2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hehehee elifseverrrr çok merak ettim yaa senin ayparçayı ekleseneee görelim eklee ekleeee lülülülülülü olsun cıbıl kalsan da beni geçemezsin ayolll hııhhhhh

varmı ayparçasını görmek isteyen.şimdi çektim taze taze.oybirliği ile kabul edilirse eklicem hadin bakem cevapları bekliyommm

ben görmek istiyorumm delikafadulden hatta ay parçasına güvenenlerinkinide bekliyorum oy kullanıcamm :roflol::roflol::roflol:

ayy ne süperr yeni evlii çalışıyor musun peki?

en merak ettiklerimden biri çalışırken evlilik hayatı nasıl yürürr :) nasıl yürüyor hakikaten naniknanik

Evet çalışıyorum,ev iş dengesi oldukça zor.Birde benim gibi zor bir alanda çalışırsan yandın

kısss elifff diiipppppciiikkk gibiymişşş maşşaaaalllaaaah kayısı gibi aynıı yoksa şeftali mi desem bilemedimmm :dance:

Ben çıkıyorum canlarım size iyi sohbetler yarın görüşürüz :)

bende çıkıyorum valla gözlerim kapanmaya başladı hele şu ay parçasını gördükten sonra
bu gece garanti rüyama girerrdelikafaduldendelikafadulden

bence çok güzel daha önce bukadar güzelini görmemiştim kim ne derse desinnn yemede yanında yat vallaaa :roflol::roflol::roflol:

puuuhhhaaaa bu iyiydi işte :roflol: :roflol: :roflol:
burcuözge sen uyuuuuu.millet malı götürüyo burda :roflol: :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…