2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım kesinlikle katılıyorum sana ne ben ne de ailem nişan ya da düğün için herhangi bir beklenti içine girmedik ve şu an belki de benim isteyeceklerimden çok daha fazlasını yapıyorlar,hiç ummadığım beklemediğim hediyeler de cabası sositososito belki şunu şunu istiyoruz deseydik yine yaparlardı ama ne kadar içlerinden gelerek onu bilemiyorum.. ama bence kesinlikle böylesi çok daha güzel ve anlamlı a.s

biz manisalıyız sanırım biz de daha farklı ama dediğin doğru karşılıklı olarak anlaşmak önemli şu ana kadar o hususta aileler arasında bir anlaşmazlık falan olmadı inşallah da olmaz a.s

bence de.. ama nedense çevremde de hep böyle bir muhabbet oluyor bunu erkek bunu kıız tarafı alır gibi :)

annaamm hatun aldı sopayı sıradan geçiyo vallaaa :roflol:

kandırıkçının birine dedimki reklam aralarında 20 mekik çek. o hatunda her reklem arasında soluğu burda almışşşşş kandırıkçıı uşakk :dilcikar:

şöyle enteresan bir durum var ben temmuz sonu olmasın dedim ama nişanlımın ailesi tatile çıkarız biz gibi garip bir bahaneyle temmuz sonuna aldılar artık derrslere kasıcam bu sene son senem önemli olan okul

ben bekarım anlamam..

ya ben baklava yedim ve kendime elli yarım mekik cezası verdim müsadenizle çekip geliyom belki gaza gelirsem birazda spor yaparım

yok yokk ben burdayım...
2 tane kemal paşa üstüne dondurma koydum geldim... sanki olan kilolarım etmiyor gibi :roflol: adet stres heral...

sen nasıl oldun kuzucuğummmŞeniz

ooooffffffffff yaaaa canım inanılmaz kaymaklı kemalpaşa ve kaymaklı baklava çekti sizin yüzünüzden :mymeka: cokacimcoook cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…