2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kıss elif yalnız bişi diceeem solaryumda fazla kalmışın anam senin ayparçası olmuş ateşparçası haberin olaaa..he bi de nasıl bu kadar parlak ve pürüzsüz tutabiliyon sırrını verseneee

al işte bu da benimki hihoyyyt nassııııll CADIARZU insanın ısırası geliyo dimi :roflol: naniknanik laelaelaelaelae

ollmmaazzz saylanmaz.biz burda ayparçası yarıştırıyoruz.seninkinin üstünde ayçiçeği yazıyo.dddıııttttt elendin yıvrrıımmmm :roflol:

ay gidemiyom bi türlüüü herkes coştu yarın topic i kilitli bulabilriz kaydirigubbakcemile3
bu arada en çok yazı bizim topic te var maşallah

aynenn canımm.. bende öyle düşünüyorum bazı şeyleri çıkarcı gibi siz biz durumuna dönüştürünce gerçekten daha tatsız oluyor. sözde ile oluyorsun ama gerçekte siz biz ayrımı uçurum gibi oluyor... o yüzden ben allah nazarlardan saklasın çok memnunum

burcuözge ??????????????????????????????????????????

yavruuşum şimdi gördüm hayatım cevapladımmmmmmŞeniz sakın ha öyle bir şey düşünmeee
bende tangalı resmimi ekleyeyim mi diye sorucam zaten yakında :roflol:

ikimizin özelinimi paylaşıcan kızzzz:mymeka:

kıss elif yalnız bişi diceeem solaryumda fazla kalmışın anam senin ayparçası olmuş ateşparçası haberin olaaa..he bi de nasıl bu kadar parlak ve pürüzsüz tutabiliyon sırrını verseneee

düzenli olarak bağırsaklarımı boşaltarak bu pürüzsüzlüğü sağlıyorum.günde 3 öğün aynı saatte tuvalete giriyorum. kafamçokkarıştı

Evet çalışıyorum,ev iş dengesi oldukça zor.Birde benim gibi zor bir alanda çalışırsan yandın

-
sen hangi alandasın?? iş saatleri önemli gerçekten iki taraf için de düzenli bir aile hayatı olması açısından ama her halükarda bütün yük kadının omzunda oluyor erkek ne kadar yardmcı olsa da zooor çok zooor bacılar :)

puuhhaaaa hadi oyları görelim millet.benimki kaymak gibi hatırlatırım.pinkgun ise ağdaya gitmeyi unutmuş bu ay galiba :roflol:

aysuncum özelden gönderdiğin mesaj varya sonuna kadar haklısın.her dediğin şeyde hemde.

noluyoo öyle özel mesajlar falannnn biz üvey evlatmıyızzzz klava: klava: klava:

aynen katılıyorum şekercimmmkaydirigubbakcemile5

baksana aşkım bilem satmış beniii mesajlaşıyor herkeslee vahh başıma gelenlerrrrsenağlama bunlrıda mı yaşayacak tımmmmsenağlama genç yaşımdaa oyyyysenağlama ömrüm heba olduuuu oyyyysenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…