2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

BEKARLIK SULTANLIK galiba hee çorba yapmak falan yokk oh ne güzell adrenalinde yok tabii :roflol:

Keşke tek iş çorba yapmak olsa nerdeeeeeeeeeeeee????????
Erkekliğin sultanlığı hükümdarlığı evlilik kesinlikle ve kesinlikle.
Evi temizle-çamaşır-ütü-yemek-ruhunu okşa-faturaları takip et-evdeki eksikleri not et birde üstüne bunca yorgunluğarağmen actionDahada vardır yazmayı unuttuklarım

bende yaprak dökümüne kaçıyorummm bitince gelcemm

:roflol: :roflol: :roflol: SÜPERDİ

erken mi yakınmaya başladın mısram neeee sırnaşık şey

Canım ben hiç işten gocunmuyorken bu hale geldim.Haaa bu konuda eşimin hakkını yemeyeyim yemek istersem yapıyorum hatta tek çeşit yap diyor zaten hergün evde yemek yemediği için :)
Ütüyüde yaparım diyor ama gece 12 de gelen bir adam ne zaman yapsın

ışin gerçeği anlattıklarım gerçekten zor şimdi annenizin evinde hiçbişey yapmıyorsanız çokkk çokkk daha zor.Evlenmeden önce denemeler yapın lütfen.Bakın benim böyle bir sıkıntım olmamasına rağmen yorulduğumu hissediyorum.

mısram bizim evde tertip vardır herkesn görevleleri vardır... kurallar vardır evden alışkınım zaten ama genede tüm evin sorumluğuğu üstümde olan bir hayat korkkutuyor beni...
nede olsa bizim evin komutanı annem...:))))

ben geldim kızlar.amanda benim aşkım beni mi sorarmış hemencecik.geldim kuşum burdayım.
herkes dizi izlemeye gitmiş gerçi ama napalım artık

ben de temmuz sonunda evleniyorum nişanlım şu an askerde mayıs ortasında dönecek sizce mayıs ortasında temmuz sonuna kadar evle ilgili şeyleri halledebilir miyim? üstelik haziran 15 temmuz 1 arası finallerim var? ne dersiniz işleri nasıl sıraya koymalıyım? evlenmeden ne kadar önce evi tutmalıyım vs vs. biri bana yardım etsiiin :)

ben geldim kızlar.amanda benim aşkım beni mi sorarmış hemencecik.geldim kuşum burdayım.
herkes dizi izlemeye gitmiş gerçi ama napalım artık

yok yokk ben burdayım...
2 tane kemal paşa üstüne dondurma koydum geldim... sanki olan kilolarım etmiyor gibi :roflol: adet stres heral...

sen nasıl oldun kuzucuğummmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…