Ben varım tatlım mutfakta bir yandan yarın için mamalar yapıyorum bir yandan buraya bakıyorum.Tel kadayıf yaptım şerbetini döktüm birazdanda yoğurt çorbası yapacağım.Sen nasılsın günün nasıl geçti?
ben bi teknoloji manyağı ve takipçisi olarak size tavsiyem öyle dehşet paralar harcamayın lcdye..çünkü hergün yeni bi özellik kattık diye yeni bi model çıkarıyorlar..aslında palavra, çoğu etkin biçimde çalışmıyor bile..tv nin bi yazılımını geliştiriyorlar 2 satır bişi yazıyorlar al sana yeni model oluyor 2 kat fiyatla sürüyorlar piyasaya..2 tv yi yanyana koyduklarında aradaki farkı anlayabiliyor musunuz? hayır..sadece renk ve parlaklık farkından başka hiçbirşey anlayamaz insan gözü de ondan..o yüzden hiç kapılmayın ay şu özelliği varmış ay bu varmış..hiçbiri etkin değil onların..teknolojileri tamamlanmamış ürünler onlar..
Min. özellikleri bence şöyle olmalı..
500 cmd parlaklık
30.000:1 kontrast
8 ms yeterli çünkü altını insan gözü fark edemiyor bile, ki 8ms in altında ilan edilse de özelliklerinde 8 ms in altında hiçbir ürün yok aslında piyasada. henüz icad edemediler..
görüş açısı önemli, sağdan soldan üstten alttan falan..onu alırken satış temsilcisine sorar öğrenirsiniz..
bi de 100 hertz olması güzel bişi..
1080p yani full hd olarak geçiyor bu da iyi bişi ama yine teknolojisini kullanmak pahalıya patlıyor..
dijital ve karasal tuner vdtb olarak geçiyor..ilerike teknoloji, gelmesini bekliyoruz, kablolu geçecek 2010 da diyebiliyorum..
diğer bütün özellikler palavra, pazarlama taktiği kanmayın..
müşteri hizmetlerini memnuniyetini bulunduğunuz ildeki servsini çok iyi araştırın..ki bu bence en önemli konu..
Khenacım hoş geldin cnm
muhahaaaaaaaa bende geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?