2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kizlar sizinle paylasmak istedim ve hemencik kaciyorum. Ders

ilk goruste aski anliyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby

Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir.

Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin arkadasindaki kazalarda cocuklara neden olur.

Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman

Ona kalbimi verdim saklasin diye salak buzdolabina koymus bozulmasin diye.

seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim.

Khena cım sen mi sormuştun yağların türünü değiştirebilirsin.Ben de hiç ölçü yoktur cnm göz kararı yaparım belirteyim istedim.

PATATESLİ MANTI TADINDA ÇORBA;

3-4 adet kabuklarını soyduğumuz patatesi rus salatasının içindeki gibi küçük-küp küp doğruyoruz.Tenceremize alıp sıcak su döküyoruz ne kadardır su düşüneyim 3 su bardağı olabilir.İçine evde varsa şayet yarım yemek kaşığı kadar tereyağı koyabiliriz.Patatesler pişerken sarımsaklı yoğurt hazırlıyoruz.Sonra tavada tereyağı ve naneyi kavuruyoruz.Servis tabağına aldıktan sonra arzu edilen miktarda yoğurt ekliyoruz karıştırıyoruz.Üstünede mis gibi kokan yağımızı.Afiyet olsun.

Bunun üstüne kıymada eklenebilir kanımca ben sevmediğim için koymuyorum.Kıymasız hali bile inanın mantı tadında oluyor.

hımmmm cokacimcoook ay bana bişiler oluyoo valla nefis bir anlatım nefis bir tad galiba akşam eve gidince yemek yoktur inşallah denemek istiyorum hemen... ama hem patates olması hemde yağ olayı beni biraz düşündürüyor. ne dersin kalorisi nasıldır?

Birde şu yapımı çok pratik olan iki renkli yumurtalı makarnamız var buyrun ;

Not:Makarnamız burgu olursa güzel oluyor.Çabuk pişmesi nedeniyle,çubuk makarna kırılıyor olmuyor karıştırmanız gerekeceği için .

Hadi başlayalım;

Yarım paket diyelim burgu makarna.
Tenceremize yada teflon derin bir tavamıza sıvı yağımızı koyuyoruz margarinde olabilir.Sonra makarnanın yarısını döküyoruz yağda kavuruyoruz kahverengimsi oluyor,ocağın ateşi çok yüksek olmasın yanar yoksa.Sonra kalan makarnalarımızı ekliyoruz,üstünede pilav pişirdiğin miktarda sıcak su.Hemen 1 yumurta kırıyoruz,makarna miktarı çoksa yumurta sayısını artırıyoruz.Hızlı hızlı iyice karıştırıyoruz,yumurtalar pişince tuzumuzuda ekleyip ağzını kapatıyoruz.Suyu çekince pişip pişmediğini kontrol edip altını kapatıyoruz su yeterli gelmemişse tekrar sıcak su ekliyoruz.
Servis tabağına iki renkli olan makarnamızı alıp karabiber serpiştirerek yiyoruz.
Afiyet olsun

Tatlım katı yağ kullanma sıvı yağla yap ,patetesi yoğurtla tüketeceğin için sorun olmaz

ben bunları aynen bölee ekliyorum yemek dosyama delikafadulden süpersin teşekkür ederim. yemek yapmayan biri olarak kolay ve değişik şeyler yapmayı öğrenmek lazımmm

Tatlım katı yağ kullanma sıvı yağla yap ,patetesi yoğurtla tüketeceğin için sorun olmaz

hımm tamam o zaman akşama mantı var :lepi:

canım sen nerde yaptırdınız sağlık raporlarını sağlık ocakları yapmıyor bildiğim kadarıyla

canım bütün belediyeler ayrı fiyatlandırıyor.mesela ududub 160 demiş.o batıkentte oturuyordu,batıkent yenimahalle belediyesine bağlı yanılmıyorsam(ki arkadaşlar batıkent türkiyenin bir çok sehrinden büyük bir semt,daha ilçe bile değil ilginçtir.aynı sekilde çayyolu,konutkent te aynı kaderi paylaşıyor) yenimahalle belediyesi 160 istemiş demekki. biz cankaya belediyesine bağlıyız,dış nikah 270 tl. sanırım 30 tl bağış yada cüzdan parası(bundan emin değilim) haa bi de sağlık ocağı parası var.beni çok şaşırtan bir gelişmedir bu,para almıyorlarmış!! DDDDDD bende inanamadım daha gecen sene arkadaslarım evlendi bir sürü para vermişlerdi!! ayrıca nüfus kayıt orneği almaya gittiğimiz de "ne kadar borcumuz" demiştik."artık almıyoruz "ucret demişlerdi :)))))) sanırım seçim yatırımı oldugu için ucret alınmıyor :))
onu bunu bilmiyorumda kıslar benim enazından 1.5 sene bebiş düşünmemem gerek çünkü eşim bu sene sonu askere gideceksenağlama
bende 5 sene istemiyorum,belkide hiç istemiyorum.büyük konusmayayım yine de..
tebrikler canım.aynen devam....
Kız valla sen dalga geçiyorsun ne böreği,sdimitin bile 3 te birini yiyebilirsin sadece klava:
canım diyetisyen anneme her sabah 1 simit aaz peynir vermişti... annem 4 ay da 16 kilo verdi.. kesin kurallar diye bişey yok..
akşam süper loto oynayınnnnn kaydirigubbakcemile5
çıkarsa hepinize sexi iç çamaşırları alıcamm kaydirigubbakcemile3:roflol:
ek olarak başka bişi isteyen varmııı Şeniz
yaa bana da bi ev alsan??? delikafadulden:roflol:
bana pamıklı don komandoyada yeşilinden:))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin burcucello,

hoşbulduk canım.. az kaldı senin evlenmene yaaa

canım sen nerde yaptırdınız sağlık raporlarını sağlık ocakları yapmıyor bildiğim kadarıyla

canım ben ankara da ted kolejinin ordaki sağlık ocağında ve karşısındaki hıfzısıha diye bir yer var orada yaptırdım bizden sağlık ocağı 2 tüp kan hıfzısıha 2 tüp kan aldı herhangi bir para ödemedik ama ist da nasıl oluyor bilmiyorum

minietek sen istanbul da değil misin?cnm bırak şehirleri,aynı il de ki beediyeler de ayrı fiyatlandırma yapıyor ududub 160 demiş mesela dış nikah için. bizimki 270,hatta cankaya ilçe sınırlarından dışarı cagırırsan memuru 370 tl. sağlık ocaklarından da fiyat kalkmış ankara da.artık nasıl olduysa şakkıdı

Son düzenleme:
bak mesela ne kadar farklı.siz hangi blediye de evleniyorsunuz? ya da memurunu cagırıyorsunuz?

bizim cankaya belediyesi.. tek istenen nüfus kayıt orneği,nüfus kagıdı fotokopisi,sağlık raporu,evlendirme beyanını muhtar ya da belediye gorevlilerine imzalatma.dış nikah için(cankaya ilçe sınırlarında)270,30 tl. bagış.. bu kadar

sağlık raporunu da her semtin sağlık ocagından alıyosun(sağlık ocagıyla gittik konustuk)
kan alınıyor,sonuc cıkmadan yarım saatte sağlık raporu hazırlanıyor.hıfsızsa ya falan gidilmiyor. olay bu kadar..
burcucello hoşgeldin canım

hoşbulduk tatlım..

biz çankaya belediyesinden etimesgut belediyesine aktarma istedik normalde nişanlım çankayaya ben yenimahalleye kayıtlıyız.bizden nüfüs kayıt örneği nüfus kağıdı fotokipisi evlendirme beyannamesi muhtar ve belediyeye imzalı istediler.sağlık raporunu istemediler bile belediye hatta biz sonuçları dahi almadık daha.valla biz hem sağlık ocağında hemde hıfzısıhada kan aldırdık hatta bizi sağlık ocağı yönlendirdi oraya siz sağlık raporu için para verdinizmi?yada şöyle soruyum güvenceniz varmıydı benim ssk nişanlım özel sağlık belki olmasa alırlardı bilmiyorumki işler nasıl yürüyor?

bende çıkıyorum yasemin girerse bende girerim öptümmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…