yandan çektim daha seksi görünüyo diye :roflol:
o zaammaaannn bide seninkine bakalım canım benim.öyle demeyle olmuyo.yüreği olan çeksin resmini koysun benim gibi :dilcikar:
bu da benimki hihoyyyt nassııııll CADIARZU insanın ısırası geliyo dimi :roflol: naniknanik laelaelaelaelae
puuuhhhaaaa bu iyiydi işte :roflol: :roflol: :roflol:
burcuözge sen uyuuuuu.millet malı götürüyo burda :roflol: :1rolleyes:
al işte bu da benimki hihoyyyt nassııııll CADIARZU insanın ısırası geliyo dimi :roflol: naniknanik laelaelaelaelae
seninki tüylü beğenmedimm :dilcikar:
canım kesinlikle katılıyorum sana ne ben ne de ailem nişan ya da düğün için herhangi bir beklenti içine girmedik ve şu an belki de benim isteyeceklerimden çok daha fazlasını yapıyorlar,hiç ummadığım beklemediğim hediyeler de cabası sositososito belki şunu şunu istiyoruz deseydik yine yaparlardı ama ne kadar içlerinden gelerek onu bilemiyorum.. ama bence kesinlikle böylesi çok daha güzel ve anlamlı a.s
burcuözge ??????????????????????????????????????????
bende tangalı resmimi ekleyeyim mi diye sorucam zaten yakında :roflol:
ollmmaazzz saylanmaz.biz burda ayparçası yarıştırıyoruz.seninkinin üstünde ayçiçeği yazıyo.dddıııttttt elendin yıvrrıımmmm :roflol:
hadi lem :dilcikar: senin karpuzu görelim o zaman naniknanik
ay gidemiyom bi türlüüü herkes coştu yarın topic i kilitli bulabilriz kaydirigubbakcemile3
bu arada en çok yazı bizim topic te var maşallah
kıss elif yalnız bişi diceeem solaryumda fazla kalmışın anam senin ayparçası olmuş ateşparçası haberin olaaa..he bi de nasıl bu kadar parlak ve pürüzsüz tutabiliyon sırrını verseneee
Evet çalışıyorum,ev iş dengesi oldukça zor.Birde benim gibi zor bir alanda çalışırsan yandın
nereye gidiyosunn yavrummm kötükedihüso
düzenli olarak bağırsaklarımı boşaltarak bu pürüzsüzlüğü sağlıyorum.günde 3 öğün aynı saatte tuvalete giriyorum. kafamçokkarıştı
aysuncum özelden gönderdiğin mesaj varya sonuna kadar haklısın.her dediğin şeyde hemde.
noluyoo öyle özel mesajlar falannnn biz üvey evlatmıyızzzzklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?