yok yokk ben burdayım...
2 tane kemal paşa üstüne dondurma koydum geldim... sanki olan kilolarım etmiyor gibi :roflol: adet stres heral...
sen nasıl oldun kuzucuğummmŞeniz
sence 1 ayda her şey biter mi :) finallerden önce evi tutalım diye düşünmüştüm aslında ben gerekli değil mi acaba çok mu erken?
daha iyiyim bugün.en azından dünkü olayların üstüne gelen başka bi olay yaşamadım henüz.benimde canım tutlumba tatlısı çekiyodu sabahtan beri.az önce nişanlım geldi işyerine elinde tulumba tatlısıyla.daha yiyemedim ama mola verice yarım kilonun hepsini indirebilirim mideye valla.şerefsiz herif aklımı okuyo sanki :sm_confused:
yok yokk ben burdayım...
2 tane kemal paşa üstüne dondurma koydum geldim... sanki olan kilolarım etmiyor gibi :roflol: adet stres heral...
sen nasıl oldun kuzucuğummmŞeniz
AAAA sen diyette değil miydin bakiyim?klava: klava: klava: klava:
Ayrıca cnm dondurma çekti nolcak şimdi .(Evdede yokki yesem.Dur ben kocişi arıyımde bu akşam getirsin yarın bari yiyeyim
iyi tatlıya bağlanmış işlerr :1hug: tulumbacıklar sağolsun... Şeniz hafi sanada afiyet olsun ben kemal paşaları lüplettim bileeeekaydirigubbakcemile3
ay mısram duymasın.. pazartesiden beri soğan suyu içiyorum daama gel gör ki adet dönemi tatlı çekiyor insanın caım:çok üzgünüm:
eLİFCİM SENDE HOŞGELDİN BU ARADA
ben de temmuz sonunda evleniyorum nişanlım şu an askerde mayıs ortasında dönecek sizce mayıs ortasında temmuz sonuna kadar evle ilgili şeyleri halledebilir miyim? üstelik haziran 15 temmuz 1 arası finallerim var? ne dersiniz işleri nasıl sıraya koymalıyım? evlenmeden ne kadar önce evi tutmalıyım vs vs. biri bana yardım etsiiin :)
hoşbulduk bitanem.hava ne güzel demi bugün,yaz gelmiş gibi sanki
bir de kız tarafı mutfak yatak odası erkek tarafı şunu bunu alır gibi geyikler vardır ya bunların astı astarı nedir kim ne alıyor yani :uhm:
burada herkes çok samimi şimdi kendimi yalnız hissetiim :bbo:
Evet cnm bugün hava çok güzeldi,çocukları deniz kenarına gönderdik.
ben geldimmmm
elifcim özlettin kendini nabersinnn
hoşgeldin canım.iyi diyelim iyi olsun.yoksa aynı taaasss aynı hamam işte
bir de kız tarafı mutfak yatak odası erkek tarafı şunu bunu alır gibi geyikler vardır ya bunların astı astarı nedir kim ne alıyor yani :uhm:
burada herkes çok samimi şimdi kendimi yalnız hissetiim :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?