2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

elife pürüzsüzlük ve zarifliği için 10 puan
pingun a da 5 puan oda iri olduğu için :sm_cool:

üzülme birbirlerine düştüler rakip oldularr :roflol: :roflol:

elife pürüzsüzlük ve zarifliği için 10 puan
pingun a da 5 puan oda iri olduğu için :sm_cool:

eh khena alacağın olsun benim el değmemiş iri ve diri şeftalime haksızlık ettin ya senağlama :mymeka: ben de senin karpuzu ifşa etmezsem burda -tatlicadiarzu-

ay hakkaten yasminim yaa baksana topik iyice b.ka sardı sanki yakında uyarıyı alırız biz :enbuyukkk:

tamam bencede konuyu değiştirelim o zaman.sonuçta benim başlattığım bi olay sorumluluk almak istemem.kimse kapanmasını istemez demi topiğimizin :1shok: :sm_confused:

hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 hadi koçum göreyim seni.kırk yılda bi işe yara
:roflol::roflol::roflol:

bu arada topic kapanmakla kalmıcak hepimiz sapık damgası yicez bide ban yicezz:roflol::roflol:

üzülme birbirlerine düştüler rakip oldularr :roflol: :roflol:

hiii Çok üzgünüm çoook elif meğer bunlar bizi birbirimize düşürmeye çalışıyormuş,tamam canım kabul seninki daha pürüzsüzmüş senağlama ama ne bileyim doğal değil sanki bacım ya...neyse neyse uzatmıcam al yılın şeftalisi sensin :hooray: :hooray: :roflol:

hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 hadi koçum göreyim seni.kırk yılda bi işe yara

:roflol: :roflol:

biz burcuözge aşkımla buşuyoruzzz topic kapansada olurrr :roflol: :roflol: :roflol:

elif sen şansına küs açtın heryerini deşifre ettin seni alamayız artık pink sende tabii :roflol: :roflol: :roflol:

kıss eliiiifffff bu ne loooo ört totonu ayıp bak çeyizine don aldım pembiş pembiş bunu giyince daha iyi oldu sanki..

biz burcuözge aşkımla buşuyoruzzz topic kapansada olurrr :roflol: :roflol: :roflol:

elif sen şansına küs açtın heryerini deşifre ettin seni alamayız artık pink sende tabii :roflol: :roflol: :roflol:

haafddddiiiii leeyyynnn.beni alan almış,sdatan başından savmışş çokktttaaannnnn :sm_cool:

neyse kızlar ben bi duşa gircem döndüğümde burda olursunuz inşallah öptüm hepinizi
konuyu değiştirin artık beee
yicez damgaları bir bir
dua edin de nişanlılarımız görmesin yoksa 2009 yazı evde kalanları olcaz kimse almıcak bizi

ayy kıslar cidden kapancaz hee kknın rtükçüleri görmez bizi umarım burcuözgeciiim canım çokkkk teşekkür ederiimmm hepimiz bir prensesiz prenslerimiz bizi bekliyor sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…