2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım bi kere paran varsa 2 ay herşeyi hazırlamak için yeterli bi zaman.yanlız bu süre zarfı içinde finallere çalımazsın emin ol.bence finalleri atlattıktan sonra başlayın düğün hazırlığına

sence 1 ayda her şey biter mi :) finallerden önce evi tutalım diye düşünmüştüm aslında ben gerekli değil mi acaba çok mu erken?

yok yokk ben burdayım...
2 tane kemal paşa üstüne dondurma koydum geldim... sanki olan kilolarım etmiyor gibi :roflol: adet stres heral...

sen nasıl oldun kuzucuğummmŞeniz

daha iyiyim bugün.en azından dünkü olayların üstüne gelen başka bi olay yaşamadım henüz.benimde canım tutlumba tatlısı çekiyodu sabahtan beri.az önce nişanlım geldi işyerine elinde tulumba tatlısıyla.daha yiyemedim ama mola verice yarım kilonun hepsini indirebilirim mideye valla.şerefsiz herif aklımı okuyo sanki :sm_confused:

iyi tatlıya bağlanmış işlerr :1hug: tulumbacıklar sağolsun... Şeniz hafi sanada afiyet olsun ben kemal paşaları lüplettim bileeeekaydirigubbakcemile3
ay mısram duymasın.. pazartesiden beri soğan suyu içiyorum da ama gel gör ki adet dönemi tatlı çekiyor insanın caım:çok üzgünüm:

yok yokk ben burdayım...
2 tane kemal paşa üstüne dondurma koydum geldim... sanki olan kilolarım etmiyor gibi :roflol: adet stres heral...

sen nasıl oldun kuzucuğummmŞeniz

AAAA sen diyette değil miydin bakiyim?klava:klava:klava:klava:

Ayrıca cnm dondurma çekti nolcak şimdi .(Evdede yokki yesem.Dur ben kocişi arıyımde bu akşam getirsin yarın bari yiyeyim

AAAA sen diyette değil miydin bakiyim?klava:klava:klava:klava:

Ayrıca cnm dondurma çekti nolcak şimdi .(Evdede yokki yesem.Dur ben kocişi arıyımde bu akşam getirsin yarın bari yiyeyim

kaydirigubbakcemile3 senide yoldan çıkarttım iyimii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım.arada böyle kaçamaklar olmasa hayatın tadımı olur yahuuu naniknanik

bir de kız tarafı mutfak yatak odası erkek tarafı şunu bunu alır gibi geyikler vardır ya bunların astı astarı nedir kim ne alıyor yani :uhm:

burada herkes çok samimi şimdi kendimi yalnız hissetiim :bbo:

Hoşgeldin cnm.
Şimdi evden eşyadan süreden önce senin derslerin çok önemli.Evliliğe hazırlık süreci çokkkk yorucu.Bunu göze alabiliyor musun?Derslerde başarılı olma ihtimalin çok az.Önce bunları düşün.Diyorsanda ben hallederim tamam.

Verdiğin zaman aralığında bir ev kurulabilir.Para hazırsa,yaşadığın yerde kolayca bütçenize uygun bir ev bulabilecekseniz,çeyizin hazırsa,sana yardımcı olabilecek birileri varsa,kolay beğenen biriysen olabilir.

Ama şahsen benim aklıma yatmadı bu durum

bir de kız tarafı mutfak yatak odası erkek tarafı şunu bunu alır gibi geyikler vardır ya bunların astı astarı nedir kim ne alıyor yani :uhm:

sende iki güne kalmaz kaynaşırsın canım :roflol:
vallahi biz erkek tarafı kız tarafı saçmalıklarına hiçç takılmadık. bizde oda elimizden geleni yapmaya çalıştık. aksine bizde yatak odasını biz alalım yok hayır size yük olmasın biz alalım tartışması oldu kaydirigubbakcemile3 iyi niyetle yaklaşınca iyi niyet buluyor insan ben böyle düşünüyorumyerimseniben

aammmaaa illaki de öğrenmek istersen bizim antalyanı adetinde oğlanevi sadece salonu yapar ve düğünü.geri kalan herşeyi kız tarafı yapar.allahtan bizimki trakyalıda bu adetten sıyırdık laelaelaelaelae şaka bi yana şu devirde aileler oturup konuşup anlaşıyo canım.dert etme

Evet cnm bugün hava çok güzeldi,çocukları deniz kenarına gönderdik.

bende yollasana.gerçi çalıştığım yer deniz manzaralı ama deniz kenarında olmadıktan sonra,o kokuyu ciğerlerine kadar çekmedikten sonra,cam arkasından denizi örmüşsün ne olmuş görmemişsin ne olmuş.

Her yörenin bir adeti var cnm.Genel olarak durum şöyle;kız tarafı yatak odasını alır,mutfak eşyalarının bir kısmını kız tarafı alır erkek tarafı salonu -oturma odasını -tv yi alır.Odayı kim yapıyorsa halısını perdesini alır.

Bizde böyle şeyler olmadı,eşim tek başına yapacağı için biz çok ılımlı davrandık.Tüm mobilyaları benim babam aldı.Halılarımı kardeşlerim aldı.Beyaz eşyaları-tv leri -perdeleri-evin tüm avizelerini eşim aldı.

Yani anlayacağın bu karşılıklı anlayışa bağlı varsa yapılsın yoksa şartları zorlamanın hiç ama hiçbir anlamı yok.Eşya falan boş işler,önemli olan senin eşinle olan huzurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…