıcaz diye gitmişken bi sorayım dedim..bizim ailede meme kanseri olduğu için (1.derece yakınımda) kesinlikle doğum kontrol hapı kullanma dedi..ya eşin korunucak ya da rahim içi araç (spriral) kullanacaksın..ilk eşin korunur baktın rahat edemiyorsunuz rahim içi araca döneriz dedi..

Ududub'cum bırak şehiri belediyeden belediyeye bile değişiyor benim anladığım bu işler...
Elif'cim güle güle kullan

bizzde memur salona geliceği için 130 milyon verdik ama anadolu yakasında sağlık ocakları artık sağlık raporu vermediği için özele gittik o yüzden 300 milyonumuz gitti canım

Benim anladığım kadarıyla bu nikah işlemleri ıstanbul'da çok pahalı.

Elif cim güle güle kullan cnm beyaz eşyalarını.Bugün daha iyisindir umarım

Doğum kontrol hapları tüylenme yapmaz kızlar.Bende hormon bozukluğu olduğu için 10 yıl kadar önce kullandım,yukarda bir arkadaşında izah ettiği gibi vücut şişiyor-ödem topluyor.Aldığınız kilo 4 bile olsa yani bir beden büyümeniz gerekiyorken iki beden kadar genişliyorsunuz.Amaaaaaaaaaaa,herkeste aynı etkisi yok örneğin ablamıda zayıflattı bu ilaçlar birçok arkadaşım kullanıyor halen.Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta sigara içmiyor olacaksınız ve tam koruma sağlamasını istiyorsanız hergün aynı saatte içeceksiniz.
Ben kullanıyor muyum derseniz hayır çünkü sigara bağımlısıyım

Spiral da doğum yapmış kadınlara takılıyor canlar,bilgilerinize.En çok önerilen korunma yöntemi kondom ben her ne kadar sevmesemde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…