sende iki güne kalmaz kaynaşırsın canım :roflol:
vallahi biz erkek tarafı kız tarafı saçmalıklarına hiçç takılmadık. bizde oda elimizden geleni yapmaya çalıştık. aksine bizde yatak odasını biz alalım yok hayır size yük olmasın biz alalım tartışması oldu kaydirigubbakcemile3 iyi niyetle yaklaşınca iyi niyet buluyor insan ben böyle düşünüyorumyerimseniben
aammmaaa illaki de öğrenmek istersen bizim antalyanı adetinde oğlanevi sadece salonu yapar ve düğünü.geri kalan herşeyi kız tarafı yapar.allahtan bizimki trakyalıda bu adetten sıyırdık laelaelaelaelae şaka bi yana şu devirde aileler oturup konuşup anlaşıyo canım.dert etme
canım kesinlikle katılıyorum sana ne ben ne de ailem nişan ya da düğün için herhangi bir beklenti içine girmedik ve şu an belki de benim isteyeceklerimden çok daha fazlasını yapıyorlar,hiç ummadığım beklemediğim hediyeler de cabası sositososito belki şunu şunu istiyoruz deseydik yine yaparlardı ama ne kadar içlerinden gelerek onu bilemiyorum.. ama bence kesinlikle böylesi çok daha güzel ve anlamlı a.s
burcuözge ??????????????????????????????????????????
kızlaar nabersiniiizzz :))) nişan elbisemi ekliyimm mi size ister misiniz?
kızlaar nabersiniiizzz :))) nişan elbisemi ekliyimm mi size ister misiniz?
sen napıyosun burda çektinmi mekikleriniiklava:
sen napıyosun burda çektinmi mekikleriniiklava:
annaamm hatun aldı sopayı sıradan geçiyo vallaaa :roflol:
Hoşgeldin cnm.
Şimdi evden eşyadan süreden önce senin derslerin çok önemli.Evliliğe hazırlık süreci çokkkk yorucu.Bunu göze alabiliyor musun?Derslerde başarılı olma ihtimalin çok az.Önce bunları düşün.Diyorsanda ben hallederim tamam.
Verdiğin zaman aralığında bir ev kurulabilir.Para hazırsa,yaşadığın yerde kolayca bütçenize uygun bir ev bulabilecekseniz,çeyizin hazırsa,sana yardımcı olabilecek birileri varsa,kolay beğenen biriysen olabilir.
Ama şahsen benim aklıma yatmadı bu durum
bende tangalı resmimi ekleyeyim mi diye sorucam zaten yakında :roflol:
ben bekarım anlamam..
ya ben baklava yedim ve kendime elli yarım mekik cezası verdim müsadenizle çekip geliyom belki gaza gelirsem birazda spor yaparım
yok yokk ben burdayım...
2 tane kemal paşa üstüne dondurma koydum geldim... sanki olan kilolarım etmiyor gibi :roflol: adet stres heral...
sen nasıl oldun kuzucuğummmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?